- Konu Sahibi sonbahar14
Ay evın cok cıcı olmus sade hos ben begendım ayyyy bende dusunemıyorum acaba benım evım de olcakmı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm evet hatırlıyrm o günleri ne heycanlıydıkayyyyyyyy
nasıl duygulandım
içim bir tuhaf oldu zeynepcim
daha nişanlandığımızda ne giyesek ne yapsak nasıl heyecanlıyız dediğimizi hatırladım
yıl 2009 du
şimdi 2011
evin cok cici cok tatlı olmus cok beğendim
rabbim içinde mutluluk huzur nasip etsin
hep gülerek en güzel günlerinizi geçirin inşallah arkadaşım
cnm evin çok güzel çok şıkkk hemde çok beğendimmm güle güle otur inşallahh
ya evin karadenizdeki evlere benziyor oralardamısın acaba
maşallah canım Rabbim utandırmasın inşallah. Herşey çok güzel. Allah hep mutlu etsin. Evinizden neşe sağlık eksik olmasın
![]()
bayıldım bayıldım bayıldım maş canım
mobilyaların tam benlik rengi olsun modeli olsunnnn allah huzurlu sağlıklı güzel ömür versin
markası nedi canım gerçekten çok güseller nazar değdirmeyelim kapı girişine nazarlık koy![]()
canım çok teşk.ederim kapımın girişinde nazarlığım var ama eşiğimde :)
beğendiğine sevindim
markası anatolia divani çok severek aldım mobilyalarımı.
ilk girdiğimiz mobilyacıdan aldık zaten tereddüt bile etmedim.
aminnn![]()
amin canımçokta güsel karar vermişsin canım ilerde bebişinin odasınıda görürüs inş![]()
sağol cnm çok teşklerherseyin çok güzel cnm allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin mobilyaların da çok güzel toplam mobilyalarn ne kadr tuttu acaba sakıncası yoksa söyleyebilirmisin:26:
ilknucuğum sağol tatlımm aminnn darısı başınazeynepçim evin çok güzel olmuş.
mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin rabbim.
sağol cnm. sende yeni evlisin sanıyrm hayırlısı olsun mutluluklar sanadaEvin çok güzel canım. Güle güle oturun mutluluklar
canımmmm oyyy hayırlısı olsunncanım duygulandım evini görünce.... vallaa ne diyeceğimi bilemedim bir an.. çok çok çok mutlu ol inşallah.. her köşesine nasıl özendiğini nasıl hazırlandığını çok iyi biliyorum... Eşinle bir ömür ağız tadıyla otur... düğüne de az kalmış... çok sevindim her şeyi hakettin sen...
ben de bebeğimi bekliyorum mayısın onbeşine kadar... benim de yeni ve eşsiz heyecanım bu...
tekrar mutluluklar diliyorum ve hayırlısıyla yuvana kavuşmanı diliyorum...
sağol canım teşk.lercok guzel samdanlarınıza bayıldım mutlulukla yasayın![]()
zübeyde aminnn canımm.NAZAR DUASI_____
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْه
ah kuzum yeni gördüm vallaha maşallah maşallahhhhhh
çok teşk.lerr aminn beğenmeniz mutl etti beniiçok hoş olmuş eviniz cnm...allah güle güle oturmayı, sevdiğinle birlikte yaşlanmayı nasip etsin![]()