sona doğru yaklaşıyorum....

Sana eltini anlatan kayınvalide,eltiye de seni anlatıyordur.Kayınvalidenin eltin hakkında dedikodu yapmasına izin verdiğin sürece ne mesafe koyabilirsin,ne laflar dedikodular biter.

Ben anlatılsın istiyor muyum açıyo konuyu 1 tepki yok 2 tepki yok sonra bir can evimden yakalıyo beni de içine sokuyo muhabbetin..

Eltinle naptigi onemli deyil. O onun problemi.
Ama sana ters davraniyorsa bu davranislara gelemiyecegini goster.
Aramissin senle konusmamis bile, ben olsam aramaDim, ama beni ararsa normal konusurudum. Cok soguk deyil sicak ta deyil.
Boyle disli insanlardan tirsip saygili insanlara canavar kesilen insanlar bunu hakeder cunku.

Aynen bana ters davranıyo onların yanında benle bir tel konuşması vardı sanırsın ben o evin kölesi..umursamaz soğuk ne aradın der gibi...aramıyorum arayana kadarda aramayı düşünmüyorum..

Evet arkadaşlar bana beddua eden eltinin ayağına gitmedim..ama içim rahat etmedi insanlık bende kalsın dedim kvalideyi aradım,hani eltimler geldi diye ona mesafe koymayayım dedim ..sonuçta sorun eltiyle, kvalidemle iyiyiz hep bana senle yaşıcam falan der..eltiyi anlatır ne yaptım ettimse yaranamadım ona gibilerden...neyse aradım kvalidem telde zoraki iki kelime konuştu benle telefonu kapattım ve eltimlerle onların yanına gitmiş,eltim uzakta,gittimi 15 günü zor yapar yanında...bana değil eşime bile bir telefon açmadı gidiyorum diye..evlerimiz yakın her akşam uğrardık, herşeyi yaptım olmadı ben bu olayla mesafemi koymak istiyorum...kvalidem beni arayana kadar aramayı düşünmüyorum..ararsa açayım mı onuda bilmiyorum..iki sokak var arada ama evine ayda bir gitmek istiyorum artık..eşim yanımda..bu durum takıntı oldu bende kurtulmak istiyorum...tabi durduk yere takılmıyorum uğraşıyorlar..başarabilir miyim mesafe koymayı..

not sadece soğuk konuşma değil eltimden korktugu için ona ağzını açamayıp sürekli laf sokma azarlama bağırma vs yapıyor kvalidem bana..

günler oldu arayan soran yok bizi...

seni aramaıyorlarsa sende arama

aramıyorum düşünmüyorumda aramayı

bak benim yakınımda da böyle bir sorun oldu elti si kıskandı yeni evlenmişti arkadaşım.. kışkırttı kışkırttı arkadaşımı sonra kendi kocasından dayak yedi oturdu aşağı..arkadaşımda kiraya çıktı. 10 yıldır görüşmüyor.. kafası da rahat..bahanesini de buldu...k.validesiyle de görüşmüyor. ne bayram da ne seyran da..

sen yine vicdanlı insansın kafana takman normal..ama değmez. boşver.

bak benim yakınımda da böyle bir sorun oldu elti si kıskandı yeni evlenmişti arkadaşım.. kışkırttı kışkırttı arkadaşımı sonra kendi kocasından dayak yedi oturdu aşağı..arkadaşımda kiraya çıktı. 10 yıldır görüşmüyor.. kafası da rahat..bahanesini de buldu...k.validesiyle de görüşmüyor. ne bayram da ne seyran da..

sen yine vicdanlı insansın kafana takman normal..ama değmez. boşver.

vicdan ki ne vicdan ana hakkı eş hakkı düşünüyorum hep, günlerdir günaha soktular beni..
her eş maalesef aynı değil eşim tutturdu annem gelince gidicez neymiş sorun konuşucaz diyo, sen git kendi ailen beni bulaştırma dimi

vicdan ki ne vicdan ana hakkı eş hakkı düşünüyorum hep, günlerdir günaha soktular beni..
her eş maalesef aynı değil eşim tutturdu annem gelince gidicez neymiş sorun konuşucaz diyo, sen git kendi ailen beni bulaştırma dimi

sende gitmelisin.tek taraflı ne diyeceğini bilemezsin ki belki yalan yanlış şeyler söyleyecek sen kendini sonradan savunsan da boşa çıkacak. bence sen de gitmelisin.

