• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son şansımızı kaybetmek üzereyiz iyi fikirlere ihtiyacım var

Savaşmalımıyım, değermi ?

• Evet savaşmalısın değer

OY: 6 8,7%
  • Hayır savaşmamalısın birbirinize yazık etmeyin

OY: 63 91,3%

• Ankete Katılan
    69

DidemdeniZ2017

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
11
0
36
32
Merhaba kısaca özet gecmek istiyorum ve kafam cok karışık eksikler olursa sorun lütfen.
27 yaşındayım ve 3 yaşında bir oğlum var eşimden iki senedir boşandım 8yıllık evliliğimiz bitti.

Eşimden önce tek aşkım dediğim erkek arkadaşımdan evleniceken ayrıldık boş nedenlerden 19 yaşımda beni sevmedi diye düşünmüştüm yıllarca ismini bile söyleyemedim kendimi evliliğime verdim. Eski eşimle başka nedenlernden bu zor yolu secip ayrıldım pişman değilim doğrusu bu ama eski sevgilim 9 yıl sonra hic evlenmemiş nişanlanmamış hic ciddi ilişkisi olmamış ailesi bile snn yüzüğünü snn hediyelerini saklıyor dedi eski yüzüğümüz bile bana geri verdi.
her detayı bnm unuttuğum herşeyi anlatı birşeyler olacak diye değil bu 8 yıl icinde herzaman bana yazıyor ulaşmaya calışıyordu bende bu ictenliği yıllar sonra görünce inandım güvendim ve boşanmış olmama rağmen bebeğimin olmasına rağmen ilişkiye başladık. Başdan ciddi evlenicez diye başlandı bir dediğimi iki etmez birbirimize aşkla bakardık oğluma yanlış birşey dediğini yaptığını görmedim altını acar yedirir işe gittğimde bakar jimnastiğine götürür yani bir babanın yapcağı herşeyi yapar. Herşey cok güzelken bu 1 bucuk sene de cok yıprandık dün bitti dedik artık sevdiğimiz halde cünkü aşılmayan bir sorun var oda ailesi. Babası iki ablası ve arada annesi beni istemiyorlar nedeni de bekaretim 😂

yazgül ii hoş eskiden olsa istiyorduk ama artık olmaz cok baskı uyguladılr sözlüme maddi manevi bizi maf ettiler o vazgecmedi hepsine baş kldırdı kardeşlerin hic biriyle konuşmuyor ablaları eski sevgilisiyle bir oldular yanlış hesaplarla bizim aramızı acmaya calıştılar kücük ablası başkasının artığını cıkar bu evden orusbuyu diyebeni aşağladı sevgilim ablasına el kaldırdı yani bir bucuk seneyi 100yıl gibi fesat pis cahil insanların icinde gecirdim. O bana destek verdi ama bnm icim soğmadı cok kırıldım babasına yaşına başına utanmadı hala ayrıl diyorlar bu sene ayarlayıp evlenmek istiyorduk. Beni aşağlayan insanlrı hayatımda istemiyorum yuvam da sevgilim düne kadar tmm evlendikden sonra denicem yeterki sakin ol diyordu dün ama annem babam kıymetli kabul edersen böyle etmezsende ayrıl diyor. Kendimi yrı yolda değersiz hissediyorum öyle değil diyor denedim ama anne baba ablaları sildim tmm ama annemi babamı silemiyorum diyor hak vermiyor değilim ama orusbu dediklerin kadından torunları olursa utanmicaklarmı nasıl ben samimi davranıcamöfkem kırgınlığım geçmiyor cünkü nekadar cahil ve iyi
Niyeti hak etmediklerini görüyorum, böyle insanları nasıl affedicem. sonra konuşucaz son kez zaten uzAk da yaşıyacagız ama onları sevmesi bile bnm gururumu kırıyor bu düşüncede takıldım kaldım lütfen bana birşeyler söyleyin akıllcı davranmak yüreğimi temizlemek istiyorum. Benmiyim yanlış abartan bilemedim 🤷‍♀️

ikimizde farkındayız biterse busefer ölene kadar biter ve asla birbirimizi unutamayız yaşarız başkalarıylada belki oluruz ama hayatda bir defa sevdalanır ve böylesine güzelyaşanırdı

Merhaba kısaca özet gecmek istiyorum ve kafam cok karışık eksikler olursa sorun lütfen.
27 yaşındayım ve 3 yaşında bir oğlum var eşimden iki senedir boşandım 8yıllık evliliğimiz bitti.

