- Konu Sahibi karbeyaz.ocean
Valla yazdıklarını okuyunca acaba bu adam ayrılmak için bi bahane mi arıyor diye düşündüm...
Çok tuhaf bi aileye denk gelmişsin arkadaşım...
Kaynanan Evi ulmuşsun llahtan belanımı istiyosun demiş.. Ne kadar ayıp.. İnsan öyle konuşurmu hiç?
Kaynının yaptıklarına hayret ettim hele nişanlının tepki vermemesine...
Eğerki barışırsan ileride karışanın çok olur gibime geliyor... Baksana daha şimdiden başlamışlar...
Sevdiğine emin değilsen ayrıl derim bence... Çünkü evlenince değiştiremezsin yani senin istediğin gibi değil tam tersi olur bence..
Başkalarının dediği değil senin içinde ne yaşadığın, ne hissettiğin bence... Pişman olacaksan da sen olacaksın..
Hayırlısı buymuş deyip kapatacaksın konuyu..
evlendikten sonrası için çok korkularım var.ayrılma konusunda ne kadar kararlı olsam da düzeleceğine biraz olsun inansam sanki devam edermişim gibi hissediyorum ara sıra.nişanlımın davranışları ayrılmaya bahane aramak değil de onu çok sevdiğimi nasılsa ayrılmayacağımı düşünüyor olması.verdiğim tepkiye kendisi de şaşırdı zaten.uzun süredir ayrılık konusu benden çıkmıyordu..hep toparlayan taraf olmuştum.ailesinin gelip gitmeyeceğini felan söylüyordu ama eminim.evlenince sürekli kaynanamlarda olacak.beni de başta iknayla ilerleyen zamanlarda zorla götürecek.ben nişanlımdan bunu bekliyorum artık..annesine bağlı olması güzel birşey belki ama bu kadarı iyi değil..