• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sona yaklaştık..

Zararin neresinden dönsen kar arkadasim kaldiki anlattiklarina göre iliskinin elle tutulur bi yani yok.Kararin hakkinda hayirli olur umarim dilerim hersey gönlünce olur:80:

çok zor bir süreç... karşı tarafın hala durumu belirsizlikte bırakması da resmen tuz biber ekiyor... bir yandan da sizi bu kadar kararlı görünce tüm kadınlar adına gurur duyuyorum çünkü bizim en büyük zaafımız duygularımız ve ne yazık ki erkekler bu zaafımızdan yararlanıp zaman zaman hayatı zindan edebiliyorlar. Allah yardımcınız olsun. sizin için yarınların mutluluklar getirmesini gönülden diliyorum inanın

şimdiden böyleyse evlendikten birkaç sene sonrasını sen düşün...kimse vazgeçilmez değildir..çok ama çok iyi düşün derim..balık baştan kokar..

hiç üşenmeden sıkılmadan bütün yazdıklarını okudum canım ve pes diyorum sendekide sabır yani? o kadar herşeye gözkapamaışsın hele o ev konusunda ben olsam yeter be yeter o evde sen görümcem ve annen yasamıcak ben yasıcam biz yaşıcaz derdim en iyisini yapmışsın kararınla son durumu çok merak edyrm imzanda 4 ay kaldı evlenmemize yazıo ama bilemiyorum

söylenebilecek herşeyi...olumluusuylaa olumsusuzzlaa bir birr dökmüşşsünüzz sayfanıza...o kadar haklısınızkii okumaktan gözüm şiştii...uykum kaçtı..moralimm bozulduu:((( yapılacak bi hiçbir yorum kalmamışkı herseyy yazılmışş...sadece karbeyazcım yazılarını takipp ettiğimi ve arkadanda olduğumuzu bil istedim...

o son nefes çıkmadan can çıkmıyor yaa...bir son nefese kalmış aşkınız...ya canlanırr ne yapıyoruz biz dersiniz..yada yüreklerinizden çıkıp gider..
tek sözü karbeyazcım..benim gönlüm rahat ben her kapıyı denedimm..her yoluu yaptım.. alttan alınması gerekıyorduu aldımm.. ama anladımki ne yaptıysam bu adamı daha cicim öncesiyken adam edemedim diyorsan...gönlün rahatsaa bırak annenı ablanıı sen kendıne sorr..gonlun rahatsaa ..akışınaa bırak olaylarıı..o senı aramazsaa zatenn durum netleşir.. Bak burdaki insanlar sadece sızın ılıskınızı ben dahıl bır ev bır kuş bırde kaynarkazan kaynana gıbı goruyor..ama 6 yılınızı düşün son 1 yılınızı dusun daha hıc evlenmeden oncede cımrımıydı...oncedende cıkmıyormuydunuz...senın dedıklerını ne zaan yapıyor ne zaman inada binip yapmıyordu..Geçen birine de aynı yorumu yazdım..cidden yaww abim bilee karısı o kadar sevıyordu sevgılıyken bır evlılık fıkrı cıktı abimde moral gıttı yaww hemde o bayıla bayılaa ettıı teklıfı soyle suprızlı muprızlı ama gel gor sımdı allaha sukurr cok mutlularr ve yıllardır evlı ama hıc unutmam o zamanları tum erkeklere evlılık arıfesı bıseyler oluyorr kızlarr inkar etmeyelim simdii..ne kadar çokda sevseler evlılık olayı onları cok gerıyoo bısey olsadaa delık arasak dıyolarr aslında bılıyolar mutlu olceklerı ama bunyelerı hemen kabul etmıyo:))

tart biçç..düşün egerr bu adam 6 yıldırr cimrii..6 yıldır argo konuşan..6 yıldır..huysuzz ve ters ama sımdı bunları gozun acıldıda goruyosaan. bilemem...offf çok karısıkk yawww bu işş...ayrıll demeyee benimm dilim varıyooo..evlen demeyede varmıyoo...sen bu yazıyıı oku istediğinii al istediğini almaa:))))) 2 ay 1 yıllık meselee degılkı kardesım bu 6 yıl..benımde 5yıl oldu ..o nedenle cok ıyı anlıyorum seni!

Benim naçizane tavsiyem, boşver geçen 6 yılı falan.6yılda insanlar değişirler, birbirinden farklılaşırlar.6yılımı verdim diye de son 1 yılda sana uymayacak bi adama 6nın bi kaç katı yıl daha harcama. Ben öyle yaptım, 6 yılıma kıyamadım, şimdi diyorum, keşke başkasıyla evlenseydim, onunla da 2 yıl geçmiş olacaktı şimdiye. Geçirdiğin zamana acıma, geçireceklerine acı.

ben kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum.bu durum için eşimle çok tartıştık evlenmeden önce..ama yine de gittim oturdum..
kısaca şöyle söyleyeyim,ne kadar uzak olursan o kadar tatlı oluo herşey,benim kayınvalide daha nişanlı iken bana ve eltime gelceksiniz yemek yapcaksınız,işimi yapcaksınız dedi.(eltimde aynı apartmanda)ben o dakika tavrımı belli ettim,ben çalışıcam kendi evimin işini zor yaparım zaten dedim,buz kesti yüzü..1 sene oldu evleneli benden hiç bir iş istemedi..zaten beni sinir eden onun bu şekilde konuşması idi.ben kendi isteğimle yapayım bırak da...kaldı ki daha gencecik benim kayınvalide..

