- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
Mesela güneş gözlüklü şortlu takım kaç yaş gymboree galiba o takımGÜNCELLENDİ
Canımmm haber bekliyorummGÜNCELLENDİ
evet canım satılık. gymbooore settir o. ayakkabısı şortu badisi gözlüğü ve tokası takım olarak satıştadırCanım 10. Takım satilikmj ayakkabı üst olarak
23 no olarak elimde yok canımCnm kızım 2.5 yaşında 23 no giyiyor varmı uyan bişeyler kendime ayakkabı beğendimde :) 37 no sanırım ayakkabıların hepsi dimi
etikette 2 yaş. ama gymboyu bilrisen kalıpları geniş olur.Mesela güneş gözlüklü şortlu takım kaç yaş gymboree galiba o takım
çiçekli ramper tulum next marka. 3 yaşa olur. biz hiç giyemedik . bir kez bile.Çiçekli tulumuda beğendimm
Gymboree setin ayakkabıları kaç no peki fiyatı ne tulumunda alıyım fiyatınıetikette 2 yaş. ama gymboyu bilrisen kalıpları geniş olur.
cnm seti sattım. ayakkabı hem 21 hem de 22 no almıştım. next ramper sıfır bir kez bile giydiremedim. 35 tl dir. nextten çok pahalıya alındıGymboree setin ayakkabıları kaç no peki fiyatı ne tulumunda alıyım fiyatını
kaçırmışım bileKAÇIRMADAN TALİP OLUNUZ
mavi kurdelalı ayakkabıyla sandaletlerin nosu kaç acaba?BU AYAKKABILAR KAÇMAZ
siyah elbise kaç aylıkbakmadan geçmeyin. çocuk giyimde farklılık istreyenlere.
slm bende nike ayakkabı var 23 noCnm kızım 2.5 yaşında 23 no giyiyor varmı uyan bişeyler kendime ayakkabı beğendimde :) 37 no sanırım ayakkabıların hepsi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?