sonsuzaşk ve ringring sohbet :)

Kzlar üyeliğimin iptali için site görevlilerine başvuracağım
Çınar istedi, çok üzgünüm.
Görüşürüz sizi tanıdığıma çok sevindim.

tamam canım üzüldüm ama ne diyim hayırlısı olsun bende seni tanıdığıma sevindim k.i.b

canımbi tanesi açıldı anlayabildiğim ama neye bakacam pek anlamadım ki ne gördün ki sen ve kaçıncıda

canımbi tanesi açıldı anlayabildiğim ama neye bakacam pek anlamadım ki ne gördün ki sen ve kaçıncıda

saç modeli vardı..hani dün sormuştu ya düzmü dalgalımı topuzmu yapayım diye..işte model göndermiş..ben ikinciyi beğendim..dalgalı olanı..
kadın bütün çıkcak diye beklemiyon demi:)ilk ben o hataya düştümde:)))

dur bekle bende veremem ki o zaman senden sonra attım sadece pro üyelermi ne onlar daha kısa sürede mesajlaşabilirmiş 10 dk dan az ama oda paralı galiba ben almiyim

dur bekle bende veremem ki o zaman senden sonra attım sadece pro üyelermi ne onlar daha kısa sürede mesajlaşabilirmiş 10 dk dan az ama oda paralı galiba ben almiyim

onu bilmiyodumda bazı şeyler ücretli evet..mesela yazılarının renkli olmasını istersen oda ücretlimiş:)bende almıyım hiç bişeyi:)))

birazdan çıkcam ben canım..akşam gelebilirsem yada sende gelirsen görüşürüz..byee..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…