he eltin laf sokarak yaranabiliyor sa ben de aynısını yapayım değerli mi oluyorum görelim dersin.

sende gitmelisin.tek taraflı ne diyeceğini bilemezsin ki belki yalan yanlış şeyler söyleyecek sen kendini sonradan savunsan da boşa çıkacak. bence sen de gitmelisin.

he eltin laf sokarak yaranabiliyor sa ben de aynısını yapayım değerli mi oluyorum görelim dersin.

canım onu sonradan o kadar haklı çıkartıyor ki işte borcu var psikolojisi bozuk siz rahatsınız ondan böyle davranıyo diyo..ben çalışıyorum oğluna destegim o evde hazır maaşı yiyo psikolojisi bozuk olan o maalesef..

canım onu sonradan o kadar haklı çıkartıyor ki işte borcu var psikolojisi bozuk siz rahatsınız ondan böyle davranıyo diyo..ben çalışıyorum oğluna destegim o evde hazır maaşı yiyo psikolojisi bozuk olan o maalesef..

onu koruyorsa senin yanında laf etmesin.onun yanında da seni kötüler vs. sende eltine de senin hakkında böyle böyle diyor vs diye. yok bu insanlar huzur vermeden rahat edemiyorlar ya bırakın insanları.

onu koruyorsa senin yanında laf etmesin.onun yanında da seni kötüler vs. sende eltine de senin hakkında böyle böyle diyor vs diye. yok bu insanlar huzur vermeden rahat edemiyorlar ya bırakın insanları.

eltimle kötü oldugu tek zaman ona tavır yaptıgı zaman kvalidemin , yoksa bana hakaret etmiş laf sokmuş hiç umru değil..

eltimle kötü oldugu tek zaman ona tavır yaptıgı zaman kvalidemin , yoksa bana hakaret etmiş laf sokmuş hiç umru değil..

seni kıskanıyor onlar boşver. resimdeki sensen eğer gayette tatlı güzel birisin. boşver hayatın tadını çıkar. beklentiye girme yok say. zaman sana bunun ilacını vericek.

Aynen canım diyorum ya kalktı gitti ama sırf nispet için bunların kafa böyle çalışıyor...eltimi de görsen hiç pas vermez yokmuş gibi davranır :) ama kıymetli gelin o
Madem eşin arkanda sende eltim gibi yüz verme . Eninde sonunda ne oldu diyecektir sana. Bana sürekli eltimin böyle olduğunu söyleyip dedikodusunu yaptın demekki böyle yapan kıymetli şimdi bende böyleyim dersin. Anne olacak bunlarda hep iki kardeşi Gelinleri birbirine düşüren bu kv ler. Ve bir kv eltini sana çejiştiriyorsa mutlaka seni de eltine çekiştiriyordur

Madem eşin arkanda sende eltim gibi yüz verme . Eninde sonunda ne oldu diyecektir sana. Bana sürekli eltimin böyle olduğunu söyleyip dedikodusunu yaptın demekki böyle yapan kıymetli şimdi bende böyleyim dersin. Anne olacak bunlarda hep iki kardeşi Gelinleri birbirine düşüren bu kv ler. Ve bir kv eltini sana çejiştiriyorsa mutlaka seni de eltine çekiştiriyordur

Aynen canım büyükler yönetemiyoki küçükler ne yapsın..onu gördün ona döndün bizi görüyo bize dönüyo...

arkamdamı bilmiyorumki şuan mesala herşeye kızıyo öfkeleniyo ailesiyle ara buz gibi ama bana yansıo herşey , sorsan umurumda değil diyo ama ailesiyle on gündür görüşmediği için alev topu..

İstemiyorsan,bana bunları anlatma diyeceksin.Ben sana bakarım şöyle böyle...yorum yparsan zaten onu desteklemiş olursun.

haklısın canım...mesafe olmadan olmuyor yani hergün birlikte olmak demek benle bunları konuşabilirsin hakkını vermek demek...

haklısın canım...mesafe olmadan olmuyor yani hergün birlikte olmak demek benle bunları konuşabilirsin hakkını vermek demek...
Her gün birlikte olduğum eşime bile her hakkı vermem.O insanın kendi tabiatıyla alakalı.Ne kimseden laf dinlemelsini,ne kimsenin ağzına laf vermelisin.

X