Sonradan aşk olur mu?

mylowes

sen hayırlsnı ver allahım
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
94
1
36
Adana
merhaba kızlar, bir durumum var ve anlatıp sizden fikir almak istiyorum ben işin içinden çıkamadım, arkadaşlarımda öylee, artık son çare genel bi gözden yani sizlerden fikir almak şart oldu...konu biraz uzun olabilir ama hiçbir noktayı atlamak istemiyorum
ben bir çocukla yaklaşık 2 sene öncesinde facebooktan ekledim(sadece dış görünüşünden ve adından etkilendim)..bu arada ben kolay kolay kimseyi eklemem, hatta tek kişi bu oldu diyebilirim..en azından hereketlerini beğenmezsem silerim diye düşündüm ki yaşını bile bilmiyordum...

neyse ekledik ve benden 1 yaş büyük çıktı konuştuk, sohbet ettik,normal bir sohbet arkadaşı olduk diyebilirim...aradan 6 ay geçti bu çocuk yanıma gelmek beni yakından görmek istedi...bende 6 ay uzun bir süre değil, fakat konuşmalarından etkilendiğim için gelmesini uygun gördüm fakat çocuğa karşı birşey hissetmiyorum yanlızca sohbet ettiğim kişiyi yakından görmek istedim.. geldi yanıma...sanki 40 yıllık bir arkdaşlığın getirisiymiş gibi yanında hiç sıkılmadım o kadar rahattım ki anlatamam..akşama onu yolcu ettim eve geldim...görev yaptığı yere gidene kadar yolda haberleştik..diğer günlerde en yakın arkadaşı ile msn de konuşurken çocuk bana,muratın(yanıma gelen çocuk) beni çok beğendiğini, ve de çok hoşuna gittiğini söyledi... ben yorum yapmadım ama beğenilmek her bayanın hoşuna gider...aramızda mesafe olduğu için bu çocuğu tanımak istemiyorsum birde etkilenmiyordum...fakat benim tayin işin vardı eğer ona çok yakın bir yere çıkma olayı olursa onu tanımayı düşüündüğümü söyledim...mantık girecekti devreye yani..belki tanırsam sevebilrdim...o günlerde pek konuşmadık, çünkü benim önemli bir sınavım vardı, telefonlada pek ilgim yoktu, sınava 1 hafta kala nete gireyim dedim birde ne göreyim muratın bir başka bayanla ilişkisi var.. o kadar bozuldum ki anlatamam..ama hiç renk vermedim, kendisiyle konuşurkende tebrik ettim hiç renk vermedim..neyse bu arada benim sınavım geçti ne girişte ne çıkışta nasıl geçti yada hayırlı olsun asla demedi...ki bu sınavın benim için ne kadar önemli olduğunu biliyordu...ama aramaları o ara azalsada bu ondan sonra beni herzamanki olduğu gibi aramaya ve iletişimi koparmamaya özen gösterdi...devamlı beni arayıp sordu..bir sıkıntım olduğunda beni rahatlatıp moral vermeye çalıştı, hiç eksikliğini hissetirmedi...acil terapist gibi yani..aradan aylar geçti murat bana daha bir yakın davranmaya başladı,üstelik hala o kızla ilişkisi devam ediyordu..ama kızla bir problemleri vardı ama belli etmiyordu..zamanla kızdan soğuduğunu ve bağların koptuğunu anlatmaya başladı... derken bir gün bana aşkını ilan etti...(hala facebookta o kızla ilişkisi var)...bir başka kızla herne kadar araları bozuksada bana duygularını açması beni tam anlamıyla deli etti..yanımda olsa tekme tokat girişeceğim...

