- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.681
Nasil numaralarimi var sendePonçik imzaben Büşra hesapları kapatıldı konuştum kızlarla
Ban degjl yani oylemi geri gelmiceklrrmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil numaralarimi var sendePonçik imzaben Büşra hesapları kapatıldı konuştum kızlarla
Kendileri mi istemisler yaniii agliycam ya nasl bi gjn boyleeeCici banlı ama samdanla hayatsevincegüzel üyelik iptali
Yok hayır gelmeyeceklerNasil numaralarimi var sende
Ban degjl yani oylemi geri gelmiceklrrmi
Numaralarimi var dedm hepsiyle gorustunmuYok hayır gelmeyecekler
Ama samdanla telatabiyi bilmiyorum
Cici hariç ve gulo hariç diyer kızların var bendeNumaralarimi var dedm hepsiyle gorustunmu
Kuzum hesaplarında geçici olarak hesap pasiftir yazıyo çünküGerçekten mi? Dağıldık resmen.
Hayır kuzum profillerinde gördümHadii yaaa ciddimisin konuştun mu kizlarla
Yok kuzum rosun yazdığı mjı begenenlerin de üyeliği iptal edilmişKendileri mi istemisler yaniii agliycam ya nasl bi gjn boyleee
Ya ama cok fazla degilmi yorum yazmak ile ayni kefedemi yani bu butonlar okurkene de insan okudum diye begen e basabiliyor kiiYok kuzum rosun yazdığı mjı begenenlerin de üyeliği iptal edilmiş
Canim normal ban alanlarda da o yazıyor benceKuzum hesaplarında geçici olarak hesap pasiftir yazıyo çünkü
Kuzum oda yorumu beğenmiş diye üyeliği iptal edilmişKafayi yicem yaaa
Imzaben kendi mi iptal ettirmis onun hic konusmasi yokki bi begenisi var hrralde digerlerini yonetim kapatmis dmi anlamaya calisiyorm sana soruyorum habire ama
Hayır kuzum ban oldu mu üzgün yazıyo ciciye bak mesela ama pasif oldu mu pasif yazıyoCanim normal ban alanlarda da o yazıyor bence
Aynı şeyi söyledim savundum ama maalesef...Ya ama cok fazla degilmi yorum yazmak ile ayni kefedemi yani bu butonlar okurkene de insan okudum diye begen e basabiliyor kii
Algilamam kapandi anlayamiyorum ya cok uzuldum gercektenKuzum oda yorumu beğenmiş diye üyeliği iptal edilmiş
Aaa evet. Ben ban sanıyorum onu. Farkidaysan cici pro üye ponçik Ross değil ooof offfHayır kuzum ban oldu mu üzgün yazıyo ciciye bak mesela ama pasif oldu mu pasif yazıyo
Yo onlarda proAaa evet. Ben ban sanıyorum onu. Farkidaysan cici pro üye ponçik Ross değil ooof offf
Bende üzüldüm ve iletişim namına hiç bi bağlantımız yok burdan başkaAlgilamam kapandi anlayamiyorum ya cok uzuldum gercekten
Yok kuzum proyla alakası yok :/Aaa evet. Ben ban sanıyorum onu. Farkidaysan cici pro üye ponçik Ross değil ooof offf
Hayır şu an profillerinde pro .amblemi yok kastettigim oYo onlarda pro