senin durumuna benzer bir durumda ben yaşamıştım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum..ama ondan önce bişey söylemek istiyorum bazı arkadaşlar bayana muhalefet olmuş sanki...sizden bir ricada bulunmuş, fikir almak isteyen birisi var. onu ters ters cevaplar vererek burada zor durumda bırakamak hiç hoş değil..
ben kızda bir sorun göremedim, onu suçlayacak bir tarafta görmedim...
tamamen bu murat denilen kişinin kızı elde edememesi üzerine yapılmış hırsı..
baksana subay diye peşinde dönen aptal kızlardan sanmış heralde, kızdanda yüz bulamayınca kıvranmış..
ohh olmuş tatlım iyi yapmışsın..kimilerine haddini bildirmek gerek kendilerini ne sanıyorlarsa..
bence zamana bırak eğer sana karşı yine böyle bir tavır takınırsa at gitsin...arkadaş mı yok sana çevren zaten genişmiş..salla güzelim...
üniversitedeyken eski erkek arkadaşımdan etkilenmemiştim bile..sevmiyordum..ama yakındı ya o hoşuma gidiyordu galiba..sende öylesin sanırım..ama sonradan aşkta sevgide olmuyor..başıma geldi diye biliyorum bak olmuyor..bağlanma tarzı bişey oluyr sevyosun sandıran bi his ama aşk olmuyor malesef..
Murat denen bu bey, alt tarafı gelip seninle görüşmüş, tanışmış.
Arkadaşının onun adına yaptığı beyanatlar (senden hoşlandı vs) Murat'ı bağlamaz. Murat bunları gerçekten hissetse ve seninle paylaşmak istese zaten paylaşırdı.
Neyse sonuç olarak Murat'la ilişkiniz yokmuş, elbetteki sevgili edinebilir. Seni ilgilendirmez.
Yani "hayatına birini aldın" demen hatalı, aksine sen "hayatında biri olan" bir erkeğin "hayatında kalmışsın".. Sevgilisi olan kadına beraberce saygısızlık etmişsiniz. "Arkadaşlık" falan deme, olmaz böyle arkadaşlık. Yok sınavda beni aramadın, yok beni sormadın..
Sonra Murat diğerinden sıkılıp, seni hayatına almak isteyince kabahatli oluyor.. Niye ki, sen vermişsin bu cesareti..
Sevdim ben bu Murat'ı, yok ters bi hareketi bence..
Ha bu arada "sevmiyorum, sevemiyorum" diyorsun.. E derdin ne arkadaşım o zaman..
Hani seversin, aşık olursun da dert edersin eski sevgilisini falan.
O yok, bu yok.. Tuhaf..,
Kusura bakma canım ama sevsinler.. subay ne ya çok önemli sanki tövbe tövbe
mesaj geldi..
özür dilerim, sözlerime engel olamıyorum ama seni çok özlüyorum,seni kaybetmek istemiyorum. yeterki yanında olayım, senin benim için çok özel olduğunu sana nasıl inandıracağım bilmiyorum..sana kendimi anlatamıyorum..seni ömrümün sonuna kadar yanımda istiyorum.herşeye razıyım.ama lütfen bana hayır deme.ben cevabını istediğin kadar beklerim...hiçbirşey umrumda değil..beni yaptığım aptalca bir hatadan dolayı affetmiyorsun biliyorum, yapmamalıydım onu hayatıma almamalıydım..annemle konuştum dün, benim niyetim çok ciddi..eğer müsade edersen annem vediğin bir saatte seni arayacak..senden cevap bekliyorum...
Bi insan tabiki sonradan sevilebilir. Benim şimdiki ilişkimde öyle oldu 2 sene önce 1 ay kadar çıktık ve ben ayrıldım ama 2 sene boyunca hiç peşimi bırakmadı sevmeye devam etti ve bende bi anda elektriklenme oldu deli gibi seviyoruz şu anda tabiki olabilir.
Ama sizin durumunuz açıkçası biraz farklı. başkasıyla ilişkisi varken size açılıyor. yarın bigün bunu size yapmayacağının garantisi yok. Madem birşey hissetmiyorsunuz bırakın acil terapistiniz olarak kalsın
bi insanı hayatından çıkarmak hiçte zor değildir... önemli olan bunu gerçekten istemek !
başkasıyla ilişkisi olmadan önce bana karşı bişeyler hissetiğini biliyordum, kendisinden duydum bunu..o süre zarfında benim akedemik olarak girdiğim bütün sınavlarımda arayıp soran bir insandı, sadee o kızı hayatına girdirdiği hafta olanki sınavımda beni aramadı (neden sormadın sitemim buradan kaynaklanıyor) onun dışında neredeyse 3 günde bir arama sorma istikrarını sürdürdü, fakat asılma mahiyetinde değildi. normal bir arkadaş gibi, bende açıkcası bir başkasıyla çıktığı için o ilişkiye asla saygısız şekilde davranmadım ve onu tanıma fikrimi aklımdan tamamen silmiştim, yani murat o kızla 6 ay çıkarken ben ona karşı hiçbişey hissetmiyordum..onun beni araması da genelde sınavlar üzerine hal hatır sorma mahiyetindeydi...bu kızla ilişkisini bitirmek üzereyken bana duygularını tamamen ciddi şekilde açmış bulundu... geçti borun pazarı artık...
yani ipektuncel hanımın dediği gibi ikimiz bir olupta o bayanı kandırmış yada aldatmış değiliz.....(ki bnim dünya kadar sorunum var onu mu düşüneceğim)
Yok benim kesinlikle öyle bir düşüncem yok. Yani o kızı kandırdığınız gibi. Aslında burda önemli olan tek şey sizin içinizde ne hissettiğinizdir. Ben yıllar önce her fırsatta asla olmaz dediğim bi adamla beraberim ve çook mutluyuz neden bilmiyorum ama bu murat denen çocuğa bi sinir oldum ben bide 6 ay çıkmış yaaa
Duyguları hisleri o kadar kuvvetli olsa nasıl başkasına aşkım desin hayatına alsın ilgi duysun ya tabi bu benim fikrim yinede önemli olan sizsiniz
teşekkür ederim, anlayışın için
ben dediğim gibi kararımı verdim ama bana muhalefet yapan arkadaşın biri için söyledim o kelimeyi..
ben murattan niye o kızı hayatına soktun diye hesap soruyormuşumda ....anlamsızmışta..vs...
'''''Duyguları hisleri o kadar kuvvetli olsa nasıl başkasına aşkım desin hayatına alsın ilgi duysun'''
işte ben hesap sormak adına bunu sordum çocuğa ki haklıyımda kim olsa o sorar..tamda sizin dediğiniz gibi..ki sizde aynı şeyleri söylüyorsunuz sizin gibi çok arkadaşımda bunu söyledi..ama nedense ben burada bazı arkadaşlar anlamak istemedi beni...sanki erkek kıtlığı da muratın peşinde koşan, onu kıskanan benmişim gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?