iyice sinirlerim bozuldu çünkü..ona hesap sorma zamanım gelmişken aylar öncesi içimde sakladığımı kustum aynen şu şekilde:
benim çok önemli bir sınavım vardı eğer o sınavı verseydim sana yakın yere tayin isteyecektim ve seni tanımak için bir fırsat verecektim...taki sınavıma 1 hafta kala face girip ilişki durmumunu görünceye kadar...başımdan aşağı kaynar sular döküldü..o ara en yakın arkadaşın benden çok etkilendiğini söylemişti bu mu benden hoşlanma tarzın senin, bşr başkasından hoşlenırken nasıl bir başka kızı hayatına alırsın ...bu kadarmı acizdin bir kadına söyle bu kadar mı açtın, bu kadar mı muhtaçtın....bir sevgil olmayı geçtim belki bir arkadaş olarak kalabilirizi diye düşüdnüm ve benim için çok önemli bir sınavım var olduğunu biliyordun ki biz aylarca bu sınavı konuştuk senle..insan bir msj atar bir sorar onu da yapmadın diye bir msj yolladım...

tabi daha çok vicdan azabıyla kıvrandı...aradan zaman geçti bunu bana olan ilgisi ve tavrı hala aynı, hala beni bir ilişkiye razı etmeye çalışıyor..ve 3 gün ortadan kaybolsam hemen arar yada mesaj atar..ve hep özür diler o hatasından( bir kızla çıktığından dolayı), ama ben hiç taviz vermem ilgilenmem, hep mesafeyi korururum ama o bana bu ilgisiz kaldığım zamanlarda aynen şunları söylüyor:
sana hala tutkun ben, seni hala düşünen ben..seninle çok mutlu olmak isteyen ben, ve yaptığı aptallık yüzünden seni kaybeden yine ben..senin ömrümün sonun a kadar hayatımda olman için herşeyi yapmaya hazır yine ben..ben ben...hayatımda olmanı çok istiyorum beni kabul etsen seni hiçbir konuda zorlamam hep yanında destek olurum....
sizce ne yapabilirim onunla çok iyi sohbet ediyoruz o kadar iyi sohbet ediyoruz ki..mesela çok sinirliyim o nu arıyorum ki sinirimi alayım ama beni o kadar güzel sakinleştiriyor ki anlatamam..onunla konuşmak gibisi yok ...ama asıl sorun şu ben bu insanı sevmiyorum hiçbirşey hissetmiyorum.. bana fikir verebilecek olan var mı? ne yapmalıyım?

şunuda söyliyeym ben onunla çok iyi anlaştığımı onun sohbetini hiçkimsede bulamadığımı ama onunla beraberken 40 yıllık dostmuş gbi hisseetiğimi ve bunu değiştiremediğimi söyledim...bir insana seni sevmiyorum denilmezki pat diye...
ona ragmen bunu değiştirmenin benim elimde olacağını bu engelleri beraber aşacağımızı,tayin meselem olmasa bile bana yakın bir il seçip tatillerini yanımda geçireceğini benim tayinim olana kadar ve sonrasında ömrünün sonun akadar yanımda hep destek olacağını söylüyor....

anlamıyor o nu sevmediğimi söylüyorum daha ne yapabilirim ki, nasıl anlatabilirim, ya da yanlış mı yapıyorum, sonradan bir insan sevilebilirmi???

Hayatında biri var ama sana çok değerli olduğunu söylüyor; sen de cvp olarak "sınavımın nasıl oldğunu sormadın, bana başarılar dilemedin diyorsun"

Senin sorman gereken şey şuydu; "hayatında biri varken bana açılma cesaretini nerden buluyorsun? Bu fırsatı sana ben mi verdim, yoksa sen bu kadar yüzsüz müsün?"

Bence sonradan bir insan sevilebilir ama siz ne zamandır görüşüyorsunuz zaten, bu zamana kadar bir şey hissetmediyseniz bundan sonra da sevebileceiğinize inanmıyorum.

Sadece arkadaşlığı, ilgisi, sohbeti hoşunuza gidiyor.

Ona bunu belirtmelisiniz.
Bu konuda dürüst olmak sevmediğiniz biriyle aylar yıllar geçirip başkasına aşık olduğunuzda onu bırakmaktan iyidir.

