sona doğru yaklaşıyorum....

Birine yaranacam die sana durduk yere laf sokup sacmaliyorsa sen aradginda ac ve aynen soyle bittimi eltimle isin hayirdir de ..bilmedigni sanmasn oda

Birine yaranacam die sana durduk yere laf sokup sacmaliyorsa sen aradginda ac ve aynen soyle bittimi eltimle isin hayirdir de ..bilmedigni sanmasn oda

sadece hal hatır direkt teli kapatmayı düşünüyorum , eşim muhatap olsun yıllardır yanında duran o, ilk fırsatta terkedilende eşim oldu, sonuçta ortada seçim yapan bir kvalide var...neymiş bu evlilik arkadaşşşş

sadece hal hatır direkt teli kapatmayı düşünüyorum , eşim muhatap olsun yıllardır yanında duran o, ilk fırsatta terkedilende eşim oldu, sonuçta ortada seçim yapan bir kvalide var...neymiş bu evlilik arkadaşşşş
Dediginde mantikli mesafeni koy

isini bahane et artik bebekli insansin ona gore sotuk davranmaya basla yavastan yavastan istedigin kadar iyi ol yaranamiyorsan bosuna huzursuz etme kendini :KK51:

kayınvalıdenız sızden ızınmı alacaktı gıderken?
e yap canım ızın almadıgı ıcın surat asabılırsın ne var bunda !

kayınvalıdenız sızden ızınmı alacaktı gıderken?
e yap canım ızın almadıgı ıcın surat asabılırsın ne var bunda !

tabiki izin almamalı ama şuan durum farklıydı yani...iki kardeş küs ve bir seçim yaptı kvalidem..birde o kadar kızgındı onlarla arası açıktı 3 günde döndü..ne değişti anlamadık..aylardır kvalideyi teselli ediyordum ben eltim üzsede ben varım ben yanındayım diye..yıllardır biraradayız..iyi niyetimin suistimal olunmasına durup dururken bana tavır alınmasına mı yanayım anlamadım

tabiki izin almamalı ama şuan durum farklıydı yani...iki kardeş küs ve bir seçim yaptı kvalidem..birde o kadar kızgındı onlarla arası açıktı 3 günde döndü..ne değişti anlamadık..aylardır kvalideyi teselli ediyordum ben eltim üzsede ben varım ben yanındayım diye..yıllardır biraradayız..iyi niyetimin suistimal olunmasına durup dururken bana tavır alınmasına mı yanayım anlamadım
neden secım yapsın
sız ıkınızde elsınız
onun 2 oglu var sız kendınızı kendı evlatlarıyla bırmı tutuyorsunuz?
sız kac senedır evlısınız ki?

Ay ne sinir bozucu hepside aynı arkadaş. Benim kv ye ilk evlendiğimiz zamanlar gittim hadi temizlik yapalım dedi. Bende işe girişince hakkını veririm. Kalsın koltuk altına girme falan dedi. Yok anne yaparım falan. Oda bana bir yandan eltim ve görümcem için konuşuyor. Eltim bir iş veriyor muş. Arkasını dönünce kontrol ediyormuş eltim baştan savıyormuş. Bende biliyorum doğru söylüyor eltim temizlik konusunda vasat. Tabi o yorumlarını yaptı bende kendi evim gibi temizliğini yapıp bitirdim.

Tabi zırt pırt ona temizliğe gidecek değilim zaten benim kv genç. Kızı benle yaşıt ona tek iş yaptıramaz. Benimde annem var yaşlı ve ben tek çocuğum. Annem e yardım ederim kendi evim derken onuda ben düşünemez dim. Ve sürekli söylerdi elimden nefret edermiş iğrenirmiş falan. Benim eltim le hiç sorunum olmadı ama.

Neyse kv başladı busefer nezaman beni görse eltim için çok titiz kadın çok temiz. Geldi bana bir fayans sildi. Çok seviyormuş gelinini falan. Ya gelinini sevmesine sevsin tamam hatta en çok onu sevsin çünkü eltimin ailesi yok kimsesiz ama sevdiği için değil nispet için yaptığını bildiğimden sinir oluyorudum. Bende aaa ne güzel maşallah iyi yapmış falan diyordum.

Sonunda eltim güzel bir kazık atıp kaçtı gitti.

Elde kaldı bir ben. :) en son geçen yaz görümGörümce aradı anasının yanından yarın gel annem büyük temizlik yapacak yap temizliğini diye. Bende tabi olur sende gelirsen ama dedim. Aaa diyor beni niye karıştıryorsun. Dedin söyle abine karısını alsın gelsin sizin temizliğinize bir gelin yetişemez. Bide benim küçük çocuğum var yani. Diğer elti Görümcemin evinin temizliğinden de meshuldü çünkü.

Eşime anlattım bakalım ne diyecek diye. Ben seninlr onlara hizmetçi olasın diyemi evlendim. He Imc usulü 3ünüz toplanır bigün kv bigün Görümce bigün senin evini temizlersiniz amenna dedi.

