- Konu Sahibi sonbahar14
mobilyalarıda halletmşsiniz. gözün aydın her gün eksiklerin daha da azalıyor. çok şık ve güzel mobilyaların özellikle yatak odanı çok beğendim. güzel günlerde kullanın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mobilyalarıda halletmşsiniz. gözün aydın her gün eksiklerin daha da azalıyor. çok şık ve güzel mobilyaların özellikle yatak odanı çok beğendim. güzel günlerde kullanın.
kızlar koltuk tak. bu ama iç kısmı daha koyu olucak resimler nişanlımda kaldı diğerlerinide eklicem
benim tekliler 2 tane
1 üçlü 1 ikili koltuk
c servis sehpamız.
yatak odam kızlar
sandalyeler deri.
masa açılıp 12 kişilik oluyor.
vitrinide vardı ama almadık.
kızlar buna uygun tv sehpası düşünüyrm ikeadan baktım bikaç model.
fikir verirseniz sevinirim.
buda koltuk tak.
uzun olan koltuk tv koltuğu olmuş hali tekliler ayrıca tek kişilik yatak oluyor.
yastık öne katlanınca normal koltuk oluyor.
tv koltuğu olmuş hali
c sehpam ve orta sehpamda bunlar.
ayrıca yatak odasının dolap içine örtü siparişinide verdik bugün ölçüleri alıp.diğer sayfada da yaak olmuş hali var
Hepsii çok güzel
canım benim zevkine bayıldım
mutllulukla huzurla kullanın inşallah
cnm mobilyalarınızı güle güle kullanın.hepsi çok şıklar:87:
canım hayırlı olsun mobilyalarınıda almışsın ..:)
Rabbim keyifle kullanmak nasip etsin.. benım yemek odam yatak odam da beyaz-ceviz .. cok güzel hepside maşallah..
sıra geldi dügüne
canım maşallah şöyle bir kerede karar verip alanlara hayran oluyorum
ben biryatak odası derdine düştüm hala gözüme hoş gelen olmadı
hepsi çok güzel ve zevkli iyi günlerde kullan tatlım
bütün mobilyalar ne kadar tuttu peşin mi aldınız
tatlım çeyizlerinin hepsi birbirinden hoş mobilyalarında onlardan hoş bende beyaz istemiştim ama nişanlım temizleyebıleceksen al dıyınce kaldıı (
ider mobilyanın ürünleri mi bunlar canım ??
hepsi cok hoş agız tadıyla otur inşallah
çok güzeller, güle güle kullanın Hemen hemen bir benzerini bende yaşadığım şehirde bir mağazada beğendim, fakat beyaz diye caydırdılar beni :2:
Zeynep'cim çok güzel MaşaAllah BarekAllah aman nazar değmesin...
Mobilyalarında çok güzel canım, sıkıntıların geride kaldı, şimdi mutlu olmaz zamanı...
Düğün günü stresi, kayınvalide stresi derken günler geçti ve mobilyaların bile alındı, senin adına çok seviniyorum canım...