• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri son provamdayım yardım:(

Merhaba,

Organze önerdim çünkü organze tüle nazaran alttaki hatalı katları daha iyi saklar. Alttaki tüllerin bir zararı olmaz, gelinlik kabarık görünürse tarlatan küçültürsünüz. Yapılan büzgü geri alınmaz çünkü eteği komple sökmeleri gerekir. Onun yerine bu dediğimi yapsınlar. Beldeki kemeri de orjinaldeki gibi 3 mtlik ayrı bir kuşağa diksinler. Etek başlangıç yeri çok kabarık görünürse bu kuşakla sıkarak terbiye edersiniz.

Son düzenleme:
Merhaba,

Organze önerdim çünkü organze tüle nazaran alttaki hatalı katları daha iyi saklar. Alttaki tüllerin bir zararı olmaz, gelinlik kabarık görünürse tarlatan küçültürsünüz. Yapılan büzgü geri alınmaz çünkü eteği komple sökmeleri gerekir. Onun yerine bu dediğimi yapsınlar. Beldeki kemeri de orjinaldeki gibi 3 mtlik ayrı bir kuşağa diksinler. Etek başlangıç yeri çok kabarık görünürse bu kuşakla sıkarak terbiye edersiniz.

bele kemer dikilmedi henüz sonuç olarak olur diyorsunuz şu an o kadar mutlu oldum ki... Benim tek tasalandığım bunu modacıya anlatmak ve tepkisi

Sonucta bir kere oluyo boyle şeyler.ben olsam istedigimi sonuna kadar diretirdim.ki bende utangacim ama gelinlik ayri bi konu.
Begenip diktirdigim gelinlik ustumde guzel durmadi ikinciyi diktirdim normalde itiraz etmem ama bi kere oluyo tam istedigim gibi olmali.
Sende söyle icine sinsin cok pisman olursun sonra.

Canım sen aynı yere mi ikinciyi diktirdin? ben üstü beğendim ama sıkıntı alt kısım eteklerde

Bunu begenmedim dedim o da daha işleme yapilcak degişcek dedi bende olmaz bunu giymem ben dedim.onuda ben secmistim dikilince guzel durmadi ustumde,sonra model begendim onu gosterdim bu olcak dedim adam benim fikir degistirmelerimden sigaraya basladi etek disinda her sey 2 tane cicek ayakkabi hepsi 2 tane.çevremdekiler bu gidisle kocayida ikilicen diyolardi.
Ben bide cok kararsizim tam icime sinmedi yinede ust kismi artik ayip olmasin diye tamam dedim.şimdi keşke şöyle yapsaydim böyle yapsaydim diyorum.kararsizliktan hep bunlar ama sen ne istedigini biliyosun gerekirse çiz başka yerden aynisini bul gözlerine sok olcak de.

Bide onlar ne kaprisli insanlarla ugraşiyolar binbir çesit insan söz geçirebildiklerine istedikleri gibi davraniyolar senin ilk kez basina geliyo gelinlik diktirmek onlar gunde kac degisik insana dikiyolar boyle duşun vazgecme bi daha nerde gorcen onlari ama dügünün giydigin gelinlik ömür boyu hafizanda olacak.

Bide onlar ne kaprisli insanlarla ugraşiyolar binbir çesit insan söz geçirebildiklerine istedikleri gibi davraniyolar senin ilk kez basina geliyo gelinlik diktirmek onlar gunde kac degisik insana dikiyolar boyle duşun vazgecme bi daha nerde gorcen onlari ama dügünün giydigin gelinlik ömür boyu hafizanda olacak.

canım o kadar haklısın ki ama bu kadın biraz ters bi kadın benm annemde sorun çıkmasın boşver diyen biri. sen söyleyince ben yapamam der o kadın kumaş mı değişir der dio ama ben bu gelinliğe söylemesi ayıp 3500 tl verdim tek isteğim içime sinsin zaten bi çok şeyden sorunlu bi süreç yaşıyoruz gelinlikte olmazsa o gün ağlayacağım

Merhaba,

alttaki tüller olmaz diyenler oldu ama emin değillermiş yakın zamanda gidip söylcm ya o da olmaz derse

kızlar bu arada hepinizi çıldırttım yeter gelinliğine demeyin :(((

Foto gosterdin mi kadina ben bunu istedim niye boyle yaptiniz de.yaninda destek olabilcek birini gotur şöyle dişli biri olsun.paranin tatamini ödedin mi?

Foto gosterdin mi kadina ben bunu istedim niye boyle yaptiniz de.yaninda destek olabilcek birini gotur şöyle dişli biri olsun.paranin tatamini ödedin mi?

valla kaynana hanm ödedi parayı herhalde. Onla çok iyiler. gösterdim ama kumaşlara tüle filan bakmadım kesin onu bahane edip kendini haklı sürecek. Ne desem ne yapsam valla sıkıntı oldu

Gelinliklerde her türlü oynama sökme dikme yapiliyo dikişten anlamam ama en üst kati söküp istedigin gibi yapabilir zor degil.çunku hazir olanlarda da istediginizi ekleyip çikarabiliriz diyolar.

Gelinliklerde her türlü oynama sökme dikme yapiliyo dikişten anlamam ama en üst kati söküp istedigin gibi yapabilir zor degil.çunku hazir olanlarda da istediginizi ekleyip çikarabiliriz diyolar.[/QUOTE

3. prova diye sıkıntı çıkarırsa tek sıkıntım o . Ama oluyo diyosanız oluyodur gidip deneyeceğim şansımı

kızlar bir terzi kafamı karıştırdı tülün üstüne organze olmaz dedi yaa offf yakın zamanda da gidicem

Merhaba,

Organze altını, tül kadar olmasa da, gösteren geçirgen bir kumaştır. Büzgülü tülün üstüne koyduğunuz zaman tüldeki çizgi çizgi görüntü biraz görünebilir. Teknik olarak yapılmayacak bir şey değil. Ama bu tülün hiç görünmemesini istiyorsanız bilemem. Olmaz diyen uğraşmak istemediği için der. Ya da hiç duymadığı için.

Merhaba,

Organze altını, tül kadar olmasa da, gösteren geçirgen bir kumaştır. Büzgülü tülün üstüne koyduğunuz zaman tüldeki çizgi çizgi görüntü biraz görünebilir. Teknik olarak yapılmayacak bir şey değil. Ama bu tülün hiç görünmemesini istiyorsanız bilemem. Olmaz diyen uğraşmak istemediği için der. Ya da hiç duymadığı için.

Merhaba, tülün üstüne organze olmayabilir dendi benimde kafam karıştı alttan tülün verdiği dalga beni rahatsız etmez ama olmayacak bişi olduğunu söylemenz beni sevindirdi teşekkürler

Merhaba,

Sizi tekrar rahatsız edicem bir sorumla ama eğer tüle dantelleri kaynattılarsa çözüm var mıdır?

Kuzum tarlatansiz dene bi istersen. Benim tarlatan arabaya biner binmez kirildi ve gece boyunca bacagima batarak gecirdim. Hem kabarikligida kalmiyor tarlatansiz

canımcım alt kısmında da tüldense organze olsa ve tarlatan yerine tül kabarıklık verse benimde fikrim o ama bakalım olur mu olmaz mı hiç de anlamam nu terzi işlerinden:( senn adına da çok üzüldm çıkarsaydın keşke yaa

Back