sonbahar'ın küçük aşk yuvası yeni gelin evi

maşallah.. Allah nazardan saklasın! herşey çok güzel görünüyor.
Allah utandırmasın hayırlısıyla nişanlınıza kavuşursunuz inşallah!

canim cok guzel sirin bir ev bayildim inan Rabbim mutlu ve huzurlu gunlerde oturmayi nasip eylesin simdiden mutluluklar dilerim.

bir kac sorum olacak canim koltuklarini cok begendim markasini ve model ismini alabilirmiyim?ayrica salon avizen guzel aydinlatiyormu yani isik verme ozelligi guzelmi?

birde nacizane birsey onerecegim beyaz esyalarin uzerindeki etiketleri cikartirsan cok daha hos duracak mutfagin:34:

sevgilerimle
çok teşk.ederimmm
:16: :16:
mobilyamı anatolia divaniden aldım cnm modeli safir
ama ben rengini değiştirdim
daha doğrusu aldığım rengi böyleydi
sadece diğer renklerini gösterdiler ama bunu tercih ettim
tv koltuğu flnda oluyor sitesinden bakabilirsin
avizeme daha ampül alamadık
o yüzden bişiy söyleyemicem :( ama aldığım yerde denetmiştim
o zaman baya ışık vermişti.
beyaz eşyalara gelince şuan için tembellik yapıp onlarla uğraşmak istemedim sanırım :)
ilerde çıkarırım artık.
çok teşk.ederim tekrardan

maşallah.. Allah nazardan saklasın! herşey çok güzel görünüyor.
Allah utandırmasın hayırlısıyla nişanlınıza kavuşursunuz inşallah!
çok teşk.lerr aminnn. inş.
güzel dilekleriniz sevindirdi beni:16:

zeynebimmm inanmıyorum yaaaaaaa ne güzel bir ev bu böleee bu günleride gördük ya allaha şükürler olsun çok zor günler geçirdin ama degdi be canım bakk herşeyin ne güzel olmuş allahım seni bu yuvada bir ömür boyu mutlu eder inş. evin çokkkk hoşşş yaaaa inş. bir gün orda oturup kahve içeriz seninle

not:canım sadece bir şeye kafam takıldı keşke bulaşık makinasıyla çamaşır makinasının yerini degiştirseydinizz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ben burayı daha şimdik gördüm, canım evin çok güzel olmuş, sade ve şık, allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım nikah şekeri için bana yardım etmiştin ordan hatırlarsın belki beni. Bugün evini görünce çok şaşırdım. 1. koltuklarımızın sadece markası farklı modeli rengi hemen hemen birbirinin aynısı :64::46: 2. yatak odası takımlarımızın şifonyer modeli ve komidin modelleri nerdeyse aynısı :64: :46: 3. salonun için aldığın inci işlemeli örtülerinden ben daha dün aldım çeyizime :64: :46: valla utanmasak bütün evi aynı yapacakmışız tatlım :66:

bu arada belki kimsenin dikkati çekmemiştir ama benim gözüm takıldı. biliyorum boncuk işlemeli şeylerin ütüsü çok zordur ama salon örtülerinde çok fazla kat izi var. ütü masasını aç üzerine yumuşak biraz kalın bir havlu ser ve örtüyü ters şekilde havlunun üstüne koy. boncukları havlunun içine girip düzleşeceği için çok rahat ütüleniyormuş. bana da dün satın aldığım bayan söyledi. eminim daha güzel duracaktır. sadece bir fikirdi. allah güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin şekerim :16:

cnmm evinin boş fotolarınıda görmüştüm çok güzel dekore etmişsin. Allah eşin ile bol kahkahlı nice günler göstersin bu güzel yuvanızda. Allah ağız tadınızı bozmasın :nazar:

canımcım evin çok güzel olmuş.güle güle oturun.allah ağzınızın tadını bozmasın:nazar:

herşeyin çok güzel olmuş, rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah... walla sanki tanıdığım bi arkadaşımın evini gezmişim gibi mutlu oldum, az çok takip ediyordum çünkü, mobilyaları falan aldığınız zamanda eklemiştin fotoğraflarını. evinin boş halinide hatırlıyorum hatta.. şimdi hepsini yerleşmiş görünce çok daha güzel olduğunu gördüm.. Çok güzel mutluluklar... Tekrar hayırlı uğurlu olsun.:nazar:

