- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 45
- Konu Sahibi muzeyyenrize
-
ALAKASI YOK CANIM. GELEN KUTUSU MESAJ KUTUSUDR. ÇOK FARKLI YERLERDESİN:)ben resim yüklemedim sadece konu gelen kutusunda görünüyor resim yüklemediğim içinmi olmadı ki
Dur daha oglusumuz bes aylikALLAH SANA DA VERSİN İNŞALLAH:)
yepyenilerle sizlerleyiz. panço marka ağırlıklı. yok böyle kalite şıklık.
cnm 2-3 yaşa uyarlar. fiyat için sorun lütfen çok zor telden ve kızlan birlikte tek tek yazmakBeden ve fiyatlarını da belirtir misiniz
kıyafetler 2 yaştır. ayakkabıda çiçekli convers 23 no ve aşağıdakiş resimdeki orjinal barbii dore ayakkabı sıfırdır o da 23 dürtüm resimleri kopyalayıp yapıştırdım ama olmadı kıyafetlerin içinde 2 yaş ayakkablardadaa 23 24 numara varmı teşekkürler
next sıfır rampor yani ilk resim 25 tl,çiçekli converse 20 tl , panço marka elbisemiz ayırtıldı, nar çiçeği slopet 15 tl, mikili tayt takım 10 tl,gymboore pembe elbisemiz 20 tl, o takımlardan sadece panço şortlu ve incityy sifon bluzlu nolan en sağdaki duruyor diğerleri ayırtıldı, paunlu gymboore şort takım 15 tl, en sondaki de ayırtıldı
ayrıltılan panço elbise kesin alınacakmınext sıfır rampor yani ilk resim 25 tl,çiçekli converse 20 tl , panço marka elbisemiz ayırtıldı, nar çiçeği slopet 15 tl, mikili tayt takım 10 tl,gymboore pembe elbisemiz 20 tl, o takımlardan sadece panço şortlu ve incityy sifon bluzlu nolan en sağdaki duruyor diğerleri ayırtıldı, paunlu gymboore şort takım 15 tl, en sondaki de ayırtıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?