- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
- Konu Sahibi sonbahar14
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım en kötü gününüz evinizin eşyaları gibi olsun.
Güle güle oturun çok beğendim zamanın azalıyor Allah 1 ömür boyu mutlu etsin![]()
cnım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsın hersey çok güzel ınsallah bu guzellıkler evlılıgın boyunca devam eder allah herkesın yuvasına huzur ve mutluluk versın mutluluklar dılıyorum
hayırlı uğurlu olsun. Çok zevkle döşenmiş....
cnm herşeyin çok güzel huzur içinde oturursunuz inşallah. Fotoğraf çerçevelerini sen söylemeden dedim bi ay sonra düğün resimleriyle dolay onlar diye içimden geçirdim
Kendi ördüğün halılarına da bayıldım walla benim de aklıma yattı yatak odama öreyim bari. Yorumları okumadım hemen resimlere bakıp yorum yazmaya geçtim o yüzden bahsettin mi bilmiyorum ama nası ördüğünü kısaca anlatır mısın? Kaç numara şişle ve kaç kat iple ördün çünkü baya tok duruyor halılar baya kalın örülmüş gibi. :44:
EDIT: Hemen düzeltme yapıyorum birisi sormuş ve sen de cevaplamışsın ay resmen aynen benim sorularımı sormuşşş :)) O zaman yeni soru soruyorum ne kadar zamanını aldı örmen, çabuk ilerliyor mu, ben hemen sıkılırım da :)
Annem de yapmıştı aynısını kırmızı olanını, o sakallı ipe aynı renkte kalın bi ip karıştırıp kalın şişle örmüştü altına kumaş da ekletti ama nedense yine de ağzı yüzü bi yere kayıyor kilimin seninkinde öyle bir problem var mı?
çok çok teşk.ederimm
inş. resim çerçevelerine düğün fotolaımızı koymak nasip olur
ve sizlerede eklemek tabii. :)
halıyı 150 ilmek başladım düz olanı bordo renkliyi
düz örgü ördüm sadece sakallı ip kullandım hiç karıştırmadan
bittikten sonra altına astar yaptırdık
ama tok olması için silikon kondu arasına
o yüzden kalın druyor canım kaymada yapmıyor.
ztn silikon konp astar yaptırılınca halı parasına geldi ama cz olsn die değil el emeğim olsun diye yapmak istedim vaktimi çok almadı kare kare olanı 5 günde örmüştüm
diğerini hatırlamıorum hiç
iki tane ördüm ben ondan tek koydum ama odayı boğsun istemedim.
beğendiğine çk sevindim cnm
![]()
![]()
çok saol tatlım anlattığın için. Ama silikon derken silikon elyaftan mı bahsediosun yoksa başka bişey mi o? Walla ben de denicem çok hoşuma gitti, el emeği olması zaten onu daha güzel yapmış. Ben de iki dikdörtgen parça yapsam yeter yatak odasına zaten çok da açık değil yerler. düğün fotoğraflarını da bekliyorum sabırsızlıkla ne kaldı şunun şurasında heyecanlısındır artık iyiceAma düğün bitip de bir ohhh çekiorsun ya en güzel kısmı ondan sonra
gönlünce eğlen düğününde ve hayatınız boyunca hep mutlu olun
![]()
çok teşk.ederimm.cnm evin çok güzel şirin ..çok beğendim. güle güle eskitin eşyalarınızı...
sağol cnm beğendiğine sevindimçok güzel çok şirin döşenmiş bir ev canım allah huzurunuzu daim etsin![]()
sinoplu amin canımmmcanım benım mutlulukla otur herseyın cok güzel![]()
inş. bereketli olur evimizo yedili minik filler eve müthiş bereket getiriyor . . .
Allah tamamına erdirsin .
sakallıyla ördüğünüz halıları kirlendiğinde makinaya atabiliyo muyuz acuba ?
böcüğümmm amin canımmm çok teşk.ederimmCanım benimm 41 kere maşallah diyorumm, herşeyinn çok güzell, ferahh bir evinn var allahım huzur içindee oturmayı nasip etsinn inşallah. Senin şuan bulunduğun aşamaya gelmek için bende sabırsızlanıyorumm
![]()
çok teşk.ediyrm cnm hadi bakalım hayırlısıyla biran önce yerleşsin inş.güle güle oturun canım sonsuz mutluluklar diliyorum haftaya bende gidiyorum eşyalarımı alıp evimi yerleştirmeye
![]()
çok teşk.lerherşey çok güzel allah mutluluk versin inş.![]()
canım onun diğer tarafıda açılıyorçok güzel ve ayrıntılı bir ev olmuş.Yatak odandaki aynan süpermiş.Masasını bile ayrıntılı düşünmüşler bölmeli bölmeli.Herşeyini toplar:)Güle güle kullan canım.
english homeden almıştım canım havlularımıCanım banyoda havlupanın üzerindeki havluları çok beğendim markası nedir?
Topiğine ev resımlerını ekledıgınde eşyalarını yerlestırdıgınde cok güzel olucagını tahmın etmıstım canım gercekten bayıldım :) Güle güle oturmayı nasıp etsın Allah herseyın cok güzel olmuş..
Banyo sepetıne bayılmıstım havlularla bırlıkte daha bı guzel olmuş =) Birde masanın üstüne mudodan aldıgın şamdanların cok yakışmış..
Rabbım bu heyecanınızı bu tadınızı hiç bozmasın inşallah...