- Konu Sahibi sonbahar14
-
çok teşk.ederimmmcanim cok guzel sirin bir ev bayildim inan Rabbim mutlu ve huzurlu gunlerde oturmayi nasip eylesin simdiden mutluluklar dilerim.
bir kac sorum olacak canim koltuklarini cok begendim markasini ve model ismini alabilirmiyim?ayrica salon avizen guzel aydinlatiyormu yani isik verme ozelligi guzelmi?
birde nacizane birsey onerecegim beyaz esyalarin uzerindeki etiketleri cikartirsan cok daha hos duracak mutfagin
sevgilerimle
çok teşk.lerr aminnn. inş.maşallah.. Allah nazardan saklasın! herşey çok güzel görünüyor.
Allah utandırmasın hayırlısıyla nişanlınıza kavuşursunuz inşallah!
zeynebimmm inanmıyorum yaaaaaaa ne güzel bir ev bu böleee bu günleride gördük ya allaha şükürler olsun çok zor günler geçirdin ama degdi be canım bakk herşeyin ne güzel olmuş allahım seni bu yuvada bir ömür boyu mutlu eder inş. evin çokkkk hoşşş yaaaa inş. bir gün orda oturup kahve içeriz seninle
not:canım sadece bir şeye kafam takıldı keşke bulaşık makinasıyla çamaşır makinasının yerini degiştirseydinizz
sağol cnm benimm teşk.ederimmben burayı daha şimdik gördüm, canım evin çok güzel olmuş, sade ve şık, allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin...
canım hatırladım tabii.canım nikah şekeri için bana yardım etmiştin ordan hatırlarsın belki beni. Bugün evini görünce çok şaşırdım. 1. koltuklarımızın sadece markası farklı modeli rengi hemen hemen birbirinin aynısı2. yatak odası takımlarımızın şifonyer modeli ve komidin modelleri nerdeyse aynısı 3. salonun için aldığın inci işlemeli örtülerinden ben daha dün aldım çeyizime valla utanmasak bütün evi aynı yapacakmışız tatlım
bu arada belki kimsenin dikkati çekmemiştir ama benim gözüm takıldı. biliyorum boncuk işlemeli şeylerin ütüsü çok zordur ama salon örtülerinde çok fazla kat izi var. ütü masasını aç üzerine yumuşak biraz kalın bir havlu ser ve örtüyü ters şekilde havlunun üstüne koy. boncukları havlunun içine girip düzleşeceği için çok rahat ütüleniyormuş. bana da dün satın aldığım bayan söyledi. eminim daha güzel duracaktır. sadece bir fikirdi. allah güle güle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin şekerim
çok teşklerrrevin cok güzel güle güle oturmak nasip olur insallah...
aminnn sağolun inş.çok güzel olmuş eviniz Rabbim hayırlısıyla kavuştursun nişanlınıza ağız tadıyla oturun inşallah
aminnnnnnn. çok sağol cnm.cnmm evinin boş fotolarınıda görmüştüm çok güzel dekore etmişsin. Allah eşin ile bol kahkahlı nice günler göstersin bu güzel yuvanızda. Allah ağız tadınızı bozmasın
teşk.ler tatlımmmcanımcım evin çok güzel olmuş.güle güle oturun.allah ağzınızın tadını bozmasın
sağol canımm çok teşk.ederimherşeyin çok güzel olmuş, rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah... walla sanki tanıdığım bi arkadaşımın evini gezmişim gibi mutlu oldum, az çok takip ediyordum çünkü, mobilyaları falan aldığınız zamanda eklemiştin fotoğraflarını. evinin boş halinide hatırlıyorum hatta.. şimdi hepsini yerleşmiş görünce çok daha güzel olduğunu gördüm.. Çok güzel mutluluklar... Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
sağol canımmmçok güzel.mutlulukla huzurla güle güle oturun inşallah.ördüğün halıcıklarda çok yakışmış bu arada mutfağa ve yatak odasına
inş. canım Allah sanada nasip etsinnmutfağına bayıldım çok hoş güle güle kullan .. bigün benim de böyle güzel evim olur mu acaba ?
canım çok güzel olmuş eviin güle güle otur.
ben çok beğendim maşallah her bişeyin çok da güzel
hepimiz nişanlıydık bak artık hepimiz evliyiz diyebileceğiz.
inşallah sen bizim kadar mutlu olursun
not: küçük evin temizliği şahane oluo sil süpür hemencecik bitio
herşeyin çok güzel zevkle döşenmiş
güle güle oturun...
iyi günlerde ağız tadıyla otur caımmmmm bayıldım evine çok güzel olmuş
cnm bakıp fikir vermen beni mutlu ediorCanım yeni gelin evi olunca gidip gelip bakıyorum, çokta beğendim.
Mutfakta bulaşık makinasıyla çamaşır makinasının yerini şimdi olmasa da ileride mutlaka değiştirmek isteyeceksin.
Bulaşık makinası çok uzakta rahat kullanamazsın gibi düşünüyorum.
Birde banyoda makina için ayrı yer var. Onu neden farklı bir yere koydun.
Buhardan etkilenmemesi için mi ?
Ufacık bir öneri sandıklı çkb. takımını başka bir yere kaldırıp oraya
içinde beyaz çiçekler olan bir vazo koyarsan ya da başka birşey daha hoş olur sanırım.
Sevgiler...
çok teşk.ederimm amin cnm sağolaginizin tadi bozulmadan, saglikla ve mutlulukla oturmak nasip olsun ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?