sonbahar'ın küçük aşk yuvası yeni gelin evi

herşey çok güzel,harika ,şık,temiz,ve bi okadarda çok güzelim çeyizinede baktım allah daha çok versinde sen bunları koyacak yer bulabildin mi maşallah barekallah ne kadar çok ve güzel çeyizin var......herşeyin başı sağlık,mutluluk rabbm ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin aminnn

çook cici canım.güle güle oturun mutluluklaa....:34:
çok teşkler cnm.
:16:aminn inş.

sonbahar senin yatağına serdiğin nevresiminin markası falan ne? çok güzel görünüyor, rengide çok hoş, parlakta duruyor sanırım saten.. bende böyle bişey alabilirim?
la danteladan aldım cnm nevresimim saten
lale kabartmaları var üzerinde.
la dantela satan mağzalardan bakabilirsin.

herşey çok güzel,harika ,şık,temiz,ve bi okadarda çok güzelim çeyizinede baktım allah daha çok versinde sen bunları koyacak yer bulabildin mi maşallah barekallah ne kadar çok ve güzel çeyizin var......herşeyin başı sağlık,mutluluk rabbm ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin aminnn

çok teşk.ederimm beğendiğinize sevindim
güzel dilekleriniz içinde teşk.ederim
çeyizimi mutfak dolaplarına fortmantonun üst dolaplarına konsol çekmecelerine ve tuvalet masamın çekmecelerine yerleştirdik. artan mutfak eşyalarımda kutularda kaldı arka odamda.
ama gerekli olanların hepsi yerleşti. tabi yerleşrken annemde pek bi söylendi
doyumsuzlğmdan yakındı biraz ama herşey bitip ev otaya çıkınca kendininde hoşuna gitti :1:
aminn inş. almak önemli değil aslında mutlulukla huzur ve sağlıkla kullanabilmek önemli
Rabbim utandırmaz inş.

canım inan çok güzel döşenmiş evin allahım agız tadıyla oturmanı nasip etsin işşallah tam benim gibi sadeden yanasın inan çok hoşuma gitti allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar:bu arada yorgan takımımın aynısından bendede var ben yapmıştım bu kadar aynı olurmu:9::9::9::9:sana saglıklı huzurlu mutlu bir evlilik diliyorum allahım utandırmasın işallah :71::71::71::71:

canim guzel gunlerde oturun insallah her sey cok guzel olmus:nazar::nazar::nazar:,masallah beceriklisin de kendi halini bile ormussun..İnsallah en yakin zamanda dugun fotolarinizi da gormek nasip olur...
1 ay oncesinden her sey hazir,dugunu rahatlikla bekleyebilirsiniz stresten uzak...tebrik ederim simdiden..

çok güzelmiş eviniz güle güle oturun size mutluluklar dilerim
çok teşk.ederimm
aminn :16:
canım inan çok güzel döşenmiş evin allahım agız tadıyla oturmanı nasip etsin işşallah tam benim gibi sadeden yanasın inan çok hoşuma gitti allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar:bu arada yorgan takımımın aynısından bendede var ben yapmıştım bu kadar aynı olurmu:9::9::9::9:sana saglıklı huzurlu mutlu bir evlilik diliyorum allahım utandırmasın işallah :71::71::71::71:
sağol canımm
aminn inş.
annem yapmıştı el emeği kıyamadım emek vermiş yaptırdık.seninde ellerine sağlık..
sadeliği seviyorum şık geliyor bana
abartıyı sevmem pek. beğendiğine çok sevindim
:16:
canim guzel gunlerde oturun insallah her sey cok guzel olmus:nazar::nazar::nazar:,masallah beceriklisin de kendi halini bile ormussun..İnsallah en yakin zamanda dugun fotolarinizi da gormek nasip olur...
1 ay oncesinden her sey hazir,dugunu rahatlikla bekleyebilirsiniz stresten uzak...tebrik ederim simdiden..
missciğim sağol canımm amin :16:
beğenmen mutlu etti beni.
cnm elimden geldiğince yapmaya çalıştım profesyonel değil yoksa.
aminn inş. 30 gün kaldı düğünüme
ztn çok heycanlıyım bu heycanın üzerine birde ev stresi çekmek istemedim
biran önce bitsin işim gücüm kafam rahat olsun düğünüme odaklanım diye düşündüm
Allahım hayılısı ile kazasız belasız o günüde gösterir inş.

çok teşk.ederimm
aminn :16:

sağol canımm
aminn inş.
annem yapmıştı el emeği kıyamadım emek vermiş yaptırdık.seninde ellerine sağlık..
sadeliği seviyorum şık geliyor bana
abartıyı sevmem pek. beğendiğine çok sevindim
:16:

missciğim sağol canımm amin :16:
beğenmen mutlu etti beni.
cnm elimden geldiğince yapmaya çalıştım profesyonel değil yoksa.
aminn inş. 30 gün kaldı düğünüme
ztn çok heycanlıyım bu heycanın üzerine birde ev stresi çekmek istemedim
biran önce bitsin işim gücüm kafam rahat olsun düğünüme odaklanım diye düşündüm
Allahım hayılısı ile kazasız belasız o günüde gösterir inş.

