son bakis....

öncelikle başınız sağ olsun.....

içimden bişeyler koptu gitti yazdıklarınız gözlerimde canlandı acınızı paylaşıyorum sözün bittiği yer....

içime bişey oturdu ((((( çok üzüldüm ne dicemi bilemiyorum...

rabbim dayanma gücü versin:85::85::85::85::85::85:

yaşadıklarınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım..çok üzüldüm ne diyeyim rabbim sabırlar versinnn..

Oncelikle melek artik canim ya cok uzuldum gozyasimi zor tutuyorum.cok aci seyler yasamissin Allah sabir versin ama yazmandan belli guclu sabirli bir kadinsin ben kafayi yerdim Allah kimseye evlat. Acisi vermesin. Canim

sogol canim, hamileyken kaybetmekte cok zor, senin de basin sagolsun. o korkulari ben de yasadim hamileyken, o zaman basima gelecek en kötü sey sanmistim, yanilmisim. beni bunlarin bekledigini bilememisim. Insallah sende ikinci bebegini saglikla kucagina alirsin.

güzel dilekleriniz ve tesellileriniz icin cok tesekkürler. beni cok iyi anladiginizi biliyorum, hic incitmediniz, aksine yüregimi serinlettiniz......

Allah sabir versin, insan ne yazacagini ne diyecegini bilemiyor.
En kisa zamanda yeniden bir melek konsun kucaginiza.

cok sagolun, paylasmaniz yeter...

cok tesekkürler, hic tanimadiginiz birisi icin bunlari hissetmeniz...... Allah razi olsun

yaşadıklarınızı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım..çok üzüldüm ne diyeyim rabbim sabırlar versinnn..

sagolun, Allah kimseye bu aciyi göstermesin Insallah..

Oncelikle melek artik canim ya cok uzuldum gozyasimi zor tutuyorum.cok aci seyler yasamissin Allah sabir versin ama yazmandan belli guclu sabirli bir kadinsin ben kafayi yerdim Allah kimseye evlat. Acisi vermesin. Canim

Tesekkürler, canim Allah insana öyle bir sabir veriyor ki, sasiriyorsun. ben de önceleri böyle birseyi aklimin ucundan bile gecirmezdim, Ama basa gelen bir sekilde cekiliyor. Tek yapabilecegimiz Allah'a siginmak ve sabir dilemek. Imtihan dünyasi ve bu imtihanlari en iyi sekilde gecmeye calismak... Cok zor ama elden birsey gelmiyor.. Rabbim cocuklari esirgesin...

çok zor şeyler yaşamışsınız ben okurken bile çok kötü oldum aglayışıma engel olamadım seni hiç tanımayan biri olarak bile bu durumdan çok etkilendim sen ki bu durumun bire bir yaşamışsın içinizde senin ve eşinin kim bilir ne fırtınalar kopmuştur,allah kucagına seni hiç bırakmıcak oğlun kadar güzel bir melek versin en kısa zamanda....

Çok üzüldüm, başınız sağolsun Allah sabırlar versin.
Sözlerin bittiği yer işte orası...

gözümü kapattım bir değil bintane yaş aktı gitti yanağımdan.sizi en iyi ben anlarım.benimde oğlum bir seri ameliyat geçirdi.çok şükür şimdi iyi oğlum.bende 25 mart ta tek bir seferden hamile kaldım.16 aralıkta doğacaktı kızım MASAL ALMİLA,m.ama 20 ağustosta bacaklarımın arasında hissettim sıcaklığını.ağlamasını duydum sadece birkez.beni bırakıp gitti sonsuz yolculuğuna.allahım sabır versin sizede eşinizede.

güzel dileklerin icin cok tesekkürler....

Çok üzüldüm, başınız sağolsun Allah sabırlar versin.
Sözlerin bittiği yer işte orası...

sagol canim

hikayenizi simdi okudum, siz de cok zor yollardan gecmissiniz. Insallah oglunuz cok daha iyi olacak.. kizinizla da bir gün bulusacaksiniz.. Allahim bütün melek annelerine ve babalarina sabir versin.. Allaha emanet olun canim

inan ne diyeceğimi bilemiyorum Allah size ve tüm melek annelerine sabırlar versin çok zor okudum içim çok kötü oldu ağlayamıyorum boğazımda düğümleniyor inan gerçekten ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum dek diyebileceğim Allah kimseye yaşatmasın sizede birdaha yaşatmasın çok sabırlar versin

canım hikayen o kadar içten okudum ki anlatamam öncelikle başınsağolsun çok üzüldüm.benim 4 düşüğüm var hepsindede suyum gelmesi sebep oldu düşmelerine,son 3 ve 4 düşüklerimde tedavilerle iğnelerle aspirin v.b kullandım 14. haftalarda suyum geldi.ve yazdığın bana hiç yabancı gelmedi inan benimde meleklerim dayandı 3. meleğim tam 40 gün bunun 4 haftasını hastanede yattım sonra çıktım gerisini evde bendede aynı ne su geldi ne enfeksiyon ama suyum yok denecek kadar azdı ama yavrumun kordonu geldi 20 hafta 5 günlükken kaybettik şimdi doğum belgesindeki topuk izini kokluyorum öpüyorum.son meleğimde aynı şeyleri yaşadım Allah ım nolur bana yardım et hayırlısıyla bana katlanamayacağım yükü verme diye çok dua ettim.aynı şekilde su geldikten sonra 4 hafta bundada hstanede yattım.28. haftada doktorum alacaktı ama bizi ne bekliyor bilmiyoruz dua edelim demişti.inan o kadar kötü günler geçirdim ki şuan o günlere gittim ağlamaklıyım..şu an bir boşluktayım son yavrumu vermedim inceletmek için onu biz defnettik.ama ben gidemiyorum onu görmeye kendimde o gücü bulamıyorum .inan niyetim seni üzmek değil ama seni anlamaya çalışıyorum..Allah ım sana güç kuvvet versin meleklerimize kavuşmak ümidiyle inşaallah...

allah sabır versin canım..ne söyleyeceğimi bilemiyorum şuanda benimde bir oğlum var ve acını yüreğimde hissettim.gözyaşlarıma engel olamıyorum..çok üzüldüm.rahat uyusun meleğin..

Boğazım düğüm düğüm...ne denir ki..çok acı bi durum...yaşadıkların gerçekten çok zor ama rabbimiz yanınızda olsun sabır ve güç versin..

insan daha evlat sevgisini hissetmemiş olsa bile okuyunca içi parçalanıyo, gözleri doluyo kimbilir sizin için ne zordur. allah sabırlar versin diyorum. burayı okuyup daha da üzülür, daha da hırpalanıp yorulur gücünüzü kaybedebilirsiniz. yapmayın derim okumayın yorumları :S

yaşadıkların cok zormuş insan nasıl yavrusuna dayanır allah sabır versin bidaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…