Evet arkadaşlar bana beddua eden eltinin ayağına gitmedim..ama içim rahat etmedi insanlık bende kalsın dedim kvalideyi aradım,hani eltimler geldi diye ona mesafe koymayayım dedim ..sonuçta sorun eltiyle, kvalidemle iyiyiz hep bana senle yaşıcam falan der..eltiyi anlatır ne yaptım ettimse yaranamadım ona gibilerden...neyse aradım kvalidem telde zoraki iki kelime konuştu benle telefonu kapattım ve eltimlerle onların yanına gitmiş,eltim uzakta,gittimi 15 günü zor yapar yanında...bana değil eşime bile bir telefon açmadı gidiyorum diye..evlerimiz yakın her akşam uğrardık, herşeyi yaptım olmadı ben bu olayla mesafemi koymak istiyorum...kvalidem beni arayana kadar aramayı düşünmüyorum..ararsa açayım mı onuda bilmiyorum..iki sokak var arada ama evine ayda bir gitmek istiyorum artık..eşim yanımda..bu durum takıntı oldu bende kurtulmak istiyorum...tabi durduk yere takılmıyorum uğraşıyorlar..başarabilir miyim mesafe koymayı..
not sadece soğuk konuşma değil eltimden korktugu için ona ağzını açamayıp sürekli laf sokma azarlama bağırma vs yapıyor kvalidem bana..
günler oldu arayan soran yok bizi...