sona geldik ama kurtulamıyorum....

Böyle bir adamdan nasıl 3 tane çocuk yapılır anlamadım...

Bu beni bağlamaz herneyse...Konu sahibesi çocukların için güçlü olmalısın.

Umarım dava en kısa zamanda sonuçlanır ve hayatına devam edersin kaldığın yerden.

tek çocuğum var canım...........iyi dileklerin için sağol

Benim anlamadığım alen neden sana böyle davranıyor? Aranızda bir sorun mu var? Bunu sormaya çekindim yaranı deşmek istemedin çünkü. Artık herşeyi dök, sırtındaki yükü boşalt, içindeki acıyı kus ve hayata tutun. Bu hayat senin, kimseyi ilgilendirmez.
sorun şu arkadaşım halen kendini suçsuz olarak görmesi avukatıyla hazırladığı savunma dilekçesini bir görseniz hep yalan....dilekçe de eş olarak bir kusurumu bulamamış ama resmen ailesine köle tutmuş beni tek suçum bu....eş olarak görmemiş hiç beni amacı ailesine bir torun vermek ve beni de onların hizmetçisi yapmakmış şikayetleri hep bu elle tutulur birşeyi yok.............hayatımda böyle insanlar görmedim hembirbirlerini ne olursa olsun kolluyorlar ve bu uğurdu herkesi herşeyi harcıyorlar ....ne hale geldik ...

İki melek bir prens yazıyor profilinde de ondan dedim.

İşe girdikten sonra kiraya çıkabilirsiniz büyük ihtimalle.O adam hiçbirşeyi haketmiyor bence

doğumda ikiz bebeklerimi kaybetmiştim....yaşamadığım acı kalmadı....kardeş acısı. evlat acısı. ayrılık acısı eklendi bir de buna.....<daha ne olsun....az bile depresyon....ben daha beterinden korkuyorum..............

doğumda ikiz bebeklerimi kaybetmiştim....yaşamadığım acı kalmadı....kardeş acısı. evlat acısı. ayrılık acısı eklendi bir de buna.....<daha ne olsun....az bile depresyon....ben daha beterinden korkuyorum..............

Kıyamam başın sağolsun ...

Rabbim güç versin inşallah.

canım aılenle onceden problemlerın varmıydı nasıl bukdar vurdumduymaz ve katılar anlamdım sen mutlu yuvan olmasını ıstemezmısın ama karsındakıler yanı esının aılesı dengesız olunca elın kolun baglanıyo cocugun zaten hemen hemen herseyı hıssedıyo esının aılesı senın aılenın yanında olmamasından dolayı boyle rahatlar umarım hersey yoluna gırer

Allah yardımcın olsun. Cok uzuldum yasadıklarına. ınsallah basarılı olursun yenı hayatında.

Allahım sen ne kadar yük tasımıssın omuzunda böyle..
içim sızladı yemin ederim..
okadar cok üzüldüm ki allahım sana sabır ve güç versin..:çok üzgünüm:

kocana diyecek söz bile yok..serefli olsa ailesine sahip cıkardı..
heleki ailen ben b,lmezdim hayatta böyle aileler var..
aman allahım nasıl sizden bıkarlar nasıl sahiplenmezler o kocana nasıl haddini bildirmezler..cok kızdım cook..

Sen cok güçlüsün bu kadar seyi omuzlayabilmişsin şimdi de kendi küçük aileni kuracaksın evini, hayatını inş cok cok mutlu olursunuz bunu yürekten diliyorummafoldumben

Birde iki melek kaybetmişsiniz bu en zoru olsa gerek..
rabbim yardımcınız olsun..

bir an önce de kocanız olacak o pisliğin yanından ayrılın canım lütfen 1 dk bile onu cekmek zorunda değilsin..

Çok ağır şeyler yaşamışsın, bundan sonra yaşayacakların bırak daha ağır olmayı bunlar kadar ağır bile olmayacak. Belki maddi problemler yaşarsın ilk başta ama kısa bir zamanda rayına oturtursun herşeyi. Ailen en zor zamanında senin yanında olmamış tabi ki onları silemezsin ama onlara güvenemeyeceğin ortada. Kndine oğlunla iki kişilik bir haya kuracasın. MAddi sorun mu var, olsunnnn canınız sağ ya ona bakın, destek mi yok yanınızda, olsunnn şimdiye kadar kim destek olmuş ki, bu saatten sonra destek diye gelen sana köstek olur. Çocuğunun babasına gelince, ona eşin demek istemiyorum ama maalesef çocuğunun babası, elinden geleni ardına koymasın, aile mahkemelerine güven, zaten mutlaka şahit dinlet, şahitler çok etkili olur, o büyük ihtimale birinci derece akrabalarını şahit gösterir, boşanma davasında birinci derece akrabalar çok dikkate alınmaz. Zaman geçince seninle çocuğunuz için ortak bir noktada buluşması gerektiğini anlayacak. O zamana kadarda ona yokmuş muamelesi yap bence.

Allah yardımcın olsun
depresyonu, intiharı bir kenara bırak şimdilik
seni koskoca oğlun var sana güç verecek
hiçbirşeyden korkma
Allah'a sığın.
O sana doğru yolu gösterecektir.
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.

Allah yardımcınız olsun...Eminimki herşey yolunda gidecektir..ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz bence..
Sizin ve çocuğunuz için herşey çok kolay ve çok iyi olur inşallah,üzülmemeye ve güçlü olmaya çalışın lütfen..

Birde babanın oğluna düşkün olması çok iyi bir durum..Çocuğun kişiliği açısından..Özellikle Erkek çocuklarında baba figürü çok önemli..

sevgiler...

yapacak şey basit ne ile mutlu oluyorsan ona yönel yoksa dert edecek çok şey var hayatta ama mutlu olabiliyorsak kötü günleri çabuk atlatırız herkesin hayatı zaten toz pembe değil sende bunu hayat tecrübelerine ekle gitsin unutma ama ileriye bak ve positiv ol :hulya:

Allah sabır versin size
başka yazacak şey bulamıyorum
durumunuz çok zor

slm twigs arkadasim Allah herkese tasayabilecegi yuk verirmis demekki siz bunu kaldiracak kapasitededesiniz ama cok iyi bir insan oldugunuz kesin.isinizin olmasi cok guzel psikolojinizi hic bozmayin sabir sukur ...inanin mazlumun ahi yerde hic kalmiyor eden buluyor eminimki istemezsiniz ama gorursunuz sizi bu hallere gtiren sebep olan kisiler yaptiklarini cekerler amaaan sizin iciniz rahat olsun Allah de yeter Allah sabredenlerle beraberdir bu arada isiniz var kotu yola dusurulen kadinlar var cok sukur siz iyisiniz masallah yavrunuza cok iyi bir annesiniz dediniz ya yavrumu karnimda aglattilar bende agladim:ecrin_bebek:Allah sizi iyilerle karsilastirsin kalbinize kini bulastirmayin yeter

X