• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Son Sayfayı Görüntüleyemiyorum"

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
selam
abone olduğum konuları incelerken sık sık aynı pronlemle karşılaşıyorum
bunun sebebi ne olabilir sizce?
prblem benden kaynaklanıyor olsaydı diğer sayfaları da açamamam gerekmez miydi?
tesekkürler

Sorun browser dan kaynaklanmakta. Ben mozilla kullanıyorum ve çok sık bu sorunla karşılaşıyorum. Bu durumlarda siteyi explorer dan açıyorum. bu şekilde deneyebilirsiniz. :34:

bi konu actim 3 cü sayfaya kadar yorumlari okuyabiliyorum ondan sonraki sayfalar neden acilmiyor ne oldugunu bilen varsa yardim etsin

bi konu actim 3 cü sayfaya kadar yorumlari okuyabiliyorum ondan sonraki sayfalar neden acilmiyor ne oldugunu bilen varsa yardim etsin

sonraki sayfalar derken sadece 1 sayfa takiliyor mesela 4 ama 5 i okuyabilirsin 4 teki yorumlarida konuya cevap ver yapip assa inersen okursun ben oyle yapiyorum...:34:

sonraki sayfalar derken sadece 1 sayfa takiliyor mesela 4 ama 5 i okuyabilirsin 4 teki yorumlarida konuya cevap ver yapip assa inersen okursun ben oyle yapiyorum...:34:

1.2.3 cü sayfalari okuyabiliyorum 4 cü sayfa acilmiyor ama sadece kendi actigim konu sayfasinda bu sorun var baskalarinin sayfalarini rahatlikla okuyabiliyorum

Back