çok güzel bir söz biliyorum ama neden kendimi inandıramıyorum :)))))
bakma aptallığıma gülüyorum.
valla ben hayatta 2.kez güvendim bi erkeğe.biriyle evlenince değişir şu olur düzelir bu olur düzelirlere kandım kendimide kandırdım evlendim tam bi cehennem hayatıydı yaşadığım.bitti.5 sene sonra ilk kez birine güvendim.sevdim.umut da veriyordu.işte bu dedim.tam istediğim eş...
sorunlarımızı konuşarak kavga etmeden birbirimizi kırmadan konuşabiliyoruz,beni dinliyor,üzülmemi istemiyor,duygusal,iyi bir baba,merhametli bir insan,ev işlerinde gocunmadan sana yardımcı olabilecek bir adam.hasta olsan sabaha kadar başında rahatlıkla bekleyebilir.gülmeyi çok seven neşeli asla yanında sıkılmayacağın biri.gezmeyi çok seven kadının giyinmesini bakımlı olmasını seven...daha uzatırım yani bu listeyi..
peki sonuç ne?
"çarşamba günü sana bir süprizim var,ciddi birşey" deyip,çarşamba günü geldiğinde onu beğendiğini bildiği ve daha bir gün önce işim olmaz dediği kızın doğum gününe koşa koşa giden,gün boyu hiç aramayan ama gece 12:30 da doğum gününden döndükten sonra beni arayı "anca aklıma geldin" bi erkek,süprizin neydi dediğimde "unuttum,ben akşam ne yediğimi hatırlıyormuyum" diyen bir erkek ve 2 gün sonrada sen bana umut verdin dediğim de "evet denedim olur sandım ama olmadı bi ilişki yaşarsam yıkılırsın şimdi ondan değersiz gibi davranıyorum ama değerlisin arkadaş olarak.sadece arkadaşımsın" diyen bi ODUNNNNNNNN
eee...hani mükemmeldi.hani cevremdeki bildiğim erkeklere benzemezdi.
ne oldu????????
1 günde ne değişti?
işte böyle cnmmmmm
benim ağzım 2.kez yandı.akıllandım.neymiş,emek vermeyen kıymette bilmezmiş.
neymiş,erkeklerin her dediğini kabul etmeyecekmişsin
neymiş,süründürecekmişsin ki kıymetli olasın.....
şimdi ne mi yapıyorum...hiç bişey.aramıyorum.sormuyorum.umursamıyorum bile.omu ne yapıyor? hiç bişey :))))
oda umursamıyor gibi.bilmem belkide öyle davranıyor.
bıktım artık bu kadın-erkek ilişkilerinin kedi-fare oyununa dönmesinden.
bak bu arkadaşımızında aynı.yazık değil mi 6 koca seneye.dünyadaki tek insan erkekler değil.bi tek onların istedikleri önemli değil.
biz de varız bizimde isteklerimiz var bizimde beklentilerimiz var.kabul eden eder etmeyene güle güle.bak 8 gündür aramıyormuş kızı nişanlısı.e günah değil mi yaaa??
valla biz "ya bi günde nasıl değişir böyle bi adam" diye kendimizi yerken onların umru bile olmuyor.
erkekleri boykot ediyorummmmmm