son bakis....

Allah sabırlar versin okudukca sanki seninle yanındaymıs gibi hissettim kendimi...Çok derin bir acı tarifsizdir eminim..Ama meleğin annesini hep sevicek bunu unutma , cennette şu anda sana hep bakıcak biyerlerden...Allah tekrar kucağına sağlıklı bir evlat almayı nasip etsin..

okurken gözyaşlarıma engel olamadım o anı yaşadım resmen,ne kadar acı insanın gözlerinin önünde evladını meleğini kaybetmesi imtihan dünyasındayız kardeşim unutma,öbür dünyada yavrunuz size şefaatçi olur inşallah Allah yardımcınız olsun...

Rabbimsizesabırlar versin, nasıl dayanılır bilmiyorum, okurken hüngür hüngür ağladım, Allah başka acılar yaşatmasın, inşallah giden oğlunuzun yerine kardeşleri gelir arkadaşım, sabır...

ben ne diyeceğimi bilemiyorum.. ne denir ki zaten.. takdiri ilahi.. allah sana ve ailene sabırlar versin... yerini hiç bir zaman dolduramaz ama size cennetten göndereceği kardeşi umut olsun inşallah..

Allah sabır versin.gerçekten çok büyük bir acı.En büyük teselliniz onun sizi cennete bekliyor olduğunu bilmeniz.Rabbim vakit geldiğinde orada kavuşmayı nasip etsin.

Bi annenin yasayabilecegi en
buyuk aciyi yasamissiniz rabbim yardimciniz olsun ve kimseyi boyle evladiyla sinamasin.icim acidigrrcekten..

allahım size sabır versin...güzel bakışlı meleğimiz orada ve eminim çok mutlu ve artık çok iyi.....diyecek söyleyecek bir şey bulamıyorum..o bakışları sanki gözlerime resmettiniz..kıyamadım..kıyamadım...ona, size...kıyamadım....

Canimmm bende avusturyadan hollandaya gelin gelmis biri olarak kendimi sana daha yakin hissettimne desem bos kelimeler anlamsiz sinir bozucu ama ben derimki avusturyaya annenizin yanina geri donun anca annenizin yaninda teselli bulursunuz benim bebegimi aldiklarinda annem ve esim vardi yanimda en buyuk destek aile bu zamanlarda haddim olmayarak yorum yaptim ama allah yar ve yardimcin olsun

Şu anda hüngür hüngür ağlıyorum. O kadar duygulandım o kadar üzüldüm ki kelimelerle ifade edemiyorum. Allah'ım yar ve yardımcın olsun arkadaşım. Allah bir daha evlat acısı ile sınamasın . Kimselere vermesin böyle acılar. Çok zor bir durum. Veren de rabbim alan da kime ne söz söylemek düşer ki. Sadece acına ortak olabiliriz o kadar.

Allah sabır versin,minicik bedeniyle vedalaşmış sizinle ne kadar zor bi durumdur tahmin edemiyorum yaşamayan bilemez, bende 2 bebeğimi kaybettim hatta bugün kaybettim 2.bebeğimi acımı paylaşmak istiyorum sanırım hafifletmek için..ama senin yazını görünce herşeyde vardır bi hayır dedim.sen anlatırken o anları yaşadım resmen,bebeğinin bakışını gördüm sanki bilmiyorum bende bebeğimi görsem dahamı iyi olurdu dahamı kötü olurdu karar veremiyorum... sen 4 ay da olsa bebeğinle dolu dolu yaşadın kokusunu içine çektin,ellerinle yolladın onu cennete,,, sana sevgi dolu bakışını gördün,yinede çok şanslısın canım onunla hatıraların var bebeğin seni tanıyor...Allah sabır versin gerçekten kelimeler yetmez, oğlunun yerini hiçbirşey dolduramaz eminim bebeğin olsa yeniden yinede onun yeri farklı olur,ama yinede inşallah en kısa zamanda yeniden bebek sahibi olursun acın bi nebzede olsa hafifler...

Son düzenleme:
Allah sanada banada bizede yardım etsin.Acımızı hafifletsin.Onlar melekler hatta cennet kuşu onlar . Belkide bizim çocuklarımız cennette beraber oynuyorlardır.Kimbilir.Hep şöyle hafifletiyorum yüreğimi.Yavrularımız gidilebilecek olunabilecek en güzel yerde Yaradanının yanında yani ALLAH ın yanında.Belki bizm cehennemi görme durumumuz olacak ama bizim meleklerimiz Allah'ın izniyle hep cennette olacak inşaallah.Düşünsenize.Benim çok dindar bir dayım var.Kızıda baya akıllı çalışkan 6.sınıfa gidiyor.Kızına derki bak kızım senden süper okulları kazanmanı istemiyorum senden inşaallah cenneti kazanmanı istiyorum derdi.Onu düşündükçe benim yavrum çok şükür cennette diyorum.Bilmem ne kadar derman olabildim.Sağlıcakla kalın.

Allah hepinizden razi olsun! güzel dilekleriniz, dualariniz, tesellileriniz icin cok tesekkürler.... Burada oldugumdan beri görüyorum da, dünyada ne kadar iyi, güzel yürekli insanlar varmis... birbirimizi tanimasak bile Allahin bize verdigi merhamet, sefkat ve vicdanimizla gönüllerimizde bulusuyoruz.... Belki bir kisminiz hic evlat acisi yasamamis ama, bizim hikayelerimizi okuma, bizleri anlama kaygisina düsmüssünüz... Allah sizlere yasatmasin....

Hepinize ayri ayri tesekkürler.... ayni aciyi yasayanlara da Allahtan dayanma gücü diliyorum, bu imtihanin manasini anlamayi hepimize nasip etsin Rabbim...

özlemciğim çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.Öykünü okuduyupta göz yaşlarına engel olabilmek mümkün değil.benimde 20.haftada suyum geldi.aktı ve bitti.gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.(( elinden hiçbir şey gelmeden kayıp gidiyor tüm umutların sanki.((((

şimdi nasılsın canım.yeniden anne oldun mu? yada düşünüyor musun.geçtimi bu acı.ben hala inanmıyorum yaşadıklarıma.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…