Nokta.

konu fazla uzun oldu diye yazamadım...ben tabiki onun hesabını sordum..aynen şu şekilde..
senin hayatında bir kız var ve ne kadar kötü olursa olsun o kıza bunu yapamazsın..o kızın yerinde bende olabilirdim...hata üstüne hata işliyorsun ..işte beni deli eden o olay oldu ya...hayatında bir kız varken bana aşkını itiraf etmesi beni çok sinirlendirdi.
hem benden hoşlandığını söylüyor bir başkasını hataına alıyor....hemde o hayatındayken(ilişkileri bitme noktasındayken, bu aşkı ilandan sonra 1 hafta sonra bitirdi) bana aşk ilan ediyor hem o kıza büyük haksızlık hemde bana büyük haksızlık...işte o na haddini bildirmek istedim...o günden beri( bu kelimeyi inanın hiç sevmiyorum ama tabiri cazise köpek gibi peşimden koşuyor..
sınavın hesabını sormam 2 ci aşama oldu ..

bu arada ben yük mühendisim o üstteğmen( yani eğtimli insalarız ama bu işler eğtimlede olmuyor ki...

Bence hic sevmeye calisma, cünkü seninle yakinlik kurmaya calisirken baska bi kiz arkadasi olmus. o kizla beraberken sana askini ilan etmis vs. bence riske girme, sevmiyorsan kendini kaptirmaya calisma. sonradan sevmeye baslarsan bu yasadiklarin icine dert olur, güvensizlik yasarsin. arkadas olarak devam ettirmeye calis, olmuyosa olmasin. yoksa ilerde üzülürsün bence

bunu belirttim kendisine, bir insan için seni sevmiyorum çok ağır bir kelimedir..ama bunu ona sadece dost ve arkadaş olarak görebildiğimi bunu değiştiremediğimi söyleyerek anlatmak istedim...ama yine ikna etme yolunu seçmek istiyor..söyleyin ya.... işte kızlar acımasız gaddar diyorlar ben şimdi bu insana illa zorla def mi edeyim..benim başıma gelmesini istemediğim şeyleri bir başkasına yapmak istemiyorum..kimse kırılsın istemiyorum..hay elim kırılsaydıda eklemseydim kimseyi..

face ten görüşmek istemediğini yazarsın,sonrada silersin face ten gerekirse telefonnumaranıda
değiştirirsin,yani seni sevmiyorum diyemiyorsan
bence o kişide sizi sevmiyor çünkü sevseydi başka kızla birlikte olmazdı.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Son düzenleme:
sanki siz tamamen başınızdan atmak istemiyorsunuz o kişiyi çünkü sevebilir miyim diye soruyorsunuz sevme yolları arıyorsunuz,eğer niyetiniz tamamen ondan kurtulmak olsaydı bunu yapabilirdiniz faceden silebilirsiniz telefon numaranızı değiştire bilirsiniz... vs.

canım ben face kullanmıyorum kapattım sırf onunla iletişimi kopartmak için diyebilirim... ama telefonumu değiştirmek istemiyorum(aslında düşündüm) ki benimle iletişimi genelde telefondan kuruyor msn de açmıyorum zaten tutuştu bağları tamamen kopartacağımı hisseti mi nedir....tlf hattımı değiştirmek istemememin nedeni..çünkü o telefonda ailem ve arkadaşlarımın hepsi var...neden bir kişi için tlfnumu kapatayım ki öyle düşünüyorum....evet bunu ona anlatmaya çalışıyorum, oda üzüntü ve pişmanlık gösterisi yapıyor, açıkcası herkes hata yapar ben de bir hata yaptım beni bununla yargılama..sen hiç hata yapmadınmı diyor..

Daha en baştan yapılan birsürü mantık ve duygu hatası...
I ıh sizden sevgili olmaz

yorumuna çok güldüm..evet bizden sevgili olmaz ben ondan hiç hoşlanmadım ki...onu hiç sevmedim ki...birde anlatabilsem...

yaptığım tek hata şu oldu(bilmiyorum hata değildi bana göre onu tanımak istemem, yakın olursak daha iyi görebilirim bazı şeyleri diye düşünmüştüm o an için....) o kızla çıkmadan önce eğer ona yakın yere tayin durumum olursa onu tanımak istediğimi söyledim...bu kadarcık...onun üzerinde zaten kızla çıkma durumu oldu..

zaten bende olmayan şeey tamamen toprak altı oldu...