çok güzel.mutlulukla huzurla güle güle oturun inşallah.ördüğün halıcıklarda çok yakışmış bu arada mutfağa ve yatak odasına

canım çok güzel olmuş eviin güle güle otur.
ben çok beğendim maşallah her bişeyin çok da güzel
hepimiz nişanlıydık bak artık hepimiz evliyiz diyebileceğiz.
inşallah sen bizim kadar mutlu olursun:69:

not: küçük evin temizliği şahane oluo sil süpür hemencecik bitio:9:

zeynebimmm inanmıyorum yaaaaaaa ne güzel bir ev bu böleee bu günleride gördük ya allaha şükürler olsun çok zor günler geçirdin ama degdi be canım bakk herşeyin ne güzel olmuş allahım seni bu yuvada bir ömür boyu mutlu eder inş. evin çokkkk hoşşş yaaaa inş. bir gün orda oturup kahve içeriz seninle

not:canım sadece bir şeye kafam takıldı keşke bulaşık makinasıyla çamaşır makinasının yerini degiştirseydinizz
:16:
canım arkadaşım benimm sonnda artık benimde bir evim oldu :)çok bekledim sabettim sabrımın mükafatı olarak değerlendiriorm bu yaşanılan süreci.
çok bekledim ama değdi galiba :1:
cnm inş. bekliorum ztn kayfeye :D:D
aminnn aminnn inş. hepimiz çok mutl olalm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ben burayı daha şimdik gördüm, canım evin çok güzel olmuş, sade ve şık, allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağol cnm benimm teşk.ederimm :16:
canım nikah şekeri için bana yardım etmiştin ordan hatırlarsın belki beni. Bugün evini görünce çok şaşırdım. 1. koltuklarımızın sadece markası farklı modeli rengi hemen hemen birbirinin aynısı :64::46: 2. yatak odası takımlarımızın şifonyer modeli ve komidin modelleri nerdeyse aynısı :64: :46: 3. salonun için aldığın inci işlemeli örtülerinden ben daha dün aldım çeyizime :64: :46: valla utanmasak bütün evi aynı yapacakmışız tatlım :66:

bu arada belki kimsenin dikkati çekmemiştir ama benim gözüm takıldı. biliyorum boncuk işlemeli şeylerin ütüsü çok zordur ama salon örtülerinde çok fazla kat izi var. ütü masasını aç üzerine yumuşak biraz kalın bir havlu ser ve örtüyü ters şekilde havlunun üstüne koy. boncukları havlunun içine girip düzleşeceği için çok rahat ütüleniyormuş. bana da dün satın aldığım bayan söyledi. eminim daha güzel duracaktır. sadece bir fikirdi. allah güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin şekerim :16:
canım hatırladım tabii.
zevklerimiz bir demekki
çok teşk.ederim bu arada.
cnm örtüleri ütülemek zor oldu.
birde uzun zamandır bohçaların içinde
bu kadar uzn süe kalınca kat izi oluyor
keşke ütülediğimiz gibi serebilseydik ama kısmet değilmiş
bgüne kısmet oldu
evin cok güzel güle güle oturmak nasip olur insallah...:nazar:
çok teşklerrr :16:
çok güzel olmuş eviniz Rabbim hayırlısıyla kavuştursun nişanlınıza ağız tadıyla oturun inşallah:nazar:
aminnn sağolun inş.:16:

