Gebeliğe Hazırlık Sonradan çıkan çizgiler(resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

myn17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
33
37
Kızlar merhaba,
Ovulasyon takibi ile 10 ağustosta yumurtladım.Bugün yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçti. Dün alttaki testi yapmıştım negatif çıkınca bir kenara bırakmıştım. Saatler sonra kuruyunca silik çizgi olduğunu gördüm. Umutlanmak istemedim.
Bu sabahta erkenden ilk idrarla üstteki testi yaptım ve 5 dk bekledim. Yine tek çizgi çıktı. İşlerimi halletmek üzere evden çıktım. 5-6 saat sonra döndüğümde üstteki test kurumuştu ve ikinci çizgi yine belirmişti. Hem de dünküne göre ikinci çizginin daha koyu olduğunu gördüm. Açıkçası içim gitse de umutlanmak ve sonradan üzülmek istemiyorum. Böyle bir durum yaşayıpta pozitif sonuç alan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz testler hakkında?

Eklentiler

• 6A8C21C1-A58F-416C-9530-77B755F51344.jpeg
    6A8C21C1-A58F-416C-9530-77B755F51344.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 2.325
Son düzenleme:
Normalde 5.dakikadan sonrası geçerli değildir diyor testte ama ilk resimdeki bariZ 2çizgi olmuş bence yarın gene ilk idrarla deneyin olmadı kan testi verirsiniz.

Evet 5 dk sonrasını dikkate almayın dedikleri için umutlanmak istemiyorum ama bariz ikinci çizginin çıkması da aklımı karıştırıyor. Teşekkür ederim cevabınız için

Bu marka birçok kişiyi böyle yanıltmış, sizin yerinizde olsam başka marka alır tekrarlardım.

Bendede böyle sonradan belirmisti 2. Cizgi 1saat sonra falan oluyordu. Ama bu kadar koyu cikmamisti daha silik gibi görünüyordu. Kimyasalmis malesef. Ama seninki sonki baya bi koyu. Miratech markayi ben sevmedim testlerde cok bozuk cikti kaydi cizgiler falan güvenemedim bu defa laboquickden aldim simdilik bi sorun yok daha iyiler. Sabah baska bi markayla ilk idrarla tekrar yap bi test insallah olumlu sonuc alirsin

Miratech yanıltabiliyor malesef. Başka marka deneyebilirsin veya direkt kan verip rahatla.. İkinci çizgiyi bu kadar net görünce içinde kuşku kalabilir negatif bile çıksa

İnşallah bebeğin seninledir canım

Dünkü silik çizgi bugünkü koyu olunca insan umutlanıyor. Ama marka ile ilgili çok kötü yorumlar var. Hayırlısı olsun inşallah. Teşekkür ederim cevabınız için.

Bendede böyle sonradan belirmisti 2. Cizgi 1saat sonra falan oluyordu. Ama bu kadar koyu cikmamisti daha silik gibi görünüyordu. Kimyasalmis malesef. Ama seninki sonki baya bi koyu. Miratech markayi ben sevmedim testlerde cok bozuk cikti kaydi cizgiler falan güvenemedim bu defa laboquickden aldim simdilik bi sorun yok daha iyiler. Sabah baska bi markayla ilk idrarla tekrar yap bi test insallah olumlu sonuc alirsin
Üzüldüm sizin adınıza. Hayırlısı olsun hakkınızda. Sabah tekrarlayacağım inşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Üzüldüm sizin adınıza. Hayırlısı olsun hakkınızda. Sabah tekrarlayacağım inşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Amin hayirlisi olsun hepimiz icin canim. Tekrarla merak ettim bende insallah güzel haber verirsin bize

Kızlar merhaba,
Ovulasyon takibi ile 10 ağustosta yumurtladım.Bugün yumurtlamanın üzerinden 13 gün geçti. Dün alttaki testi yapmıştım negatif çıkınca bir kenara bırakmıştım. Saatler sonra kuruyunca silik çizgi olduğunu gördüm. Umutlanmak istemedim.
Bu sabahta erkenden ilk idrarla üstteki testi yaptım ve 5 dk bekledim. Yine tek çizgi çıktı. İşlerimi halletmek üzere evden çıktım. 5-6 saat sonra döndüğümde üstteki test kurumuştu ve ikinci çizgi yine belirmişti. Hem de dünküne göre ikinci çizginin daha koyu olduğunu gördüm. Açıkçası içim gitse de umutlanmak ve sonradan üzülmek istemiyorum. Böyle bir durum yaşayıpta pozitif sonuç alan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz testler hakkında?
bes dakikadan sonra oradaki serit islandigi icin varligi belirginlesiyor. pozitifse renk degistiriyor. ben bir kac ay silik cizgi var hamileyim koyulasacak diye bekledim ama sonra cozdum olayi. kirmiziya donmesi gerekiyor varsa hamilelik. sizin durumunuzu bilemem.

Kızlar merhaba,
bu markA ve ayni çizgileri yasadim sonra kocaman 0.100 çıkınca ne aglamistim insalalh sizin vardır başka test ile deneyin

Ben çok test yaptım tertemiz tek çizgi çıkıyor hep ertesi gün bile baksam hayalet çizgiyi dahi göremedim 😊 bi kan testi yaptırıp sonucu kesinleştir istersen canım kafan rahatlar beklediğin sonucu alırsın inşallah 🙏🏻

İlk kez sonradan çok net çıkmıştı ikinci çizgi. Yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edersin. Ama inançlı insanlarız vardır zamanı, hayırlısı..
Evet canim cok belirgin cikmisti silikde degildi. Cok sükür bende dualara siginiyorum dermanimizida verir insallah

X