Son günlerimi onunla mı / onsuz mu geçirmeliyim?

cokrenklikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
356
3
118
İstanbul
Merhabalar,
Şuanda Almanyada 11 aydır erasmus öğrencisiyim. Geldiğimin ilk günü tanıştm Alman çocukla. Herşey çok güzeldi harika vakit geçirdik birbirimize aşık olduk ekim ayından mayıs ayına kadar tek elle tutulur kavgamızı hatrlamam ama sonradan bu 28 yaşındaki sarı cocuğa birşeyler oldu çocuklaştı. durduk yere kaprisler falan. Şuanda almanyadan ayrılmama iki hafta var ben onunla vakit geçirmek istiyorm ama o yaptığım yemeğin kıymalarını ufak ufak yapmamışım diye sinirlendi yemeği kıymalarını ayıklayarak yedi ve bütün gün bana surat yaptı. O kadar üzülüyorum ki anlatamam. Dün işten geldi bnm bi arkadaşıma gtmem gerekiyordu 45 dakika. Gitmeden sordum önce yemek mi yiyelim yoksa gideyim mi dedim git dedi. Geldiğimde sinirli suratsız bi şekilde yemek yapıyordu. Tüm gün yine surat astı. Ben gün boyu onun işten gelmesini bekliyorum geliyo ve ufacık şeylerden günümü mahvediyo. odama gittim saat 10 buçuk gbi ardımdan geldi yastığımı getirmiş. Ben uyucam iyi geceler dedi ne öpücük ne bişey bastı gitti bana o kdr kötü davranıyo ki. Gittim peşinden odasında 1 saat belki ağladım takmadı beni uyumaya çalştı en sonunda ben uyutmayıp devam edince resmen kovdu beni odasından gir odanda uyu yarn erken kalkcam uyumak istiyorm dedi bağırdı. Ben orda yanında ağlarken o beni odasından kovdu. Eve gelince yemek yemek istiyomuş yaptığm yemek iğrençmişte bugünde yemek vakti ortadan kaybolmuşum bilmem ne. Ben zaten Türkmüşüm ne bekliyomuş ki benden. Bu erkekler dünyanın heryerinde böyle sanırm çok yüz verince şımarıyolar. Ben şimdi bi yandan iki haftam kalmış görmezden gelip yine yanaşsam mı diyorum yoksa rest mi çeksem napsam bilmiyorum... Bana davranışlarını hiç haketmiyorm ama bi yandanda onu seviyorm ve son günlerimi onunla mutlu geçirmek istiyorum... Öyle değişikli bazen çoook iyi dünya iyisi sevgi dolu ama bazen bi zamanı geliyo en ufak şeyde benim burnumdan getiriyo.

Sonra işten geldi beyfendi gitmiş dünden kalma yemeğin hepsini tek başına yemiş. Neden beni çağırmadığını sordum sabahtan beri hiçbişey yemedim açım e sende bişey yapmamışsın yemek fln dedi. Neyse sonra tam ne zaman gidecektın fln dedi konştuk biraz öyle normal sonra ben dedm bu ayın sonunda yurttan çıkış yapmam gerekiyor. Burda mı kalacaksn dedi bende dedmki belki başka bi arkadşta kalırım iki erkek arkadaş ismi verdim onlarda kal daha iyi olur dedi. Nasıl yani bana git bende kalma mı diyosun dedim evet bnm oda küçük kendimi evli gibi hissetmeye başladım evlilikten nefret ediyorum yeter fln dedi. benim gtmeme üzülmüyomusun dedim hayır dedi şok oldum. Arkadaştaym şuan çok üzgünüm Çok kırdı beni anlamsızca... Belkide ama iki erkek ismi vererek belki onlarda kalırım diyerek hata yaptm oda sinirlenip öyle dedi bilmiyorum. Haklımı sizce sinirlenip öyle demesinde. Yinede haketmedim sanırım...

Son düzenleme:
Canım,Erasmus ilişkisi diye bir kavram var biliyor musun bilmiyorum.Yani seni geçici dönemlik bir ilişki olarak düşünüyor da olabilir.

tamam işte 11 ay sevgili olmuşsunuz.
bence sen döndüğünde bu ilişki sürmeyeceği için şimdiden soğutuyor aranızı.
ama sen de döndüğünde bir beklenti içinde olmayacaksan "bak 2 haftam kaldı bu zamanı değerlendirelim ve ayrıldığımızda birbirimizi böyle hatırlayalım" diyip son günleri güzel geçirmeyi teklif edebilirsin.

İlişkiyi sen dönmeden bitirmek için kötü davranıyordur. Orada kalmak filan isteme diye.
breakingbadd ve Z zeytinagaci doğru söylemiş; Erasmus ilişkisi diye bir şey var, sen de bir Erasmus ilişkisi yaşamışsın. Git konuş, son iki haftanız olduğunu hatırlat ve güzel geçirmek istediğini söyle. Ama eğer döndükten sonra kafana takılacaksa, bitir. Son iki haftanı bekar olarak geçir, gez, toz, eğlenmene bak.

Anlamadığım bir nokta var yalnız, ilişkiniz boyunca hiç mi konuşmadınız gelecekle ilgili? Yani sen döndükten sonra ne olacak, ayrılacak mısınız, bir şekilde yürütecek misiniz diye...

Biz zaten ben döndükten sonra olmaz fln diye konuştuk yani kesin ayrılırız demedik ama yürümez falan demiştik ayrı şehirlerde değil çükü ayrı ülkeler. Dün odasında ağlarken dedim benim az zamanım kaldı seninle vakit geçirmek istiyorm tümgün evde seni bekliyorm sen gelince bana surat yapıyosun falan neler neler dedim ama işlemiyo. İşten geliyorum sankinlik huzur tv izlemek istiyorum bişey yapmak istemiyorum diyo. Onu anlamıyorum nasıl böyle rahat hiç düşünmüyo 2 hafta sonra bi daha görmicem bu kızı bi daha elini tutup öpemicem sarılıp uyuyamıcam. Beni öyle kapının önüne koydu git odanda uyu diye. Çok kızgınım normalde bi daha suratına bakmazdım ama gurur yapmayıp aldırmasam mı yaptıklarına bilmiyorum. Ben zaten bu şekilde düşünüp alttan aldıkça bu duruma geldi malesef...

vay be alman erkekleri de aynıymışşş..kadından beklenti kafası yani

Aynen öyle geçen işten geldi yine bana kupasını uzattı kahve yaparmısın dedi bende dedm ki ben senden öpücük bekliyorum sen kahe bekliyosun dedm sonr dediki tek öpücükle olmuyo ben temiz çamaşırlar bekliyorum gelince hemen yemek bekliyorum temiz oda bekliyorum kahve istiyorum dedi Hepsi aynı heeepsiiiiii kızlar

Bu kadar bağlanma ülkeler arası ilişkiyi sürdürmeyi göze alamıyorsan..O seni pek önemsiyormuş gibi durmuyor çünkü..

Gız bu ne biçim alman,alman dediğin disiplinli olur işini kendi yapar ya.

Siz evli gibi olmuşsunuz iyice ama yaa bu ne böyle

Sarıl uyu, güler yüz göster. Her lafını alttan al, yeterki küsmesin. Yaptığın yemeği beğenmedi diye trip atsın, yemek vakti evde yoksun diye kızsın. Sen ağla, neyin var demesin de yarın erken kalkıcam diye azarlasın. He bir de Türk Kadını altı üste diye hakaret etsin.

Kaç yıldır evlisiniz? Çocuk var da mı vazgeçemiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…