Eşimden önce tek aşkım dediğim erkek arkadaşımdan evleniceken ayrıldık boş nedenlerden 19 yaşımda beni sevmedi diye düşünmüştüm yıllarca ismini bile söyleyemedim kendimi evliliğime verdim. Eski eşimle başka nedenlernden bu zor yolu secip ayrıldım pişman değilim doğrusu bu ama eski sevgilim 9 yıl sonra hic evlenmemiş nişanlanmamış hic ciddi ilişkisi olmamış ailesi bile snn yüzüğünü snn hediyelerini saklıyor dedi eski yüzüğümüz bile bana geri verdi.
her detayı bnm unuttuğum herşeyi anlatı birşeyler olacak diye değil bu 8 yıl icinde herzaman bana yazıyor ulaşmaya calışıyordu bende bu ictenliği yıllar sonra görünce inandım güvendim ve boşanmış olmama rağmen bebeğimin olmasına rağmen ilişkiye başladık. Başdan ciddi evlenicez diye başlandı bir dediğimi iki etmez birbirimize aşkla bakardık oğluma yanlış birşey dediğini yaptığını görmedim altını acar yedirir işe gittğimde bakar jimnastiğine götürür yani bir babanın yapcağı herşeyi yapar. Herşey cok güzelken bu 1 bucuk sene de cok yıprandık dün bitti dedik artık sevdiğimiz halde cünkü aşılmayan bir sorun var oda ailesi. Babası iki ablası ve arada annesi beni istemiyorlar nedeni de bekaretim 😂

yazgül ii hoş eskiden olsa istiyorduk ama artık olmaz cok baskı uyguladılr sözlüme maddi manevi bizi maf ettiler o vazgecmedi hepsine baş kldırdı kardeşlerin hic biriyle konuşmuyor ablaları eski sevgilisiyle bir oldular yanlış hesaplarla bizim aramızı acmaya calıştılar kücük ablası başkasının artığını cıkar bu evden orusbuyu diyebeni aşağladı sevgilim ablasına el kaldırdı yani bir bucuk seneyi 100yıl gibi fesat pis cahil insanların icinde gecirdim. O bana destek verdi ama bnm icim soğmadı cok kırıldım babasına yaşına başına utanmadı hala ayrıl diyorlar bu sene ayarlayıp evlenmek istiyorduk. Beni aşağlayan insanlrı hayatımda istemiyorum yuvam da sevgilim düne kadar tmm evlendikden sonra denicem yeterki sakin ol diyordu dün ama annem babam kıymetli kabul edersen böyle etmezsende ayrıl diyor. Kendimi yrı yolda değersiz hissediyorum öyle değil diyor denedim ama anne baba ablaları sildim tmm ama annemi babamı silemiyorum diyor hak vermiyor değilim ama orusbu dediklerin kadından torunları olursa utanmicaklarmı nasıl ben samimi davranıcamöfkem kırgınlığım geçmiyor cünkü nekadar cahil ve iyi
Niyeti hak etmediklerini görüyorum, böyle insanları nasıl affedicem. sonra konuşucaz son kez zaten uzAk da yaşıyacagız ama onları sevmesi bile bnm gururumu kırıyor bu düşüncede takıldım kaldım lütfen bana birşeyler söyleyin akıllcı davranmak yüreğimi temizlemek istiyorum. Benmiyim yanlış abartan bilemedim 🤷‍♀️

ikimizde farkındayız biterse busefer ölene kadar biter ve asla birbirimizi unutamayız yaşarız başkalarıylada belki oluruz ama hayatda bir defa sevdalanır ve böylesine güzelyaşanırdı
Bdv'den öğrendiğim şeyi tavsiye edeyim.:) Sözlünüz sizle ailesi arasında dengeyi kurarsa hiçbir sorun olmaz. Ailesinden vazgeçecek hali yok tabii ki. Ama önemli olan ailesine karşı sizi ezdirmemek ve ilişkinizin arkasında durmak. Birbirinize karşı sevginiz bahsettiğiniz kadar çok ve güçlüyse, hiç merak etmeyin, her zorluğu birlikte aşarsınız.

