- 1 Nisan 2009
- 12.319
- 0
-
- Konu Sahibi sonbahar14
canım evınız cok güzelmiş hayırlı olsun sımdı tatlı telaşlar başlar artık evı yerlestırırken sızden mutlusu olmaz sanırım :)
cnm gerçekten insan çok heycanlanıormuş
ben gelinliğimi alırken diodum herhalde bundan daha heycanlı zamanı olmaz bu hazırlıklarda
ama insan evini tutunca daha da bir heycanlanıormuş
mutlu oluyormuş
nişanlıma devamlı soruyrz burası bizim evimiz mi diye birbirimize.
insanın inanası gelmior.
çok teşl.ederim.
beğendiğinize çok sevindim
:) darısı başıma o zaman
bu arada canım banyo el havlularını koymak için aldığın sepete bayıldım tam benm aradıgım gibi...
nereden aldığını öğrenebilirmiyim?
sağol canımmm amin
evet yrn temizlik yapılcak kornişler takılcak
ay insan kendi evini zevkle temizler herhalde.
21 mayısta kısmetse cnm düğün
ah hiç bişey kalmamış kıs o zaman2 ay bile yok
zevk mevk ama insan bitiyo temizlikten sonra
tatlım valla hiç telaş yapma
yavaş yavaş nişanlınla birlikte döşeyin evinizi
zaten çeyiz çıkarken erkek tarafı gelecek di mi?
hayırlısı olsun cnm sanada.Canım bunlar çok güzel benimkilere banziyo hepside bende yeni evlendim 3 oda kaplamıştı çeyizim...
Canım yeni aldıkların hayırlı olsun, bu pirinç şeker vs adeti çok hoşuma gitti. Bizde yoksa bile ben bir bereket kesesi hazırlayacağım kendime. Nişan şekeri için aldığım keselerden 2 tane ayırdım mı tamamdır
Ay eşya yerleştirmeişin ennn zevkli kısmı, tadını çıkar canım, hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme ve stres yapma. Çünkü bu anları belki bir daha yaşamayacağız, Canın neyi nasıl istiyorsa öyle yap. Veee kolay gelsin.
Sonbaharcığım herşey nasılda güzelRabbim çok mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin bayıldım hepsine :))
sağol cnm.Allahım ben unuttum camasırları.. kendıme hıc yenı camasır almadım .. devamlı eksık cıkıyor
bu haftasonuda onları halledeyım bari..
canım siyah takım cok ciciymiş.. senınkılerınden yarısı kdr yok kıyafetım .. tamamlamam lazım.. 1 aydan az kaldı ..:18::18::18::18::18::18: