Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkmen aklima gelmemisti guzelmis canim listeye ekliyim tesekkurler :)Bizim adımız Yiğit Türkmen
Eymen guzel isim ama her 5 bebekten 3 u eymen sanki bu aralar çoğaldı :)) gokmen i de not aliyorum tesekkur ederim canim.Gökmen, enes (-en başta ama), Eymen valla aklıma da gelmedi başka
Eren esimin adi canim ama iki isim koyup biri eren mi olsa diye dusunuyorum bazen.
Ekliyorum canim tesekkurler :)egemen
evren
Esim senelerdir oglumuz olursa Türkmen olsun adı derdi. Nerden aklına geldi derdim bilmiyorum diyordu. Kullanılan bir isim değil o yüzden benimde cok hosuma gitti. Hemde anlami bence cok hos.Türkmen aklima gelmemisti guzelmis canim listeye ekliyim tesekkurler :)
Ben şahsen Eymen ismini sevmem sadece fikir olsun diye yazdım :) her yerde var o isim evetEymen guzel isim ama her 5 bebekten 3 u eymen sanki bu aralar çoğaldı :)) gokmen i de not aliyorum tesekkur ederim canim.
ErenMerhaba kizlar,
Benim ve esimin isimleri -en ile bitiyor. Bir oğlumuz olacak insallah. Ona da sonu -en le biten bir isim ariyoruz ama bulamadik. Onerilerinizi bekliyorum (esimin adi eren bu arada)
Aa dogru seymen aga vardi :))Seymen asmali konaktan aklima.geldi
Aren guzelmis aslinda anlamını biliyor musunuz?Gökmen Aren