sonbahar'ın çeyizi

cnm herşey çok güzel iyi günlerde kullan inşallah bu arada fritözümüz aynı ben memnunum
tuvalet kağıtlarını koyduğun şey çok güzel bayıldım nerden aldığını öğrenebilirmiyim

cnm herşey çok güzel iyi günlerde kullan inşallah bu arada fritözümüz aynı ben memnunum
tuvalet kağıtlarını koyduğun şey çok güzel bayıldım nerden aldığını öğrenebilirmiyim

cnm züccacieden aldım.
tesadüf gördüm.tuvalet kağıdı koymaya bişiy arıyordum iyi oldu.
ama banyo aksesuvarları satan yerlerde metal tuvalet kağıtlığı die satılıyordur mutlaka.
çünkü buna benzer bişiy şoktada satılmıştı onun gazetelik yeride vardı. bu sadece tuvalet kağıtlığı askısı.
fritözden memnun olmanada sevindim tedirgindim çünkü
kullanımı nasıl olucak gereksiz yeremi aldım acaba die.
çok teşk.ederim cnm aminn

süt şişene bayıldımm kujumm

sağol bebemm:KK16:

cnm fritoz kullanım açısından birde temizlik açısından kolay ilk zamanlar ocakta yapıyordum kızartma heryer yağ oluyordu birkaç aydır fritözümü kullanıyorum çok memnun kaalırsın tuvalet kağıtlığından bakcam bakalım :))

cnm bulursun mutlaka. züccacielere bak
banyo askısı aynası satan yerlerdede vardır.
evet cnm ocakta yapınca heryer yağ oluyor yapış yapış oluyor sanki
o yüzden aldım bende.
sevindim memnun kalmanada. hem bunlar minik çok fazla yağda gitmiyordur
ama her defasında değiştiriyrmusun yağını?
ben genelde patates kızartıcam çok nadirdir başka bişiy kızartmam

4569.jpg
bal kaşığım.

4583.jpg

4602.jpg

4609.jpg

4618.jpg

gündelik kullanmaya baharatlığım.turuncusu var
4631.jpg

4626.jpg

4635.jpg

pembelerini aldım hepsi aynı renk.
4644.jpg

4649.jpg

4658.jpg
morunu aldım

4669.jpg
pembe rengi

4675.jpg
pembesini aldım yine :)

4682.jpg

turuncu kap
4692.jpg

4698.jpg

4709.jpg

4712.jpg
zeytinyağlılar için aldım şeffaf.

4719.jpg

4732.jpg

elma dilimleyicim.
4737.jpg

salata servis setim pembesini aldım.
4744.jpg

turuncu renk aldım
4753.jpg

günlük kullanmaya tuzluğum ve kürdanlığım
4760.jpg

4765.jpg

4779.bmp

ev terliklerim..
4759.jpg

4807.jpg

nişanlımın terliği
4799.bmp

Son düzenleme:
ev terliklerin çooook tatlı çok seviyorum böyle şeyleri ya bende alayım çok bencilim ben hep kendime alasım var nişanlıma hiç bir şey almadım birazda ona alıyım alınacak o kadar çok şey var ki ne alacağımı şaşırıyorum yaa:KK53::KK53:

maşallah canım ne güzel şeyler almışsın.. pirinc süzgecimiz ikimizinde mormuşş:107:
tuzluk kürdanlıa sarı terligine bayıldım cok şeker..:)
gülşen biraz da eşe almak lazım hep bize hep bize olmaz ..:KK1:
benim şu eşyalar bitsin tekstile geccem inş. o zaman bol bol alcam bende almadım daha :KK30:

Son düzenleme:
maşallah canım ne güzel şeyler almışsın.. pirinc süzgecimiz ikimizinde mormuşş:107:
benim şu eşyalar bitsin tekstile geccem inş. o zaman bol bol alcam bende almadım daha :KK30:

aynen canım bende kendime kişisel olarak çok aldım sıra onda kozmetik pijama terlik vs bişeyler alcam inş :)

ev terliğin çok tatlı güle güle kullan
teşkler canım
ev terliklerin çooook tatlı çok seviyorum böyle şeyleri ya bende alayım çok bencilim ben hep kendime alasım var nişanlıma hiç bir şey almadım birazda ona alıyım alınacak o kadar çok şey var ki ne alacağımı şaşırıyorum yaa:KK53::KK53:
gülşenciğim sağol tatlım
ben o terlikleri hem çeyizine hemde doğum gününde aldım nişanlımın:)
yoksa çeyiz adına bişiy almadım ona çünkü kayınvaldem alıcam dedi ama bişiy almayada gönlü yok iş başa düştü
geçen gün 2 çorap aldım daha öncede almıştım bikaç çift çorap sonrada çamaşırlarını alıcam
pijamada alıcam ama nerden alıcam bilemiyrm hiç anlamam erkek giyimden.
belki netten sipariş veririm artık bizim buralarda doğru düzgün bişiylere rastalamadım hiç :KK43:

sağol canımmm
al al bitmiyor valla.
şimdi kaç çorap almak lazım kaç pijama almak lazım.:26:
ben kendime alcaklarımı bitirdim.sıra nişanlıma geldi artık :)
kız çeyizi yapmak ne zormuş ya başa gelmeden anlamıyor insan

sağol canımmm
al al bitmiyor valla.
şimdi kaç çorap almak lazım kaç pijama almak lazım.:26:
ben kendime alcaklarımı bitirdim.sıra nişanlıma geldi artık :)
kız çeyizi yapmak ne zormuş ya başa gelmeden anlamıyor insan[/QUOTE]

bencede 2 sene geçmez diyordum çok pasif davrandım şimdi 8 ay kaldı 16 ay o kadar hızlı geçti ki 8 ayda bir şey yetişmicek gibi geliyo bana... Allah yardımcımız olsun biz bu kadar uğraşırken erkek tarafı baştan savarsa çok üzülürüm ya:KK43:

gülşenciğim benimde aynı sanırım aynı tarihlerde nişanlanmışız.
amin cnm. gerçekten çabuk geçti sanki ortada hiçbirşey yokmuş gibi
yap yap bişiy yok...
seni bilmiyrm ama benim için baştan savma olucağı belli :KK43: inş. seninki istediğin gibi olur cnm
sizin düğün ne zaman kesin bir tarihin var mı ?

bende nşanlanalı 15 ay oldu kızlar.. aynı dönemlerdeniz heralde.. dügüne de 5 ay kaldı..

benim ki temmuz.... günü bayramdan sonra belli olcak gün almaya gelicekler..aynı dönem nişanlanmışız ve nerdeyse aynı dönemlerde evlenicez hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Nişanlınız da askerdeyse tamam olcak :):):)

Son düzenleme:
X