• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri son provamdayım yardım:(

glpak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
140
5
48
34
Eki Görüntüle 1199194

$b_bc014_Dai_2013_Gelinlik_Modelleri_507.jpg

Ben gelinliğin alt kısmını ilk resimdeki gbi tül katlaması olmadan istiyodum ama alttaki gibi tül yoğunluğu çok olmuş kat kat gibi. nasıl anlatılır bilmiyrm acaba tarlatan değişsse düzelir mi kızlar son provam gelinliği beğenmedim napmam lazım

Ben alttakinin kabarikligini begendim. Cok kabarik degil ama yine senin zevkin begenmediysen birkac kat tul aldir icinden. Son prova fotosu yokmu daha kolay yardimci olunur o sekilde

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

malesef yok:( kabarıklık değilde tül katları varya pile gibi ben dümdüz olsun istiyorum bunu nasıl anlatabilrim

$gelinlik_14.jpg

bu resimde etekte kullanılan tül nedir saten mi? tül cinsi nedir

nolur yardım edin son provada değişiklik olur dimi ağlıyorum günlerdir

ben etek çan şeklinde olsun tüller dümdüz insin istiyodum çare yok mu kızlar:(

Sakin olun oncelikle, ağlamak sizin yapacaginiz bi sey degil su an :) Tulu sert tulden mi kullandi da oyle gorunuyor? Yoksa gercekten parcali mi etek?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben etek çan şeklinde olsun tüller dümdüz insin istiyodum çare yok mu kızlar:(

tatlım sanki istediğin modelin tülü organze kumaş gibi geldi bana. kullandıkları malzemeden dolayı öyle olmuş olabilir. sana göstermeden neden yapmışlar ki hakkını ara değiştirt.

büzgülerini çok koymuş sanki acaba tülü değiştirir mi kızlar ya ben utangaç birisiyim uğraştı etti diye düşündüm görünce bişi diyemedim ama son provada söylcm değiştiren var mı organze kullan desem nolur

kızlar tül yaptysa organzeyi nerde kullanabilirim nasıl değiştirilir yardım edin bana

canım valla kendi gelinliğimden aldım ben boyumun ölçüsünü bas kalayı hiç çekinme içine sinmeyen ne varsa söyle olmadı en baştan dikilsin ben size ne anlattım siz ne yapmışsınız de.. bana hazır fabrika çıkışı gelinliği bile eteklerindeki dantelleri değiştirip getirdiler kaptırıveriyolar çekingen insana ses çıkarmasam banada yapcaklardı ama ben durmadım cıngar çıkarttım değiştridiler mecbur :27: nişanda yaptım çünkü aynı hatayı utandım diyemedim oturdum ağladım olan bana oldu.. git söyle ben bu şekilde istemedim benim gelinliğim bu şekilde olmalıydı de fotoğrafı göster.. illa yapılır bişeyler... senin günün bu bi kere giyeceksin içine sineceği şekilde olmalı..

ilk resmin fotoğrafını götürüp bu şekilde istiyorum diyebilirsin
bende anlatamayacağımı düşünerek 4-5 tane gelinlik fotoğrafı götürmüştüm kararsız kalıp
sonra gelinlikçi o gelinliklerin nasıl yapıldığını anlatınca aslında istediğim gibi olmadıklarına karar verdim
fotoğraftakiler üzerinde oynama yapılıyormuş
gelinlikçim ben bu gelinliği fuarda gördüm bu mankende aslında böyle durmuyor dedi
sonra bana kendi çektiği resimleri gösterdi hakikaten aynı durmuyor
bence sende fotoğrafı alıp gelinlikçiye götür
en azından bunu istiyorum dediğinde ne demek istediğini anlayacaktır

kızlar çpk sağolun yaa altı falan tülünü yapmışlar ya emekleri boşa gitçek diye söyleyemyrm ama söylcm

kızlar çpk sağolun yaa altı falan tülünü yapmışlar ya emekleri boşa gitçek diye söyleyemyrm ama söylcm

onların emekleri boşa gitmeyecek sonuçta hediye etmiyorlar sana gelinliği
elbette parasını alacaklar
ama öyle düşünürsen şunu unutma seninde çocukluk hayalin olan gelinlik hevesin
istemediğin bir gelinliği giymek zorunda olduğun için kötü sonuçlanacak

Merhaba,

Ah bu gelinlikçiler. Alışık oldukları şeyi ezbere dikmeye o kadar alışkınlar ki. Hiç müşteriyi dinlemiyorlar. Belki de sizi dinleyen ile diken başka. Neyse...

