bana anlatabilirsin canım burdayım...
ya 1 gibi ben çıktım ya kk'Dan
İşe gittim işte.
Randevu yoktu ama hasta geldi bir baktım çoook eski sevgilim. Sevgilim bile değil yani çocukça konuşmuştuk o zamanlar. Kankamdı meğerse benden hoşlanıyormuş 2 ay çıkmıştık. Bu yani
Bende bunun kim olduğunu anlatmıştım daha önce şimdiki erkek arkadaşıma.
İlk ilişkilerimizden bahsetmiştik. Ben onun 4. sevgilisiyim, o benim 2. sevgilim.
Her neyse o da geldi o sırada biz de yıllardır görüşmeyiz arada sırada msn de görürsem yazıyorum.
Görünce çok kızdı tokalaştı tanıştı çocukla sonra 2 dakika durmadan gitti bi şey belli etmedi çocuğun yanında.
Sonra ben eve geldim. Aradım gel konuşalım dedim. Normalde hiç kıskanç değildir yani erkek bir arkadaşımla görüşeyim ya da bir erkekle iş yemeğine gideyim karışmaz. Ama eski sevgilim ya çocuğa takmış durumda.
Gelmedi tabiki. Sonra mesaj attı Beni gerçekten sevmiyorsun diye. Ki ben sevgisini sokakta bile bağırarak söyleyen biriyim.
Tepem attı Böyle düşünüyosan arama diye mesaj attım.
Aradı açmadım. şimdi tlf. falan kapalı bende ağlıyorum kaç saattir.
Sinirden tekme attım cam sehpaya kırıldı bacağımda derin olmasa da sürekli ağrıyan bir yara var.
Ondan sonra kapı çaldı baktım kimse yok açtım yerde bir cd. cd de de Tarkan'ın KAYIP şarkısı.
Dinlerken ben biraz daha ağlamaya başladım düşün artık. Sözler çoook güzel. Notta düşülmüş cd'ye
işte o beni kendinden sakınırmış eski sevgilim nasıl başka bir şehirden kalkıp gelirmiş beni görmeye. Çocuğunda suçu yok ailesi burada onun yanına gelmiş. Beni de görmek istemiş gitmeden.
Msn'den yazmış. Geliyorum lütfen gel konuşalım yemek yiyelim diye.
Bacağımı kstiğimi söyledim. Direk msn'den çıktı.
Gelecek buraya şimdi. Özür diledi kaç defa ama çok kırıldım ben yaa.
Düşünsene biz evleneceğiz ve benim onu sevmediğimi düşünüyor