Ama Görümce hayatta yanaşmaz ilk kendi evini temizletir arazi olur kesin. Zaten evine yatılı misafir gidince geceden başlıyor sende yarın bir camları silersin demeye. Zamanında yaptım ama artık maymun gözünü açtı

Evet arkadaşlar bana beddua eden eltinin ayağına gitmedim..ama içim rahat etmedi insanlık bende kalsın dedim kvalideyi aradım,hani eltimler geldi diye ona mesafe koymayayım dedim ..sonuçta sorun eltiyle, kvalidemle iyiyiz hep bana senle yaşıcam falan der..eltiyi anlatır ne yaptım ettimse yaranamadım ona gibilerden...neyse aradım kvalidem telde zoraki iki kelime konuştu benle telefonu kapattım ve eltimlerle onların yanına gitmiş,eltim uzakta,gittimi 15 günü zor yapar yanında...bana değil eşime bile bir telefon açmadı gidiyorum diye..evlerimiz yakın her akşam uğrardık, herşeyi yaptım olmadı ben bu olayla mesafemi koymak istiyorum...kvalidem beni arayana kadar aramayı düşünmüyorum..ararsa açayım mı onuda bilmiyorum..iki sokak var arada ama evine ayda bir gitmek istiyorum artık..eşim yanımda..bu durum takıntı oldu bende kurtulmak istiyorum...tabi durduk yere takılmıyorum uğraşıyorlar..başarabilir miyim mesafe koymayı..

not sadece soğuk konuşma değil eltimden korktugu için ona ağzını açamayıp sürekli laf sokma azarlama bağırma vs yapıyor kvalidem bana..

günler oldu arayan soran yok bizi...
Sana eltini anlatan kayınvalide,eltiye de seni anlatıyordur.Kayınvalidenin eltin hakkında dedikodu yapmasına izin verdiğin sürece ne mesafe koyabilirsin,ne laflar dedikodular biter.

sadece soğuk konuşma değil, beni azarlıyor laf sokuyor eltimden iki ay önce kızdı şimdi ne değiştide haklı buldu...gitti anlamadım ...araması gerekmezdi...
Eltinle naptigi onemli deyil. O onun problemi.
Ama sana ters davraniyorsa bu davranislara gelemiyecegini goster.
Aramissin senle konusmamis bile, ben olsam aramaDim, ama beni ararsa normal konusurudum. Cok soguk deyil sicak ta deyil.
Boyle disli insanlardan tirsip saygili insanlara canavar kesilen insanlar bunu hakeder cunku.

neden secım yapsın
sız ıkınızde elsınız
onun 2 oglu var sız kendınızı kendı evlatlarıyla bırmı tutuyorsunuz?
sız kac senedır evlısınız ki?

Benim kızdıgım geldi burdaki oğlunu kendi doldurdu doldurdu onlara karşı, böyle oluncada eşim gitmedi..kalktı onlarla gitti ama sanki eşimi ben dolduyormuşum gibi gösterip kendini kimse ile kötü etmedi...bu kadar akıllı bir kvalide yani..evlat tabiki seçim yapılmazda haklı ile haksızı ayırması gerekiyordu..onlar belada okusa geliyo bize arayın sorun alttan alın demeye...hep nazı bize geçiyor..

Ay ne sinir bozucu hepside aynı arkadaş. Benim kv ye ilk evlendiğimiz zamanlar gittim hadi temizlik yapalım dedi. Bende işe girişince hakkını veririm. Kalsın koltuk altına girme falan dedi. Yok anne yaparım falan. Oda bana bir yandan eltim ve görümcem için konuşuyor. Eltim bir iş veriyor muş. Arkasını dönünce kontrol ediyormuş eltim baştan savıyormuş. Bende biliyorum doğru söylüyor eltim temizlik konusunda vasat. Tabi o yorumlarını yaptı bende kendi evim gibi temizliğini yapıp bitirdim.

Tabi zırt pırt ona temizliğe gidecek değilim zaten benim kv genç. Kızı benle yaşıt ona tek iş yaptıramaz. Benimde annem var yaşlı ve ben tek çocuğum. Annem e yardım ederim kendi evim derken onuda ben düşünemez dim. Ve sürekli söylerdi elimden nefret edermiş iğrenirmiş falan. Benim eltim le hiç sorunum olmadı ama.

Neyse kv başladı busefer nezaman beni görse eltim için çok titiz kadın çok temiz. Geldi bana bir fayans sildi. Çok seviyormuş gelinini falan. Ya gelinini sevmesine sevsin tamam hatta en çok onu sevsin çünkü eltimin ailesi yok kimsesiz ama sevdiği için değil nispet için yaptığını bildiğimden sinir oluyorudum. Bende aaa ne güzel maşallah iyi yapmış falan diyordum.

Sonunda eltim güzel bir kazık atıp kaçtı gitti.

Elde kaldı bir ben. :) en son geçen yaz görümGörümce aradı anasının yanından yarın gel annem büyük temizlik yapacak yap temizliğini diye. Bende tabi olur sende gelirsen ama dedim. Aaa diyor beni niye karıştıryorsun. Dedin söyle abine karısını alsın gelsin sizin temizliğinize bir gelin yetişemez. Bide benim küçük çocuğum var yani. Diğer elti Görümcemin evinin temizliğinden de meshuldü çünkü.

Eşime anlattım bakalım ne diyecek diye. Ben seninlr onlara hizmetçi olasın diyemi evlendim. He Imc usulü 3ünüz toplanır bigün kv bigün Görümce bigün senin evini temizlersiniz amenna dedi.

Ama Görümce hayatta yanaşmaz ilk kendi evini temizletir arazi olur kesin. Zaten evine yatılı misafir gidince geceden başlıyor sende yarın bir camları silersin demeye. Zamanında yaptım ama artık maymun gözünü açtı

Aynen canım diyorum ya kalktı gitti ama sırf nispet için bunların kafa böyle çalışıyor...eltimi de görsen hiç pas vermez yokmuş gibi davranır :) ama kıymetli gelin o

X