sonbahar'ın çeyizi

buda moru pek sevmeme rağmen bereket getirirmiş diye aldığım mutfak havlum ve çöp kovam

Son düzenleme:
aldıklarını üle güle kullan sonbahar morun bereket getirdiğini senden öğrendim mutfağımda ağırlıklı kırmızı araç gereçler alıyorum mor renkli birşeyler de almalı

teşk.ler cnm
evet mor bereket para demekmiş.
bende o yüzden mor aldım.fkt başka hiç bişiy yok mora ait pek sevmem :)

herşeyini ağız tadıyla kullanman dileğiyle canım...çok güzel heycan verici telaşlar bunlar benimde 7 ay sonra düğünüm var ama bende hala tık yok böyle gördükçede not alıyorum fikir oluyo bana...herşeyin çok güzel canım kocaman kocaman mutluluklar diliyorum....

gulsen evet cnm
bu yıl evlenen çok galiba çeyiz bol :) bende kk sayesinde fikir ediniyrm iyi oluyor.
zeynebim adaşız sanırım
benimde 6 ayım var cnm. daha vaktin var yetiştirirsin.
eksikte bitmez birazıda evlenince olcak artık.
sağol cnm çok teşk.ederim
sana da mutluluklar diliyorum..

zaten böle görünce aman allah ım ben öliyim o zaman falan diyorum çünkü daha doğru dürüst bişey almadım bi liste yapıp düğüne yakın hepsini birden alma fikrindeyim...

cnm valla herşey 1 ayda da alınır.
sıkıntı yapmaya gerek yok. ben görüp beğendiğim şeyleri aldım ama sona bırakmadım.
çünkü baharda olucağı için kışın onların telaşesine düşmek istemedim

cok guzeller keske fıyatlarınızı yazsaydınız bazılaırı cok begendım acaba fıyatı ne kadardır dıyede dusunuyorum..

gule gule mutlu gunlerde kullanın

güle güle kullan canım hepsini.. dügün tarihin belli mi? tam olarak hangi ayda gelin olcaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…