- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dediHepsi aynı heeepsiiiiii kızlar
Aynen ...Yazık olmuş mis gibi erasmusa
bişey yapmak istemiyorm tv izlemek istiyorum derken ?? ne yapmak istemiyo bu adam
Yok almanlar belli bir yaştan sonra 'couch potato' olmayı benimsiyorlar..İçine Türk kaçmış bunun. Adamı sen mi bu hale getirdin acaba.
türk kızına uygun bir alternatif değil. unutamaz..tamam işte 11 ay sevgili olmuşsunuz.
bence sen döndüğünde bu ilişki sürmeyeceği için şimdiden soğutuyor aranızı.
ama sen de döndüğünde bir beklenti içinde olmayacaksan "bak 2 haftam kaldı bu zamanı değerlendirelim ve ayrıldığımızda birbirimizi böyle hatırlayalım" diyip son günleri güzel geçirmeyi teklif edebilirsin.
evli derken kızımız öğrenci öğrenci değişim programıyla gitmiş bula bula bir erkekle aynı evde yaşamayı uygun bulmuş malum buralarda çok hoş olmuyor fırsattan ziyade..gitmiş bir de sarı bir Almana hizmet etmiş en at avrat silah modelindenSarıl uyu, güler yüz göster. Her lafını alttan al, yeterki küsmesin. Yaptığın yemeği beğenmedi diye trip atsın, yemek vakti evde yoksun diye kızsın. Sen ağla, neyin var demesin de yarın erken kalkıcam diye azarlasın. He bir de Türk Kadını altı üste diye hakaret etsin.
Kaç yıldır evlisiniz? Çocuk var da mı vazgeçemiyorsunuz?
neyse evlendiğinde zorluk yaşamayacaksın malum provasını yapmışsın tipik erkekYani ben istiyorm ki birlikte bişeyler yapalım yürüyüşe çıkalım oturalım el ele film izleyelim muhabbet edelim müzik dinleyelim kart fln oynayalım o geliyo oturuyo bilgisayarın başına sanki ben yokmuşum gibi bi pcye bakıyo bi televizyona bu yüzden hiç iletişimde kurmuyoruz. bide bana soğuk soğuk davranıyo günlerimizi boşuna harcıyo
Kullanmış seni resmen,bas tekmeyi mis gibi almanya gez dolaş ya..Yani ben istiyorm ki birlikte bişeyler yapalım yürüyüşe çıkalım oturalım el ele film izleyelim muhabbet edelim müzik dinleyelim kart fln oynayalım o geliyo oturuyo bilgisayarın başına sanki ben yokmuşum gibi bi pcye bakıyo bi televizyona bu yüzden hiç iletişimde kurmuyoruz. bide bana soğuk soğuk davranıyo günlerimizi boşuna harcıyo
neyse evlendiğinde zorluk yaşamayacaksın malum provasını yapmışsın tipik erkek
1 ay part time çalışcaksın o zaman artan vakitlerde gezersin..Gerçekten hepsi böyle mi oluyo yaa ben dayanamam... Tün gün bekle gelmeden giyin süslen makyaj yap suratına bakmasın yemeği beğenmesin yemesin.. Dün resmen ağlamaktan gözlerim kıp kırmızı oldu çok bencil bu erkekler
yoo genelleme yapma hepsi öyle değil. belki o da öyle değil ama başına gelecekleri bildiği için seni uzaklaştırmaya çalışıyor gibi. en nihayetinde Almanlar soğuk kanlı insanlar vesselam.Gerçekten hepsi böyle mi oluyo yaa ben dayanamam... Tün gün bekle gelmeden giyin süslen makyaj yap suratına bakmasın yemeği beğenmesin yemesin.. Dün resmen ağlamaktan gözlerim kıp kırmızı oldu çok bencil bu erkekler
İronik bir soruydu :) Sorunlu evliliğime çocuğum için katlanıyorum konularına benzemiş çünkü. Adam resmen kullanmış arkadaşı; umarım çamaşırını yıkayıp arkasını da toplamamıştır.evli derken kızımız öğrenci öğrenci değişim programıyla gitmiş bula bula bir erkekle aynı evde yaşamayı uygun bulmuş malum buralarda çok hoş olmuyor fırsattan ziyade..gitmiş bir de sarı bir Almana hizmet etmiş en at avrat silah modelinden
bu kullanma gurubuna girmez ki, adamın kendi kültüründe zaten hepsi var. Silah zoruyla aynı evde yaşamadı ya.Kullanmış seni resmen,bas tekmeyi mis gibi almanya gez dolaş ya..
Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dediHepsi aynı heeepsiiiiii kızlar
çocuk nabza göre şerbet vermişBildigin yurdum erkegi tribi bu. Sen taaa oralara git alman cocuk bul huyu suyu turk erkegi olsun.
A dan Z ye ziyadesiyle yapmış. Çocuk bunu bir Alman kıza yapsaydı sıkıyorsa.İronik bir soruydu :) Sorunlu evliliğime çocuğum için katlanıyorum konularına benzemiş çünkü. Adam resmen kullanmış arkadaşı; umarım çamaşırını yıkayıp arkasını da toplamamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?