söylemeye cesaret edemiyorum ya uzağa kız vermem diyor babam birde sevgilim okuyo askerlik var sonra iş bu sene belli olacak geçip geçmediği geçemezse askere geçerse bi sene okul daha kalıyo sonra iş şuan sınavlarını veriyo şimdi bile ders çalışacak
evet:) ben sevdim gelinliğimiiii:)
aa süper ne okuyor;?
söylemeye cesaret edemiyorum ya uzağa kız vermem diyor babam birde sevgilim okuyo askerlik var sonra iş bu sene belli olacak geçip geçmediği geçemezse askere geçerse bi sene okul daha kalıyo sonra iş şuan sınavlarını veriyo şimdi bile ders çalışacak
süpermiş :9
Evet düz seviyorum :)
dua etmekten başka çarem yok şimdilik okul için kızlar
aileden biri karşı çıktımı zor valla..inşallah bitirirde sorun olmaz..ayy desene asker yoluda beklicen günde geçmez gari:)
bizde ederiz:)ille kendimiz için edecek değilizki:)merak etme yoluna girer herşey..
ay et kız bende senin için ederim de ee senin medeni durum ne ki:26:
ederim tabi neolacak ağzım ayrılmıcak yavalla sen şimdiden başla şarkına;gel teskere diye:)) ben bekarım hala..uçtu kuşum bnm kaçırdım:))
ederim tabi neolacak ağzım ayrılmıcak yavalla sen şimdiden başla şarkına;gel teskere diye:)) ben bekarım hala..uçtu kuşum bnm kaçırdım:))
yanında mı :18::18:
ne iş yapıyosn?
karşımdaayağım sakat ya kıyamamış bir şeyler geitrmiş:)
karşımdaayağım sakat ya kıyamamış bir şeyler geitrmiş:)
valla bir üniversite bitirdim iş yok ikinci üniversite okuyorum şimdi..öğrencilik bitmedi yani..ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?