sonbahar'ın çeyizi

ilkini çözemedim?????

bide bu tencere takımı hangi marka çok güzlmiş..

hepside harika.. güle güle kullan inşallh =))):81:

cnm ilki peçetelik tencere takımınıda bilmiyrm hangi marka modelini beğenip aldım.
mudoda var ama markasını bilmiyrm.
teşekkür ederim cnm beğendiğine sevindim.aminn inş.

kızlar ben elimdeki mumlarla denedim sizce ortaya bir tane böyle büyük 4 tane kenarlara uzun mu yoksa tam tersimi olsa daha güzel olur.yada resmdeki gibi hepsimi uzun olsun..
birde mumlar beyaz mı kırmızımı olsun karar veremedim
kırmızı şamdanlarımada uysun istiyrm ama beyazlada hoş durdu sanki fikirlerinizi bekliyrm

Son düzenleme:
çok güzelmiş şamdanın :) mum renklerine gelince nerede kullanacağına bağlı.. mesela yemek masasına koyacaksan masadaki aksesuarlara göre kırmızı mor pembe her renk olur, ama konsola falan aksesuar olarak koyacaksan beyaz yada altın yada gümüş simli mumlar daha hoş durur.. tabii ilk tercihim beyaz :)

canım ortaya uzun ya da kalın mum koyup diger kollarına ufak mumlardan koyabilirsin.. güle güle kullan :)
ne güzel ceyizin bitmiş benımde az kaldı bitse şu 4 ay içinde..

papiciğim teşkler canım.
beğendiğine sevindim. tatlım genelde aksesuvarlarım kırmızı
fkt beyaz faha çok yakıştı gümüşe sanırım.
birde boyu büyük olduğuna yere koyucaz. iki koltuğun arasına düşündük. bakalım artık evin durumuna ve mobilyalarımıza göre karar vericez.sağolasın tatlım

canım ortaya uzun ya da kalın mum koyup diger kollarına ufak mumlardan koyabilirsin.. güle güle kullan :)
ne güzel ceyizin bitmiş benımde az kaldı bitse şu 4 ay içinde..

cnmm çok teşk.ederim
biter senine cnm ztn önemli şeyleri almışsın sende. benimde ufak tefek eksiklerim kaldı.
yatak odası dolabına kapitone örtüler diktirilcek fln
ama onlara daha var tabii.
ufak mumları görmedim ben hiçç. ikeaya bakmıştım böyle beyaz mumlar vardı onlardan alım dedim
kırmızılarıda vardı çok hoştu ama beyaz düşünüyrm koltuklarımı o yüzden beyaz daha uyucak sanırım.

kızlar fikirler için teşk.ederimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…