• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son güne kadar negatif test gören

hayatınızda hiç tüp bebek yaptırdınız mı? tüp bebek tedavi aşamasından geçtiniz mi? bilmiyorum zira geçmediyseniz bu şekilde konuşmanızı doğru bulmuyorum, ne kadar zor ve stresli bir süreç bilemezsiniz o testleri yapmasa yine stresli olacaktı.
Yaptirsam da yaptirmasam da anne olmanin o surecte yaşananlarin ne demek oldugunu biliyorum. Beklemekle yasanan stres ayrı, surekli negatif görerek yine olmadi her sey bosa gitti diye uzulmek ayri. Ilk yazdigimla bebek kaybedilme ihtimali düşükken ikinci streste bu ihtimal cok yüksek. Yazik onca umuda paraya. Gercekten anne olmayi istiyorsak söylenen her seyi harfiyen uygulamaliyiz. Doktorlar bu mesleğe yillarini verip sahip olmuslar. Ne derlerse uygulamak bize düşen. Test yapma diyorsa test yapilir mi? Belki bebegi vardi. En basindan beri negatif gördüğü için stresi yuzunden kaybetti.

Yaptirsam da yaptirmasam da anne olmanin o surecte yaşananlarin ne demek oldugunu biliyorum. Beklemekle yasanan stres ayrı, surekli negatif görerek yine olmadi her sey bosa gitti diye uzulmek ayri. Ilk yazdigimla bebek kaybedilme ihtimali düşükken ikinci streste bu ihtimal cok yüksek. Yazik onca umuda paraya. Gercekten anne olmayi istiyorsak söylenen her seyi harfiyen uygulamaliyiz. Doktorlar bu mesleğe yillarini verip sahip olmuslar. Ne derlerse uygulamak bize düşen. Test yapma diyorsa test yapilir mi? Belki bebegi vardi. En basindan beri negatif gördüğü için stresi yuzunden kaybetti.
Yazınızı öyle kınayıcı buldum ki şaşırıyorum hemcinsiniz o sizin baştan beri yazınızı okudum olumlama yapayım derken kırıcı olmayı seçmişsiniz inanın tüp bebek öyle bir aşama ki ben şuan onun içindeyim yarın test günüm en başında yapmayacağım test gününe kadar dedim Sonra bi dürtü acaba mi baksam olsun belki bir umut diye içine işliyor insanin 6. Gün bi gazla yaptım çıkmadı üzüldün mü de fazla üzülmedim sonra 8.gün yaptım çıktı durmadım 9 da yaptım çıktı gece idrarı ile denedim çıktı vs derken 1 test bile bana yeterli gelmedi mesela yarın test yaptıracağım randevum var ama şuan elimde olsa bidaha yaparım test bu nasıl absürt düşüncedir ki doktor tarih vermiş yapmayacaksın diyorsun kime ne kardeşim yaparım yapmam çıkar çıkmaz böyle farklı yerlere olayları çekince yazan kişinin yükü hafiflemiyor aksine siz sitres yaptıyorsunuz bırakın olumlu konuşun zira olumsuz konuşmanın kimseye faydası olmuyır

Canım eğer taze transferse ilk baştaki silik çizgiler çatlama iğnesindeki beta hcG den olabilir . Aslında 12 ci günü beklemeyede gerek yok 10gün çıkar artık

Yazınızı öyle kınayıcı buldum ki şaşırıyorum hemcinsiniz o sizin baştan beri yazınızı okudum olumlama yapayım derken kırıcı olmayı seçmişsiniz inanın tüp bebek öyle bir aşama ki ben şuan onun içindeyim yarın test günüm en başında yapmayacağım test gününe kadar dedim Sonra bi dürtü acaba mi baksam olsun belki bir umut diye içine işliyor insanin 6. Gün bi gazla yaptım çıkmadı üzüldün mü de fazla üzülmedim sonra 8.gün yaptım çıktı durmadım 9 da yaptım çıktı gece idrarı ile denedim çıktı vs derken 1 test bile bana yeterli gelmedi mesela yarın test yaptıracağım randevum var ama şuan elimde olsa bidaha yaparım test bu nasıl absürt düşüncedir ki doktor tarih vermiş yapmayacaksın diyorsun kime ne kardeşim yaparım yapmam çıkar çıkmaz böyle farklı yerlere olayları çekince yazan kişinin yükü hafiflemiyor aksine siz sitres yaptıyorsunuz bırakın olumlu konuşun zira olumsuz konuşmanın kimseye faydası olmuyır
Asil sizin bu yazdiklarinizin kimseye faydasi yok.
Verilen ilaçlarin etkisiyle ilk gunden itibaren pozitif çıkma durumu olabiliyormus. Bunu gorup buna hazırlanıp test gunu negatifi görmek çok mu faydali oluyor? Ya da vaktinden önce yaptığın testte negatif görüp üzüntüden kahrolup aslinda pozitifken bu üzüntü ile bebeği kaybetmek mi faydali olan? Işiniz gücünüz duyar kasmak. Ben de anne olamiyorum. Nasil bir yükü var biliyorum. Doktor bana şunu yemeyeceksin dese yemem. 2 gece uyumayacaksin dese uyumam. Şu gune kadar test yapma dese yapmam. Çunku bana bunlari soyleyen kisi bu işin egitimini almis bir uzman. Senelerini vermis buna. Kime ne kardesim yaparim yapmam tavriniz olaganustu itici. Doktor bosuna mi şu tarihe kadar yapma diyor? Ondan çok mu biliyorsunuz? Gidip doktora de desenize bu ne kadar absürt bir dusuncedir doktorum diye. Konu buraya acildiysa fikir beyan ederim. Konudan bihaber olsaydim tabii ki bana neydi. Ama degilim.

Merhaba kızlar benim 8. Günüm de sabah kahverengi akıntım oldu. Öğlen bi damla kan geldi. Hemen doktorumla görüştüm ve kan testi yaptırmamı istedi. Sonucum malesef negatif gebelik yok. Kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı herşey vardı ama malesf adet belirtisiymiş. O yüzden belirtilere çok aldanmayın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 Şükür 6 adet dondurulmuş embiriyom var birdaha denicez allahın izni ile 🤲

Back