Bdv'den öğrendiğim şeyi tavsiye edeyim.:) Sözlünüz sizle ailesi arasında dengeyi kurarsa hiçbir sorun olmaz. Ailesinden vazgeçecek hali yok tabii ki. Ama önemli olan ailesine karşı sizi ezdirmemek ve ilişkinizin arkasında durmak. Birbirinize karşı sevginiz bahsettiğiniz kadar çok ve güçlüyse, hiç merak etmeyin, her zorluğu birlikte aşarsınız.
Annem babam kıymetli benim için, işine gelmezse ayrıl gibi bir cümle kurmuş sanırım. Şimdi fark ettim. Konuşup anlaşmak ve bazı şeylerden ( yukarıda bahsettiğim denge ve ailesine karşı sizi ezdirmeme, ilişkinizin sonuna kadar arkasında durma meseleleri) emin olmak lazım bu durumda.

Kendinize yazık etmeyin.Burda okuyoruz nişanlanmadan ,evlenmeden kısaca iş ciddiye binmeden ailesine kafa tutan o adamlar evlendikten sonra "O benim anam , onlar gerçek ailem !!1!1!, sen kimsin ?" diyerek gerçek yüzlerini gösteriyorlar.Ki sizin ki göstermeye başlamış.Ayrica ailesi ile çok yüzgöz olunmuşsunuz.Birde çocuğunuz var.Adım atarken 1 değil 10 kez düşünmek zorundasınız.

Birbirinizi seviyorsanız devam edin diyorum.
Aileler zaten çoğu zaman bu tarz şeyleri onaylamıyor.
Benim erkek arkadaşımın ailesi de beni istemiyor. Çocuklu ve boşanmış bir kadın olduğum için. Kendi oğulları da boşanmış ve çocuğu var ama onlar bu pencereden bakmıyor.
Benim ailemden de var ilişkimizi onaylamayanlar.
Ama sonuç önemli. Birbirimizi seviyoruz ve beraberiz.

İleride siz evlendikten sonra fikirleri değişir belki. Değişmese de az görüşürsünüz. Dengeyi kurabilmek konusunda sevdiğiniz adama güveniyor musunuz?

Neden bebeğinizin bezini başka bir adam değiştiriyor. Bu millet hiç akıllanmayacak yaaa

Gerçekten 8 sene ciddi bisey olmamasına ihtimal veriyormusunuz? Olay en başta buradan zaten tuhaf geliyor.
Açıkçası evliliklerde denklik kurulamayınca aileler, eşler vs randıman alınmadığını düşünüyorum. Siz çocuk sahibi olmuşsunuz, onun tecrübesini edinmişsiniz. Karşınızda ise henüz daha evlilik sürecine girmeden aile eş dengesi kuramayan bir adam var. Burada kendisi bekar olup çocuklu adamla evlenmeyi düşünen kadınlara da diyoruz, çok zor

Tatlım bu savaşı kim verecek? Sen mi ikiniz mi?
Sevgilin savaşmayacağını baştan belirtmiş annem babam kıymetli istemezsen ayrıl demiş.
Neyin savaşı ki bu?
Ayrıca 8 sene seni beklemiş yüzüğünü bile saklamış şimdi sana işine gelirse diyor.Bana samimi gelmedi bu adam

Bunca yıl aklı sizde kaldığı için birileriyle birlikte olmadı, evlenmedi de, kıymetinizi bu kadarcık mı bildi yani? Bunca yıldır ailesinin yapısını, sizin evlenip ayrıldığınızı, çıkacak sorunları bilmiyor muydu? Bence yıllar süren yalnızlığının sebebi size olan bitmeyen aşkı filan değil, bunun sebebi basiretsiz, olgunlaşmamış karakteri ve ailesinin cahilliği, kötü kalpliliği olabilir ancak. Şöyle biraz kendilerini tanıyan bir insan, azıcık aklı başındaysa arkasına bakmadan kaçar zaten. Muhtemelen bir sürü insanı da kaçırmışlardır. Siz niye oldurmaya çalışıyorsunuz peki? Hayat arkadaşı olmaz ki bu adamdan size. Hayat arkadaşı dediğin ne istediğini bilecek, kendi kararlarını verebilecek, ailesinin de bu kararlara saygı göstermesini sağlayacak... Olmuyorsa da resti çekecek. Zor ama başka yolu var mı? Diğer yol ailesi ne derse ona hee diyen bir kuklaya dönüşmek olabilir tabi. Adam sizi sindirme peşinde. Niye kabullenesiniz? Bulunmaz hint kumaşı değil kendisi.

Back