cnmm evinin boş fotolarınıda görmüştüm çok güzel dekore etmişsin. Allah eşin ile bol kahkahlı nice günler göstersin bu güzel yuvanızda. Allah ağız tadınızı bozmasın :nazar:
aminnnnnnn. çok sağol cnm.:16:
canımcım evin çok güzel olmuş.güle güle oturun.allah ağzınızın tadını bozmasın:nazar:
teşk.ler tatlımmm :16:
herşeyin çok güzel olmuş, rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah... walla sanki tanıdığım bi arkadaşımın evini gezmişim gibi mutlu oldum, az çok takip ediyordum çünkü, mobilyaları falan aldığınız zamanda eklemiştin fotoğraflarını. evinin boş halinide hatırlıyorum hatta.. şimdi hepsini yerleşmiş görünce çok daha güzel olduğunu gördüm.. Çok güzel mutluluklar... Tekrar hayırlı uğurlu olsun.:nazar:
sağol canımm çok teşk.ederim
aminn inş. hepimiz yuvalarımızda mutlu olalm.
bütün aşamalarıyla ekliym sizlere :)
sıra nasipse düğün fotolarımda :D

çok güzel.mutlulukla huzurla güle güle oturun inşallah.ördüğün halıcıklarda çok yakışmış bu arada mutfağa ve yatak odasına
sağol canımmm :16:
çok yetenekli değilim ama kk den aldığım ilhamla bişiyler yapmaya çalıştım.
beğendiğinize sevindim

mutfağına bayıldım çok hoş güle güle kullan .. bigün benim de böyle güzel evim olur mu acaba ? :6::6:
inş. canım Allah sanada nasip etsinn
çok teşk.ederimm.
darısı başına
canım çok güzel olmuş eviin güle güle otur.
ben çok beğendim maşallah her bişeyin çok da güzel
hepimiz nişanlıydık bak artık hepimiz evliyiz diyebileceğiz.
inşallah sen bizim kadar mutlu olursun:69:

not: küçük evin temizliği şahane oluo sil süpür hemencecik bitio:9:

lepimm sağol canımm
aminnn.beğendiğine sevindimm :16:
evet küçük evin temizliği kolay olur derler.bakalım görücez artık.
insan çok mutlu oluyor aldıklarını yerleştirirken :1:
Rabbim herkese yaşatsın inş.

Canım yeni gelin evi olunca gidip gelip bakıyorum, çokta beğendim.
Mutfakta bulaşık makinasıyla çamaşır makinasının yerini şimdi olmasa da ileride mutlaka değiştirmek isteyeceksin.
Bulaşık makinası çok uzakta rahat kullanamazsın gibi düşünüyorum.
Birde banyoda makina için ayrı yer var. Onu neden farklı bir yere koydun.
Buhardan etkilenmemesi için mi ?
Ufacık bir öneri sandıklı çkb. takımını başka bir yere kaldırıp oraya
içinde beyaz çiçekler olan bir vazo koyarsan ya da başka birşey daha hoş olur sanırım.

Sevgiler...

Son düzenleme:
Canım yeni gelin evi olunca gidip gelip bakıyorum, çokta beğendim.
Mutfakta bulaşık makinasıyla çamaşır makinasının yerini şimdi olmasa da ileride mutlaka değiştirmek isteyeceksin.
Bulaşık makinası çok uzakta rahat kullanamazsın gibi düşünüyorum.
Birde banyoda makina için ayrı yer var. Onu neden farklı bir yere koydun.
Buhardan etkilenmemesi için mi ?
Ufacık bir öneri sandıklı çkb. takımını başka bir yere kaldırıp oraya
içinde beyaz çiçekler olan bir vazo koyarsan ya da başka birşey daha hoş olur sanırım.

Sevgiler...
cnm bakıp fikir vermen beni mutlu edior
tv sehpasının yanında beyaz orkideli laleli nişan çiçeğim var yerlerini değiştirebilirim
ztn c sehpamda orda kaldı yer bulamadım bir türlü :)
fırın almadım cnm ben bul. mak üzerine set üstüm takılcak daha takılmadı davlmbazda orada pek dar değil bulş. mak rahat açılıo aralık var orda çöp kovamı flnda koydum hatta sebzelikte almayı düşünüyrm oraya. çamaşır mak. banyoya koysam bu sefer mutfakta diğer yer boşlukta kalıcak girişte estetik durmaz diye düşünüp mutfağa koydum her ikisinide cnm .

aginizin tadi bozulmadan, saglikla ve mutlulukla oturmak nasip olsun ins... :nazar:
çok teşk.ederimm amin cnm sağol

Back