Kuruma çizgi değil terar yaptım gene silinik pozitif çıktıKuruma çizgisi bunlar pozitif değil
Kuruma çizgi değil terar yaptım gene silinik pozitif çıktı
Ne güzel kan ver canım o zamanKuruma çizgi değil terar yaptım gene silinik pozitif çıktı
Verdim hcg 0.3çıktı tekrar kan vereceğimNe güzel kan ver canım o zaman
Negatif yani dediğim gibi kuruma çizgisi bunlar. 10 bile olsa değer görünür bundan net zatenVerdim hcg 0.3çıktı tekrar kan vereceğim
Negatif ... Tekrar versen de birşey değişceğini zannetmiyorum. Hemen çıkmadıysa çizgiler zamanla çıktıysa güvenme.Verdim hcg 0.3çıktı tekrar kan vereceğim
Sizde cıkıyor Muş ben de hiç çıktığını görmezdim benim ilk defa çıkıyorKuzu bende de çıkmıştı böyle çoğu kez de hep çıkıyor bekletice kuruma çizgisi dk çıkması lazım aynı c gibi en azından pembe bi şekide benimki de böyleydi bak ama çıkmadı birşey
Bende görmezdim kimyasal mı diye düşünmedim değil hala yaparım hala sonradan çizgi çıkıyor 15 dk bekliyorum sonra atıyorum yoksa çünkü kafasını karıştırıyor insanın sende öyle yapSizde cıkıyor Muş ben de hiç çıktığını görmezdim benim ilk defa çıkıyor
Kan tahlili yaptır bakalımBende görmezdim kimyasal mı diye düşünmedim değil hala yaparım hala sonradan çizgi çıkıyor 15 dk bekliyorum sonra atıyorum yoksa çünkü kafasını karıştırıyor insanın sende öyle yap
Bilmiyorum ama oğlum var onda nasıl içime doğduysa şimdide doğuyorBende görmezdim kimyasal mı diye düşünmedim değil hala yaparım hala sonradan çizgi çıkıyor 15 dk bekliyorum sonra atıyorum yoksa çünkü kafasını karıştırıyor insanın sende öyle yap
İnşllah kuzum bekle bakalım kan ver yineBilmiyorum ama oğlum var onda nasıl içime doğduysa şimdide doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?