- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- Konu Sahibi Niloyatospikk
2 haftalık full klima çalıştı 1.019 geldi,2 hafta tatildeydik. Aylık 2.000 gelecek bu durumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin Pure seni görmek çok güzel hep yaz.2 haftalık full klima çalıştı 1.019 geldi,2 hafta tatildeydik. Aylık 2.000 gelecek bu durumda
Çok teşekkür ederim nasilsin nazeninHoşgeldin Pure seni görmek çok güzel hep yaz.
Teşekkür ederim Öğretmenim iyiyim siz nasılsınız.Çok teşekkür ederim nasilsin nazenin
İyiyim bende teşekkür ederimTeşekkür ederim Öğretmenim iyiyim siz nasılsınız.
Çok mu geldi hangi elektrikli aletleri kullanıyorsunuz klimalı fatura mı?Of off 558 tl geldi
Evet çok geldi bir derin dondurucum bir buzdolabim var bulaşık makinem hergin çalışır camair makinem üç günde bir.airfryer haftada 2 kez filan bilemedimÇok mu geldi hangi elektrikli aletleri kullanıyorsunuz klimalı fatura mı?
Bulaşık makinesi her gün çalışıyorsa normal o zamanEvet çok geldi bir derin dondurucum bir buzdolabim var bulaşık makinem hergin çalışır camair makinem üç günde bir.airfryer haftada 2 kez filan bilemedim
200 TL elektrik bize de hiç gelmedi%38 lik zamdan sonraki ilk elektrik faturam 232.70 tl geldi
5 yıl oldu bu eve taşınalı elektrik faturam hiç 200 tl gelmemişti
Eskiden birim fiyat 1.5 tl civarı idi şimdi 2 tl yi geçmiş durumda
Bakalım oğlanlar okullarına gidince tek başıma kalınca da 200 tl nin altında gelir diye düşünüyorum hayırlısı200 TL elektrik bize de hiç gelmedi
BİZede 480580 TL geldi artık normal geliyor yani, az geldiğinde yanlış mı kestiler karıştırdılar mı diye düşünüyoruz artık
Demek ki sizin oralar serin çok sıcak havalar burada klima çalışıyor dün gece dışarısı serin gibi geldi klimayı kapatıp camı açalım dedim elektrikten tasarruf olsun bin pisman olduk gece 2.5 bastık tuşaBakalım oğlanlar okullarına gidince tek başıma kalınca da 200 tl nin altında gelir diye düşünüyorum hayırlısı
Burası iç batı ege gündüz sıcak olsa da gece serin oluyorDemek ki sizin oralar serin çok sıcak havalar burada klima çalışıyor dün gece dışarısı serin gibi geldi klimayı kapatıp camı açalım dedim elektrikten tasarruf olsun bin pisman olduk gece 2.5 bastık tuşa
Ben en son ne zaman yorum yapmışım şu anda fatura görmek istemiyorum 22 gün evde yoktuk ona rağmen bu ayki su faturamız 730 TL geldi.BİZede 480
8 güne gelen fatura nasıl olur da 730 tl olur yaBen en son ne zaman yorum yapmışım şu anda fatura görmek istemiyorum 22 gün evde yoktuk ona rağmen bu ayki su faturamız 730 TL geldi.
Yok sözde 40 günlük kesilmiş 18 günlük fatura olarak düşünelim. İstanbulda yaşıyorum ve çevremdeki herkeste daha abartı fiyatlar duydum nedense anlamadık bu ay. İtiraz ettik geçen hafta daha dönüş alamadık bakalım.8 güne gelen fatura nasıl olur da 730 tl olur ya
Su kaçağı filan mı var musluklarda
Sonuç alırsanız buraya da yazın bilgimiz olsun etrafiniza da mi abartı fatura geliyor acaba barajlardaki suya göre kuraklık var ya zam mı geldi suya biz Bursadayız suya indirim oldu hatta %25Yok sözde 40 günlük kesilmiş 18 günlük fatura olarak düşünelim. İstanbulda yaşıyorum ve çevremdeki herkeste daha abartı fiyatlar duydum nedense anlamadık bu ay. İtiraz ettik geçen hafta daha dönüş alamadık bakalım.