mesaj geldi...canın saolsun güzelim...
ay şimdide vicdanı benmi yapacağım topu bana attı heralade....ama ben niye vicdan yapayım ki...uff hadi yine kendini sevdirmeye çalışırsa,işte hep böyle yapıyor bu kadar anlayışlı olmak zorunda mı yaa... hep bişekilde anlayışla karşılıyor...hey allahım ya..iletişimi nasıl kopartim anlamadım ki...
canım ben face kullanmıyorum kapattım sırf onunla iletişimi kopartmak için diyebilirim...ama telefonumu değiştirmek istemiyorum(aslında düşündüm) ki benimle iletişimi genelde telefondan kuruyor msn de açmıyorum zaten tutuştu bağları tamamen kopartacağımı hisseti mi nedir....tlf hattımı değiştirmek istemememin nedeni..çünkü o telefonda ailem ve arkadaşlarımın hepsi var...neden bir kişi için tlfnumu kapatayım ki öyle düşünüyorum....evet bunu ona anlatmaya çalışıyorum, oda üzüntü ve pişmanlık gösterisi yapıyor, açıkcası herkes hata yapar ben de bir hata yaptım beni bununla yargılama..sen hiç hata yapmadınmı diyor..
evet bizden sevgili olmaz ben ondan hiç hoşlanmadım ki...onu hiç sevmedim ki...birde anlatabilsem...yaptığım tek hata şu oldu(bilmiyorum hata değildi bana göre onu tanımak istemem, yakın olursak daha iyi görebilirim bazı şeyleri diye düşünmüştüm o an için....) o kızla çıkmadan önce eğer ona yakın yere tayin durumum olursa onu tanımak istediğimi söyledim...bu kadarcık...onun üzerinde zaten kızla çıkma durumu oldu..
zaten bende olmayan şeey tamamen toprak altı oldu...
şöyle bir mesaj yazmak nasıl: uzun zamandır tanıyorum seni çok iyi konuşup, sohbet ediyoruz ama seninle sevgili olmayı gerektirecek duygu yok içimde..bu iş sonradan olunacak bir şey değil ki, ya aşıksındır yada değilsindir..ama ben değilim..
eklemek ya da düzeltmek istediğiniz bir nokta varsa bekliyorum bayanlar..
off ne kadar zormuş birine sevmiyorum demek..:50:
ay şimdide vicdanı benmi yapacağım topu bana attı heralade....ama ben niye vicdan yapayım ki...uff hadi yine kendini sevdirmeye çalışırsa,işte hep böyle yapıyor bu kadar anlayışlı olmak zorunda mı yaa... hep bişekilde anlayışla karşılıyor...hey allahım ya..iletişimi nasıl kopartim anlamadım ki...
Eski mesajları yeni okudum ben size 18 yaşında falan zannettim ama Yüksek Mühendisim demişsiniz çok şaşırdım biraz fazla safsınız:26:
aradan saatler geçtikten sonra gelen ikinci mesajı:
senin düşüncelerine herzaman saygılıyım ama şunu bilmeni istiyorum hala aklımda ve kalbimdesin oradan kolayca çıkaramam seni.sana sarılıp seni öpmek en büyük hayallerimden keşke olsa...
Kusura bakma canım ama sevsinler.. subay ne ya çok önemli sanki tövbe tövbe
Kusura bakma canım ama sevsinler.. subay ne ya çok önemli sanki tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?