sona doğru yaklaşıyorum....

F farahnihal senin yorum ve konularına denk geldim de.

Sen bi konunda 10 senelik evliyim diyorsun
1 konunda çocuğum var diyorsun
1 mesajında olmuyor diyorsun

hangisi doğru??????

hamile olan sen değil misin fotoda demişler. Sen de aşağıdaki yorumu yazmışsın.
Ben değilim nette buldum...

hepsi doğru kimi zaman arkadasım içinde konular acıyorum...konum o degil suan ama...

keşke belirtseymişsin arkadaşın için açtığın konuları. böyle neyin ne olduğu belli olmuyor.
peki fotoğraftaki sen misin internetten mi buldun?

arkadaşım için yazdım bir kere çift üyelik kullanılıyor gibi anlaşıldı..mesela günlük arkadaşlarımla dertleşiriz onlara akıl vermek amaçlı burdan da fikir alıyorum..olsun ne fark eder ben ya da başkasının derdi hepimiz kadınız önemli olan her daim destek...

Basligi okuyunca bosaniyosun sandim. Sirf kv soguk konustu diye AYDA BIR GIDECEM demek yanlis zaten eltinle konusmuyosun o varken seninle rahat iletisim kuramaz anormal bi durum yok kv cephesinde. Ama sen iliskiyi sokup atmak icin bahane ariyosan bilemem

Mahalle olarak uyelik kullanmaya gerek yok acin hepiniz bi tane. Bu konuda detay vermedigin icin insanlar eski konularina bakiyor kafa bulandirmaya gerek yok baskasi adina konu acip

ne bahanesi arıcam sırf soğukluk değil anlatsam konu uzarda uzar en son yaptıgı olay eşimi doldurdu doldurdu kardeşine şimdide kimseyle kötü olmamak için beni öne sürdü..tamam eltim var diye soguk konustu giderken anlarım ama biz birlikteyiz devamlı aynı ev gibi nerdeyse gidiyorum diye insan bir haber verir..arayan soran yok onuda geçtim..ikili tavırlarından bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…