şimdi ki aklım olsa napardım???ayrılma pahasına bile olsa bu kadar yakın oturmazdım....

merhaba arkadaşlar..
birsüredir nete giremiyorum doğru düzgün..hepinizin yorumlarını okudum.herşey için teşekkür ederim.benim durumumdaki son gelişmeleri hemen söyleyim.bazı arkadaşlarımdan tepki alıcam eminim ama şuanki gidişatımız doğru karar verdiğimi gösteriyor.:nazar:

özet olarak geçicem:bayramın son günü msjlaştık ve bayram ertesi görüştük.ben bitirmekte kararlıydım biliyorsunuz.o gün de oraya o rahatlıkla gittim.nişanlım fazlasıyla gergindi.şimdiye kadar ona söylediğim herşey bir kulağından girip diğerinden çıkıyor sanıyordum fakat anlıyormuş da uygulamak işine gelmiyormuş bunu gördüm.kendisi evi alarak büyük bir hata yaptığını ilkkez kabul etti ve defalarca özür diledi.kendisi evlendikten sonra arkadaşlarıyla ortak bir işyeri açacaklar bu nedenle kendisine 5 yıl süre vermemi istedi.5 yıl sonra benim istediğim yerden istediğim daireyi alıp şuanki eve yaptığı tüm harcamaları da yapacakmış.saygıya özellikle dikkat edecekmiş,ailesiyle alakalı durumlarda da kesinlikle orta yolu bulacak beni onlarla yüzgöz etmeyecekmiş kısacası kendisinden şimdiye kadar beklediğim ama asla duyamadığım herşeyi tek tek anlattı.o ne dese ben tersini söyledim,kırıcı sözler sarfettim bitirmeye kararlıydım ama gerçekten ikna edici ve samimiydi.yerimde kim olsa o şansı gerçekten verirdi.nihayetinde yaklaşık 5 6 saat süren bi tartışmadan sonra aramızı düzelttik.
o günden beri de gözlemliyorum;ailesi beni el üstünde tutuyor.ne değişti bilmiyorum ama sanki biz hiç ayrılık yaşamamışız gibi davranılıyor,nişanlımın teyzesi en son gidişimde bi patavatsızlık yaptı evle ilgili.ona sinirlenmiştim ve nişanlımın bizi savunduğunu gözlerimle gördüm.saygıya benden daha çok dikkat ediyor ve bana fikrimi sormadan bir adım dahi atmıyor.ve evli arkadaşlarıyla ne konuştuysa artık evlilikle ilgili güzel düşünceleri var.evlenmeye benden daha hevesli ve eskiden arkadaşlardan bahsetmeyen nişanlım artık arkadaşlarımızla birlikte vakit geçirebilmek istiyor,evlendikten sonra şuraya gidelim şunu yapalım...vs. bir çok hayaller kuruyor....ve daha şuan yazamadığım bir çok olumlu şeyler olmaya başladı.sanki 6. ylımızda değil de daha ilk haftalarımızdaymışız gibi yani.mesela sürekli aileme gelmeye başladı.yeğenimle ilgilenmeye başladı,dışarıda çok vakit geçirmeye başladık,evle ilgili alışverişlere birlikte çıkmaya başladık,onun ailesiyle eğlenceli vakitler geçirmeye başladım..şuan umduğumuzdan daha iyiyiz.şuan biraz rahatsızlığım var ve pazar günü nöbetçi eczane arayıp ilaçlarımı bulması da benim için jestti mesela küçük bi detay ama benim çok hoşuma gitti.benim canım yandıkça o da çok kötü oldu.yani şu kadar diyebilirim ki beni mutlu eden büyük gelişmeler var.

nişanlım ilkkez bu kadar samimi ve içten bir şekilde uzun uzun günah çıkarıp benden defalarca özür dilediğini gördüm.gözlemlerim de son şansı vermekle doğru yaptığımı gösteriyor.ve bana söylediği herşeyi bir bir hayata geçirmeye başladı bu da beni mutlu ediyor.ilkgünlerimizdeymişiz gibi şuan herşey...bana fikirlerini verip yardımcı olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.yanıtı göndermekte biraz geciktim ama fırsatım olsa bunları daha erken yazardım.gerçi şimdi sizlerle paylaşabileceğim gözlemleme şansım da oldu:) tekrar sağolun.. :kkk:

hakkında hayırlısı olsun canım.. madem inanıyorsun nişanlın değişti senin kararın tabiki.. Bir ömür mutlu olun demek düşer bize.. Allah sıkıntı üzüntü vermesin..

arkadaslar dogru kararlar verin maalesef evlenince isler degisebiliyor.umarim hersey yolunda gider.hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Back
X