Size olan şey, gelinlikçinin her zamanki gibi bir prenses etek çalışması ve belde bolca büzgü yapmış olması. Oysa ki sizin modelde belde büzgü mevcut değil. Ancak istediğiniz modelde de etek kumaşı organze değil tül.

http://images.pronovias.com/img/34889/LEOZZA_A.jpg

(Bu arada tül ismi hep yanlış kullanılıyor. Tül kumaş anlamında genel kullanılabilecek bir kelime değildir, belli bir kumaş türünün ismidir tül.)

İdare edecek bir çözüm olarak, size mat bir organze türünü belde büzgü vermeden en üste eklemeleri. Organzenin türü kumlu organze veya saydam organze gibi olsun, kesinlikle cam organze gibi parlak olmasın. Organzelerin çoğunun eni 3mtdir, sadece tam daire kloş bir etek yapacaklar. Aslında basit bir işlem. Dantel serpmeleri de tabi ki bu yeni organze kata yapacaklar. Böylece istediğinize biraz benzeyecektir. Siz bence bir telefon edip dantelleri kaynatmamalarını söyleyin, bu dediğim kat ekleme meselesini ise yüzyüze konuşun. Telefondan kabul etmezler.

Merhaba,

Ah bu gelinlikçiler. Alışık oldukları şeyi ezbere dikmeye o kadar alışkınlar ki. Hiç müşteriyi dinlemiyorlar. Belki de sizi dinleyen ile diken başka. Neyse...

Size olan şey, gelinlikçinin her zamanki gibi bir prenses etek çalışması ve belde bolca büzgü yapmış olması. Oysa ki sizin modelde belde büzgü mevcut değil. Ancak istediğiniz modelde de etek kumaşı organze değil tül.

http://images.pronovias.com/img/34889/LEOZZA_A.jpg

(Bu arada tül ismi hep yanlış kullanılıyor. Tül kumaş anlamında genel kullanılabilecek bir kelime değildir, belli bir kumaş türünün ismidir tül.)

İdare edecek bir çözüm olarak, size mat bir organze türünü belde büzgü vermeden en üste eklemeleri. Organzenin türü kumlu organze veya saydam organze gibi olsun, kesinlikle cam organze gibi parlak olmasın. Organzelerin çoğunun eni 3mtdir, sadece tam daire kloş bir etek yapacaklar. Aslında basit bir işlem. Dantel serpmeleri de tabi ki bu yeni organze kata yapacaklar. Böylece istediğinize biraz benzeyecektir. Siz bence bir telefon edip dantelleri kaynatmamalarını söyleyin, bu dediğim kat ekleme meselesini ise yüzyüze konuşun. Telefondan kabul etmezler.

Merhaba yazınız içimi o kadar rahatlattı ki anlatamam:) anlatmak istediklerime tercüman olup resmen kelimelere döktüğünüz için teşekkür ederim öncelikle:)))) şimdi siz sorum üst katının dantelini işlemişler anca o dikilmemişti altında da bi sürü tül vardı. ben o üst kata gelecek tülü iptal edip saydam yada kumlu organze koyun desem çok mu zor bir şey isterim. bi sorumda üste organze kullanılınca organze altında tüller olacak sıkıntı yaratır mı inanın ağlayacağım zaten belim 50 cm bişi çok da zarara uğrayacaklarını düşünmyrm:( eğer o belden büzgüleri verdilerse sökme şansları olur mu

hepinize teşekkür ederim çok kızlar siz olsanız organzeyle değiştirin der miydiniz? Son prova da mı aklına geldi derse orda gelinliği parçalayasım gelir diye korkuyorm açıkçası:)))

Sonucta bir kere oluyo boyle şeyler.ben olsam istedigimi sonuna kadar diretirdim.ki bende utangacim ama gelinlik ayri bi konu.
Begenip diktirdigim gelinlik ustumde guzel durmadi ikinciyi diktirdim normalde itiraz etmem ama bi kere oluyo tam istedigim gibi olmali.
Sende söyle icine sinsin cok pisman olursun sonra.

Back