sona geldik ama kurtulamıyorum....

cnm:KK43: allah yardimcin olsun ne diyim
birsürü sey atlatmissin
yasadigin seyler hic kolay degil
ama zaman herseyin ilaci :teselli:

bu arada ailen neden sana destek olmadi

canım ya cok üzüldüm yazdıklarına hemen hemen aynı sebeplerden dolayı bende bosanıyorum yakında mahkememız var ama aılem herzamn yanımda oldu benı onlara ezdırmedıler benımde 20 aylık oglum var eger ıs bulabılırsem annem ogluma bakıcak senın en azından ıyı bı ısın var sakın kendını ezdırme aılen yanında olmasa bıle cocugun var bıraz sıkıntı cekersın ama orda cektıklerden daha az bı sıkıntı olacak benımde senın gıbı psıkolojım bozuldu ve tedavı olmaya calısıyorum unutma ne esın nede aılesı senden senın saglıgından daha onemlı degıl onlardan uzak dur cıkar hayatından onları

cok üzüldüm yazdiklarini okurken, bugune kadar zaten bir sürü zorluk yasamissin belliki güclü bir insansin bundan sonrasi icinde oglunla mutluluklar dilerim. Rabbim gönlüne göre verecektir....

Allah yardımcın olsun canım...
Yaşadıkların çok zor bbeğin için güçlü ol...

hayatın bundan sonra daha güzel olacak bunu düşün. insandan bozma yaratıkları hayatından çıkaracaksın.

şöyle düşün, ya işin olmasaydı ne yapacaktın, kucağında çocuğunla. ailende destek olmuyormuş.

Allaha dua et ki bir işin var, bebeğin sağlıklı, sen de bu insanları başından attıktan sonra rahat edeceksin, işten gelince sana küfreden, seni aşağılayan biri ile aynı evde aynı havayı solumayacak, bebeğinle eğlenceli saatler geçireceksin.

çocuğum babasına çok düşkün nasıl ayrılacağım diye düşünme, siz kavga ederken çocuğunun nasıl korktuğunu getir aklına. seni depresyona sokmuşlar, çocuğunda aynı şeyleri mi yaşasın.

HER FIRTINALI GÜNÜN ARDINDAN -MUTLAKA- GÜNEŞ DOĞAR.

ahhh canim benim ya kiyamam sana neler yasamissinsenağlamasenağlama
okurken yuregim ciz etti Allahim yardimcin olsun dualarim seninlle:Saruboceq:
ne kötu insanlar var Allah karsilastirmasin kimseyi kötu insanlara....
bunlar insan olamaz insanlikttan cikmisllar resmmen cok sinirlendim simdi:eek:klava:

durumunuza cok uzuldum.allah o insanlara biraz vicdan versin.
birdaha asla kendinizi oldurmeye kalkismayin bes paralik insanlar icin yavrunuzu annesiz birakmaya deger mi?
hayat su andan itibaren kolay olmiyacak ama bundan sonrasida yasadiklariniz kadar agir olmiyacak.

allah yardımcın olsun çok üzüldüm canım ama çocuğun için güçlü olmalısın.sakın birdaha intiharı filan düşünme sen olmasan bebeğin ne olur hiç düşündünmü.biran önce evini ayır kurtul o pislikten

Kadın dernekleri belki yardım eder size.
Mutlaka ve öncelikle evinizi ayırın.
Babasından ayırmak istemiyorsunuz bebeğinizi ama o huzursuz ortamda kalması daha çok zarar verecek bebeğinize.
Hakkınızda hayırlı olan neyse o olsun.

Allah sana dayanma gücü ve sabır versin
bir an önce toparlanırsın inşallah..
allah yardımcın olsun...
kocan ve diğerleri de hak ettikleri cezayı bulurlar inşallah...

ALLAH yardımcın olsun arkadaşım,

Mahkemeye ya da polise ya da kadın derneklerine başvurup sığınma evlerinde kalma

imkanın varsa değerlendir derim,

Araştırıp bebeğinle kalmak için önce güvenli bi yer bulman en iyisi olur heralde,

Sonra işine başlayıp hayatını yeniden yaşamaya devam edebilirsin,

Ama önce kalacak yer ve bebeğin ve kendin için güvenli bir yer bulman gerek,

Gerisi daha kolay olacaktır ALLAHın izniyle,

Rabbim yardımcın olsun,sabır versin,ve bir an önce feraha çıkarsın seni...
:teselli:

Allah yerdımcun olsun çok üzüldüm ama en azından iş bulmuşşun küçük bi ev tut bi oda bi mutfak bile yeter sana kafan rahat olur o adamla aynı evde kalma artık canım

gercekten bir insan için cok agır şeyler bunlar
ailene cok kızdım insan kızını nasıl orda bırakır ya
zaten ailen adam gibi destek olsa eşn olacak insan ve ailesi tüm bunları yapamazdı
bir an önce işine başla ve kendine güzel bir hayat kur

canım ya cok üzüldüm yazdıklarına hemen hemen aynı sebeplerden dolayı bende bosanıyorum yakında mahkememız var ama aılem herzamn yanımda oldu benı onlara ezdırmedıler benımde 20 aylık oglum var eger ıs bulabılırsem annem ogluma bakıcak senın en azından ıyı bı ısın var sakın kendını ezdırme aılen yanında olmasa bıle cocugun var bıraz sıkıntı cekersın ama orda cektıklerden daha az bı sıkıntı olacak benımde senın gıbı psıkolojım bozuldu ve tedavı olmaya calısıyorum unutma ne esın nede aılesı senden senın saglıgından daha onemlı degıl onlardan uzak dur cıkar hayatından onları

sana da çok üzüldüm arkadaşım inşallah sen de kurtulursun bu dertten....sen istedikten sonra iş bulursun....yine de ailen var senin benimkilere manevi destek bile zor geldi bana yaptıklarını anlatmıyorum ama inanın buna rağmen kendilerine iyi pay çıkarıyorlar....insanlıkları kalmamış....işte herşeye aynı anda sahip olamıyoruz malesef.

ben onlara aile demiyorum zaten 1 ay kaldım 1 ay sonrasında herşeyimiz batar oldu herkese en sonunda da eşim çocuğu görmeye geldi akşamda babam olacak adam olduğumuz yere tüm eşyalarımızı toplayıp getirdi kapının önüne attı gitti....tabii üstüne yine hakaret eşimden ....ona da pay çıktı işte...eve dönmemize fırsat bile vermedi....yarım yamalak toplamış eşyalarımızı...annem olacak kadında ona destek gibi....biz gittik rahatladılar....hep şöyle yaparız böyle yaparız diyorlardı....ama hep yalanmış....zora gelemediler....arabama göz diktiler....bu kadar paracı olduklarını bilmiyordum.....doğru söylüyorsunuz ailem bana destek olsaydı böyle yapamazlardı bana....ben aslında ailemden çok çektim....en sonda eşimden işte ....kimseden bana fayda yok....bu hale gelmemde hepsinin payı var...hepsi suçlu....benim hayatıma kastettiler....ama ben çocuğumu asla ezmeyeceğim ezdirmeyeceğim hayatta olduğum sürece.....

herşeye rağmen okudugum kadarıyla güçlü bir bayansınız tebrik ediyorum sizi. erkek egemen bir dünyanın kadınlarıyız malesef.

cnm benim ya inan okurken okadar duygulandımkii ve çok üzüldüm rabbm hem senin hemde çoğunun yanında olsun bu karar bulutlar yok olsun.yaşadıkların hiçç kolay değil.bildiğim kadarylada barolardan avukat istediğnde sana bu hakkı tanıyolar para falan ödemiyosun burda avukat arkadaşlar var sana mutlaka yardımcı olucaklardır cnm

Böyle bir adamdan nasıl 3 tane çocuk yapılır anlamadım...

Bu beni bağlamaz herneyse...Konu sahibesi çocukların için güçlü olmalısın.

Umarım dava en kısa zamanda sonuçlanır ve hayatına devam edersin kaldığın yerden.

tabii arkadaşım sorabilirsin.yanlış anlamam........

Benim anlamadığım alen neden sana böyle davranıyor? Aranızda bir sorun mu var? Bunu sormaya çekindim yaranı deşmek istemedin çünkü. Artık herşeyi dök, sırtındaki yükü boşalt, içindeki acıyı kus ve hayata tutun. Bu hayat senin, kimseyi ilgilendirmez.

böyle insanları allah ıslah etsin alsanaalsanasmile
seninde allah yardımcın olsun canım.ailene çok kızdım sana destek olmadıkları için ama sen kimseye muhtaç değilsin
ne güzel elinde mesleğin var birde evladın var.o senin güç kaynağın olsun
depresyona girecek hiçbir şey yok ortada.çocuğunla güzel bir başlangıç yap.başta biraz zorlanırsın belki ama zamanla herşey yoluna girer
ama öncelikle evini ayırmanı öneririm canım

X