canım aynı kafadanız desene bende abartıyı hiç sevmem kimisi eşyayla dolduruyor evi ama sadesi daha şık ve zarif duruyo benim eşyalarımda eskitme ozaman o modaydı maşallahı var aynı gün gibi kullanınca bir insan herşeyi düzenli 10 senelik eşya demeye bin şahit lazım anacıgının ellerine saglık allahım analarımızı başımızdan eksik etmezin işşallah :16::16::16::16:

Son düzenleme:
canım aynı kafadanız desene bende abartıyı hiç sevmem kimisi eşyayla dolduruyor evi ama sadesi daha şık ve zarif duruyo benim eşyalarımda eskitme ozaman o modaydı maşallahı var aynı gün gibi kullanınca bir insan herşeyi düzenli 10 senelik eşya demeye bin şahit lazım anacıgının ellerine saglık allahım analarımızı başımızdan eksik etmezin işşallah :16::16::16::16:

tercihlere zevklere göre değişiyordr mutlaka ama az olsun öz olsun benim tercihime göre :1:
aminn canımm. teşk.ler tekrardan:16:

Cnnmmm çok sevindim ve çookk beyendim. çeyizler sonunda dizilmiş. eşyalarını evini çok beyendim tatlım güle güle oturmanız nasip olsun işallah eksikte göremedim valla. benim haftaya 1 yıl olucak benimde hala salonda aynam yok :D halam almış kısmet olmadı getirip takmak :D

Cnnmmm çok sevindim ve çookk beyendim. çeyizler sonunda dizilmiş. eşyalarını evini çok beyendim tatlım güle güle oturmanız nasip olsun işallah eksikte göremedim valla. benim haftaya 1 yıl olucak benimde hala salonda aynam yok :D halam almış kısmet olmadı getirip takmak :D

canımm oldumu o kadar. Allah nice nice seneler nasip etsin inş.
evde eksik hiç bitmez illa bişiy çıkar.
aynalar takılır başka bişiy çıkar.
cnm çok teşk.ederimm.
aminn inş.

canım benim çok duygulandım. evini çok beğendim. tam bir yuva içine siz de girince daha da güzelleşecek. emin ol evlilik çok güzel. aynı evi paylaşınca evini daha da seveceksin. ve dışarı çıktığında evini özleyeceksin. Allah huzurunuzu hiç eksik etmesin

canım çok güzel olmuş evin
her şey çok yakışmış güle güle oturun inş :nazar:
jean çok teşk.ederim tatlım :16:
aminn
canım benim çok duygulandım. evini çok beğendim. tam bir yuva içine siz de girince daha da güzelleşecek. emin ol evlilik çok güzel. aynı evi paylaşınca evini daha da seveceksin. ve dışarı çıktığında evini özleyeceksin. Allah huzurunuzu hiç eksik etmesin

em cnm çok teşk.ederimm:16:
ay şimdi bile evime gitmek istiyorum hep.
heleki sevdiğimle o evde olucağımızı düşününce
zaman biran önce geçsin istiyrm.
amin canımm Allah hiç birimizin huzurun bozmasın inş.

canım benim
her bir eşyanı nasıl özenle seçtiğini ve aldığını biliyorum, allah hep ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,
em'in söylediklerine katılıyorum, kendi evinin sıcaklığı başka birşey, dışarı çıktığında hep özleyerek, evim benimm diyerek açacaksın o kapıyı..

Allah güzel günlerde ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin..

canım yaaa çok iç açıcı bir yuva bu allah güle güle oturmayı nasip etsin kendi eviniz sanırım canım..neden zoruluklar yaşadınız neden inanamıyosun canım merak ettim...inşallah banada nasip olur

canım yaaa çok iç açıcı bir yuva bu allah güle güle oturmayı nasip etsin kendi eviniz sanırım canım..neden zoruluklar yaşadınız neden inanamıyosun canım merak ettim...inşallah banada nasip olur
halında çok şirin olmuş ışıkla uyumlu yanan ışık da kırmızı sanırım :52:ay ne hoş yahuuu

canım benim
her bir eşyanı nasıl özenle seçtiğini ve aldığını biliyorum, allah hep ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin,
em'in söylediklerine katılıyorum, kendi evinin sıcaklığı başka birşey, dışarı çıktığında hep özleyerek, evim benimm diyerek açacaksın o kapıyı..

Allah güzel günlerde ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin..

Canım arkadaşımm çk teşk.ederim.aminn inş..
çok mutlu oldum yazmana.:16:

Herşey çok güzel, güle güle ağız tadıyla oturun inş.
Mutluluklar.
çok teşk.ederim cnm.

halında çok şirin olmuş ışıkla uyumlu yanan ışık da kırmızı sanırım :52:ay ne hoş yahuuu
çok teşk.ederim.
ışığımız kırmızı evet cnm hepsini uydurmaya çalıştım
kendi evimiz değil kıradayız.
ama Allah en kısa zamanda nasip eder kendi evimizi inş.
darısı senin başına
zorluk çektik çünkü kayınvaldem sürekli tarih değiştirdi
bizde 2 yıl kadar nişanlı kaldık.
sürekli tarih değişince insanın psikolojisi bozulyor
neyseki artık değiştiremez davetiyeleride bastırdık :1:
günümüzde belli artık. şükürler olsunn

çok mis :1::1:
yeni gelin evi görmek harıka:69:ee bız eskıdık:60:
güle güle huzurla oturun cnm
cok beğendım

Back