Son konum ...sizce yanlış mı düşünüyorum lütfen fikirlerinize cook önemli

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Merhaba kızlar ,herkese cook teşekkür ediyorum kafamı meşgul eden son konum söz bundan sonra kv vs ile ilgili birşey yasamadikca konu acmatacagum .

Şimdi eşimin ailesinin evi yok babası inşaat ustası ama yıllarca millete para yedirmiş hala daha bı ton kredi ödüyor bu da bize geldiklerinde annesiyle birlikte sizin düğün borcu hala bitmedi dediklerine eşimin cikdirip internet bankacılığını kurcalamaaiyls ortaya çıktı çünkü düğünde her bir kuruşu eşim kredi çekti öyle yaptı yani düğüne çekiyorum diye 40 milyar kredi çekmiş ve tabiki 5 TL bile yok bizim düğün için .Harcamasın zaten kızdığım o değil herkese düğüne harcadım deyip başka işler yapması ...

Neyse eşim de babasının aksine tutumlu ,hep hesap kitap yapar ,bizden kismaz ama bı yandan da dogudayiz bari değerlendirip birikim yapalım diyoruz .Ege de oturuyorlar ve eşim mesleğe ilk başladığında bı arsa almış yazlık bı yerden şuan 150 bin civarı ama satmak istemiyor degerkeniyi diye .babası diuoki oraya 50-70 binebilir prefabrik yap ta bbiz oturalım .şimdi k bitti bı arkadaşım aklına sokmuş o şehirde TOKİ'nin açıkta. Satisi varmış uzak bı ilçe ama değerlenen bi yer aylık ödeme 1900 civarı olacak eşim istiyo dönüşte orada olmasam bile kiraya veririz ilerde yaşadığımız yerden ev alırız maksat yatırım olsun babam gibi olmak istemiyorum diyo hatta annesine de söyledi sizde alin babamın maaşını bi yere baglamasan elaleme kredi çekip duracak kendine ev alsın diye ama hiç umudum yok ve son kavgalardan sonra annesiyle yanımda hiç konuşmuyor ama çok umudum yok şimdi eşim sizce bize diye ev almaktan vaZgecip onlara alır mı yada onları mi oturtur ???

Yaşadığım şeylerden ötürü ,babasının elinin atağının tutmasına 7 bin civarı geliri olmasına rağmen ayrıca benim evim yokken ,ev sahibi olalım diye minicik bı lojmana keyfimi gozardj Edip tikismisken onlara 2000 lira ödemek istemiyorum .
Belki kızan olacak eşimin parasinda hak iddia etmem saçma ama annesi tek olsaydı yada bavadi calisamiyo vs olsaydı herşeyin üzerine yemin ederim ki ben teklif ederdim ne yapmus olursa olsun ama herkes hayatını yaşıyorken ben sürekli nerede bomba patiayacagijni bilmediğim bı yerde çocuğumu yalnız büyütürken istemiyorum ama önceki konularimda verilen fikirlere istinaden kenarda bekliyorum eşime carlamuuorum yoksa çoktan kavga etmiştik

Uzun oldu cook özür dilerim .

Back