- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
-
- Konu Sahibi farahnihal
Çanlar çalmaya başlamış bu işin sonu gelmiş.Salla ya takma.
Az cok hatirliyorum konularni da sirf soguk konustu yada giderken haber vermedi diye mi takildin kayinvaline onu anlamadim.
bosveer keyfine bak ne yaparsa yapsin. Bu yaslilarin yasli bile olmasa kaynanalarin beyin isleyisinin farkli oldugunu dusunuyorum. Kendilerine gore bi dusunce agi olusturuyorlar. Aama hayat tecrubemden sunu cok iyi biliyorum ki kim kotuyse o kiymetli oluyor ama elden ayaktan dusunce de donup dolasip cektirdigine geliyor. Net ve kesin. Yerinde olsam hic takilmazdim. Birak daha iyi olsunlar ki senin de kafan gonlun rahat olsun. Seni rahat biraksin.sadece soğuk konuşma değil, beni azarlıyor laf sokuyor eltimden iki ay önce kızdı şimdi ne değiştide haklı buldu...gitti anlamadım ...araması gerekmezdi...
bosveer keyfine bak ne yaparsa yapsin. Bu yaslilarin yasli bile olmasa kaynanalarin beyin isleyisinin farkli oldugunu dusunuyorum. Kendilerine gore bi dusunce agi olusturuyorlar. Aama hayat tecrubemden sunu cok iyi biliyorum ki kim kotuyse o kiymetli oluyor ama elden ayaktan dusunce de donup dolasip cektirdigine geliyor. Net ve kesin. Yerinde olsam hic takilmazdim. Birak daha iyi olsunlar ki senin de kafan gonlun rahat olsun. Seni rahat biraksin.
Ararsa acardın aramazsa keyfubılır hıcde arama .koy mesafeyi tepene çıkmadan
zaten başkaısnın gönlünü yapmak için sana bağrıp çağırıyorsa
sonra da sen hiçbişe olmamış gibi devam ediyorsan, sende ararım ben problemi
yapma lütfen
He de geç ya. Boşversene. Mesafenide koru.
Sinir oynatmada üstlerine yok bu akraba görünümlü akreplerin.
Yeminle 10tane akrabam olucagına 1 tane dostum olsun diyorum.
Elin yabancısı kazık atsa bile silebiliyor insan. Görüşmeme şansı yüksek. Ama akraba öylemi
profil resmine baktım şimdi yahu ne kadar güzelsin cicisin misss gibi kızında var eşinde yanında boşverrrr evliliğine bak takma bu kadar zor biliyorum için içini yiyor ama yapmak zorundasın
seni çok iyi anlıyorum bende evliyim ama kv ile görüşmüyorum seninki gibi dolduruşa gelen bi kv var benimde ..
dediğim gibi çok zor takmamak haksızlık yapılıyor sana ağızlarının payını vermek istiyorsun ama emin ol en güzel cevap bazen susmaktır karşındaki senin basiretsiz olduğunu düşünebilir ilk başta ama zamanla asilliğinden cevap vermediğini anlıcaktır... eşin ne diyor bu duruma haber var mesajlardan kvnin yaptıklarından dimi? o girse araya annesiyle konuşsa
bugüne kadar eltime bir kere bile cevap vermedim ne söylerse ne yazarsa yokmuş gibi davrandım. sanırım onu böyle olmam çıldırttı, eşim her daim arkamda annesiyle konuşacak zaten bayağda güzel konusacak aramıyorki kvalide eşimi günlerdir...onlarla birlik şuan yani..zaten annesinden soğudugunu söylüyor eşim...eşim bu kadar iyi niyetli olmamdan oldukça da sıkıldı..ama cevap vermemem alttan almam aslında değerimi yükseltti eşimin gözünde ama tabi ona dırdır yapmamdan şikayetçi sadece bırak artık diyor ama hergün görüşüncede bırakılmıyo en güzeli kvalideyi ayda yılda bir görmek
seninle benzer şeyleri bende yaşadım sevgili ve nişanlılık dönemlerimde bende de dengesiz bir elti vardı aptal aptal şeyler yapardı kv yi dolduruşa getirmeye çalışırdı ben az ve öz giderdim çünkü nişanlı olduğum halde o sevgili olduğu halde hergün ordaydı ... bir gün kv ailevi sebeplerinden dolayı ve eltimden bıktığı için benimle kavga etti ki hiçbir suçum yokken ama bana o gün nasıl bir sabır geldiyse sustum cevap vermdim eşim delirdi annesini susturmaya çalıştı falan filan çok uzatıp konunu sabote etmek istemiyorum merak edersem konularımda var ... bende senin gibi cevap vermememden kazandım eşimin gözünde değerim arttı o da işte en küçük bi olayda dır dır yapmamdan şikayetçi ama napıyım içimde tutup şişeyimmi ? kesinklikle madem eşin senin yanında olayları net bir şekilde görüyor sende onun dediği gibi ve kesinlikle dediğin gibi ayda yılda bir görüş