Erkek İnfertilitesi Sonradan polikistik over olunur mu ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende çok şaşırdım adetlerim genelde hep düzenli kilom normalden de az. Özele gittim Genetik bu ne zaman ortaya çıkacağı belli olmuyor dedi. Kız kardeşimde yemeden kilo alıyor adetleri çok düzensizdi onda da çıktı. Çözümü sürekli spor ve şekeri kes dedi. Bu şekilde kontrol altına alabilirmişiz. İlaç falan vermedi size verildi mi?
Yok hiç bişey kullanmıyorm ben dün bidaha gittim doktor cok az sağda cok az solda var önemli değil dedi. Adetlerimde azalma oldu ondan mı dedim o yapar dedi.

Aklıma takılan tek şey kilo aldırıcı karbonhidrat toz kullandım 2 ay kadar. İlk defa onunla 6 kilo aldım o mu ortaya çıkardı diye düşünüyorum. Aktara gittim bunun için çivanperçemli hayıt tohumlu çay verdi hep iç dedi fakat ya bu süreçte hamile kalırsam zararı olur mu diye düşünüyorum.
Onlar gebe kalmak için değil mi zaten hamile oldugunuzu düşünürseniz bırakın. Yada hiç baslamayın

Ben 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum eşim azosperm benim herseyim temizdi.
Hamileydim malesef gebeliği sonlandırmamız gerekti. Sonrasında benim adetlerim az olmaya basladı düzenli ama az. Baska bir nedenden muayene oldum ve polikistikover oluşmuş bende. bende şok geçirdim nasl belli olmadı 4 yıldır diye birden de olabilir dedi doktor.
Çoğu insanda böyle bişey oluyormuş ama asla bununla ilgili açıklama yapan bir doktor yok . Sonradan polikistik olunur mu diyorum cevap yok . Keşke bilgilendiren biri olsa

X