- 6 Ağustos 2010
- 39.584
- 70.441
- 798
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Klima sebebiyle elektrik faturanız yüklü geliyordur özellikle yaz aylarındaYok ,burda o kadar çok kış olmuyor ,klima kullanıyor çoğu kişi ama sobası olan nadir evlerde odun yakıyorlar.komur kullanmak yasak burda.
Klima mı kullanıyorsunuz?5200 le birincilik ödülünü alıyorum
Klima ve elektrikli peteklerdenKlima mı kullanıyorsunuz?
Allah gerçekten ödeme kolaylığı versinKlima ve elektrikli peteklerden
Evet maalesef öyle.1050 yi geçmeyelim diye uğraş veriyoruz ama inanın evlerin içi dışarıdan daha soğuk oluyor.Güney egedeyiz bu arada.Bu aydan itibaren geçerli olacakmış, yasalasmis diye duydum.Klima sebebiyle elektrik faturanız yüklü geliyordur özellikle yaz aylarında
Tahminim akdeniz bölgesindesiniz
Artık 1050 tl yi aşan elektrik faturalarının 2000 tl ödeyecek olması durumu gerçekleşirse gerçekten büyük sıkıntı
Amin gerçekten içim acıyor ödenene 2 bebek olmasa ikisini birden çalıştırmam ama böyle bile ev idare eder kıvamda bu havalarda.Allah gerçekten ödeme kolaylığı versin
1050 tl yi geçen elektrik faturası muhabbetinin aslı var mı?
Bir de şu var,klimalar yazın ,kışa oranla yarı yarıya daha az yakar.Bize yazın çok sicaklarda bile en çok 500 civarı geldi bir kere.Isitmak için daha çok efor sarfediyormuş klimalar.Klima sebebiyle elektrik faturanız yüklü geliyordur özellikle yaz aylarında
Tahminim akdeniz bölgesindesiniz
Artık 1050 tl yi aşan elektrik faturalarının 2000 tl ödeyecek olması durumu gerçekleşirse gerçekten büyük sıkıntı
Klima A++ ise hiç korkmayın biz 110 metrekareyi hiç kapatmadan en fazla 1800 mü ne ödemiştik hadi sizin 2500 olsunHanımlar bizde yeni taşındık ev klima ile ısınacak yeni bina ama stüdyo tarzı üstte yatak odası var altta Amerikan mutfak salon beraber çok büyük değil yukarda terasta cam balkon var aşağıda balkonda yok zaten aşağısı doğru düzgün ısınmıyor ikisinide dünden beri çalıştırıyorum ısınmadı gece alttakini kapattım yatak odası açıktı bide havalar tam çok soğudu bu zamana denk geldi taşınmam sizce kaç gelir fatura korkuyorum doğrusu
Soğutma A++ ısıtma A + diyor 3-4 arası razıyız zatenKlima A++ ise hiç korkmayın biz 110 metrekareyi hiç kapatmadan en fazla 1800 mü ne ödemiştik hadi sizin 2500 olsun
Yeni binalarda duvarlar soğuk olur derler ilk yıl isinmama problemi normal diyorlar.Hanımlar bizde yeni taşındık ev klima ile ısınacak yeni bina ama stüdyo tarzı üstte yatak odası var altta Amerikan mutfak salon beraber çok büyük değil yukarda terasta cam balkon var aşağıda balkonda yok zaten aşağısı doğru düzgün ısınmıyor ikisinide dünden beri çalıştırıyorum ısınmadı gece alttakini kapattım yatak odası açıktı bide havalar tam çok soğudu bu zamana denk geldi taşınmam sizce kaç gelir fatura korkuyorum doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?