Bende birinden okumuştum o yüzden emin değilim bu konuya bazıları başka şehirden getirtiyormuş yakın çevrelerindenDoktorum bahsetmesede ben onuda araştırdım yok dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende birinden okumuştum o yüzden emin değilim bu konuya bazıları başka şehirden getirtiyormuş yakın çevrelerindenDoktorum bahsetmesede ben onuda araştırdım yok dediler
AnladımBende birinden okumuştum o yüzden emin değilim bu konuya bazıları başka şehirden getirtiyormuş yakın çevrelerinden
Havuç her yerde var zararsız hemde ye bol bol avakado içinde aynısını söylüyorlarAnladım![]()
Havuç yedim bugün tam 5 tane falan üst üste gün içindeHavuç her yerde var zararsız hemde ye bol bol avakado içinde aynısını söylüyorlar
Ağrım var biraz az ama çatlama mı kiste dönüşmemi bilemiyorumHavuç her yerde var zararsız hemde ye bol bol avakado içinde aynısını söylüyorlar
peki düzenli adet oluyorsak, hormon değerlerimiz iyiyse sadece ultrasonda polikistik görünüm varsa tedaviye ihtiyaç duyar mıyım acabaArkadaşlar bu topikte yanlış yanlışı doğurmuş biraz. Polikistik over olan kadınlarda çok fazla yumurta gelişmeye çalışıyor bu nedenle yeterli olgunluğa erişemeyen yumurtalar büyüyüp çatlayamıyor. Az yumurta görülmesi iyi çok olması iyi değil.
Diğer konu polikistik over olan kadınlarda hormon değerlerine bakılması gerekiyor: LH, fsh, tsh, e2, prolaktin, testesteron, dhea. Bu değerlerin normal sınırlara çekilmesi gerekiyor.
Son olarak insülin direnciniz olmamalı kilo vermelisiniz ve sağlıklı beslenmek zorundasınız paketli gıdalar yasak.
Günleri boş geçirme Yinede ovulasyon testi ile kontrol yapsaydın belki görürdün ben bu zamana kadar ne yumurtlama akıntısı bilirim ne çatlama ağrısı hiçbir fikrim yok sadece 2 gün yoğun beyaz bir akıntım oldu benim 3. Gün ovulasyon testi yapmıştım tesadüf pik gördümAğrım var biraz az ama çatlama mı kiste dönüşmemi bilemiyorum
Elimde Ovulasyon yok kar tipi nedeni ilerde çıkamıyorum ama artık nasip diyip bıraktım sadeceGünleri boş geçirme Yinede ovulasyon testi ile kontrol yapsaydın belki görürdün ben bu zamana kadar ne yumurtlama akıntısı bilirim ne çatlama ağrısı hiçbir fikrim yok sadece 2 gün yoğun beyaz bir akıntım oldu benim 3. Gün ovulasyon testi yapmıştım tesadüf pik gördüm
Benim de böyleydi ama tedaviyle oldupeki düzenli adet oluyorsak, hormon değerlerimiz iyiyse sadece ultrasonda polikistik görünüm varsa tedaviye ihtiyaç duyar mıyım acaba
Trendyoldan alabilirsin innovita iyi instagramda bir gebenin günlüğü de iyi diyorlarElimde Ovulasyon yok kar tipi nedeni ilerde çıkamıyorum ama artık nasip diyip bıraktım sadece
son konuma bakar mısınız bu Ovülasyon testini pek anlayamıyorum pik olmadan mı çatlamışBenim de böyleydi ama tedaviyle oldu
Klomenden sonuç almazsam bir gebeninkini alıcam ama ben inositol vb kullandım bu ay vitamin bitti sadece proviece f adıTrendyoldan alabilirsin innovita iyi instagramda bir gebenin günlüğü de iyi diyorlar
Pik yok reglin kaçıncı günü yaptınız?son konuma bakar mısınız bu Ovülasyon testini pek anlayamıyorum pik olmadan mı çatlamış
İnositol bırakma zaten birde şansını böyle dene belki yumurtlamayı düzgün görüp değerlendirirsinKlomenden sonuç almazsam bir gebeninkini alıcam ama ben inositol vb kullandım bu ay vitamin bitti sadece proviece f adı
10.gün bugün ben geçen ay kimyasal yaşadım ve nedense erken koyulaşma oldu ama neden pik olmadı bilmiyorum 2 gün önce ultrasonda sol tarafım da 16.5 yumurta gördü 1-2 güne çatlar demiştiPik yok reglin kaçıncı günü yaptınız?
Düzenli regl oluyorsa 14.gün civarı çatlar ama bu ovülasyon testlerç pcoslarda çok etkili olmuyor yine de deneyin her gün aynı saatte10.gün bugün ben geçen ay kimyasal yaşadım ve nedense erken koyulaşma oldu ama neden pik olmadı bilmiyorum 2 gün önce ultrasonda sol tarafım da 16.5 yumurta gördü 1-2 güne çatlar demişti
Aslında hep düzenliyimdir döngüm 28dir 14-15 çatlardı kimyasaldan sonra böyle oldu kafamı karıştırdıDüzenli regl oluyorsa 14.gün civarı çatlar ama bu ovülasyon testlerç pcoslarda çok etkili olmuyor yine de deneyin her gün aynı saatte
Alıcam klomenden sonuç almazsam hemen alıcam tekrardan bi vitaminİnositol bırakma zaten birde şansını böyle dene belki yumurtlamayı düzgün görüp değerlendirirsin