Hımm şimdi oldu :) Ben de kız hala hayatında zannettim.

Sonradan aşık olunabilir mi? Evet. Ben eşime sonradan aşık oldum mesela. İlgisi, sevgisini gösteriş biçimi benim ona aşık olmamı sağladı.

Onun beni sevme bicimini sevmiştim vs. Ama sizde dakika bir gol bir. Seni görüyo, hoşlandığını söylüyo, bir hafta sonra bi bakmışsın hayatında biri var. Güvenini sarsmış, böyle bir adama aşık olabilir misin bunu en iyi sen bilirsin.

canım amacım onu sevmek değil, aslında şunu sormak istedim sizlere: acaba ben böyle davranmakla hatamı yapıyorum, yani onu tanımalımıyım ona bir fırsat versem acaba onu sevebilirmiyim , ona aşık olabilirmiyim demek istedim...
şuanki durumumda böyle bişey yok 2 yıldan beride olmadı...ona karşı hiçbişe hissetmedim...ama onun bana karşı ilgisini daima farkettim..kızla çıkmasıda elimde iyi bir koz oldu ama o kozuda çığırından çıkartıp devamlı önüne sunmak istmiyorum...ona ilgim yok...acaba bunu nasıl anlatabilirim mesela bugün ona mesaj çekmek istiyorum, bu konuyu uzatmak istemiyorum çünkü dün nöbetçiydi artık o kadar mesaj attıkiii söyliyecek cevap bulamdım iyigeceler sonra konuşuruz dedim ve yattım tlf kapattım..

şunuda söylemek istiyorum ailem bu çocukla nette tanıştığımı bilmiyr onlara yani anneme kursata tanıştığımı söyledim...
ben aileme yalan söylemek istemiyorum, doğruyuda söyleyemem, yani belki ailemin tanıdğı biri olsaydı belki ona şans verirdim pişmanlıklarını doğruluğunu anlamak için...ama zaten bişe hisetmiyorum ee ailemde netten tanıştığımı bilmiyor....bu arada yakında tayinimin istediğim yere çıkma durumu var bunu öğrenirse benim peşimi asla bırakmaz çok eminim buna...o raddeye gelmesin iş..hazır tayin olayım yokken bitsin bu iş..

Son düzenleme:

hımm şimdi daha iyi anladım madem ona karşı ilginiz yok ilginiz olacak olsaydıda bu 2 yıl içinde olurmuş zaten...onunla konuşmak istemiyorsanız bunu kesin bir şekilde belli edin araya sınırınızı koyun...

anlıyorum tavrınızı koyun mesela gece çok mesaj atmış sizde sonra görüşürüz iyi geceler deyip telefonu kapatmışsınız ya böyle yumuşak tavırla değilde biraz sert kenizden emin bir şekilde istemediğinizi belli edin konuşmak istemiyorum beni arama falan tarzında şeyler söyleyin tavrınızı koyun yani..

Son düzenleme:
şöyle bir mesaj yazmak nasıl: uzun zamandır tanıyorum seni çok iyi konuşup, sohbet ediyoruz ama seninle sevgili olmayı gerektirecek duygu yok içimde..bu iş sonradan olunacak bir şey değil ki, ya aşıksındır yada değilsindir..ama ben değilim..
eklemek ya da düzeltmek istediğiniz bir nokta varsa bekliyorum bayanlar..

off ne kadar zormuş birine sevmiyorum demek..

sonuna kararıma saygı göstermeni istiyorum lütfen daha fazla ısrar etme tarzında bir şeylerde ekleyebilirsiniz

şu mesajı yazdım..
bu konuyu düşündüm, arkadaşlık çok güzel ama sevgili olmak için bende duygu yok. hiçbişey hissetmediğim birine nasıl bekle derim, bu çok yanlış, bu oyun değilki sonra aşık olayım, ya etkilenmişsindir ya da yoktur bende yok,zorlada olmayacağını en iyi sen biliyorsun..

bu arada ben seni istediğin kadar beklerim dediği için bekleme yazdım..
nasıl olmuş yollayayımmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…