Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
  • Bugün 10:32
  • Şikayet
Yaslilar hakkinda benzetmesi 'vahşi hayvanlar' bayıltıcı iğne avlamak vs çok rahatsız edici. Şikâyet ediyorum

Bu mesajı şikayet edenin raporu. Kendisi bu sene üye olmuş ama eski üyeliğini kapatmış eski bir üye. Kim olduğunu dilerse kendisi açıklar.
Görselini de ben atayım Kazen bey, zira sahte rapor düzenlediniz sanacaklar neredeyse.
IMG_0133.PNG

hele ByNkoaLa bu üye bana sormuş neden ceza aldı diye

benim bir bilgim yok bir mesajından dolayı yemiş olabilir.

demişim

Hangi msj olabilir ki sadece geyik topiginde takiliyoruz birden ban yemesi çok ilginc

arkasına bunu yazmış...

haberim dahi yok, ayrıca X kişisi ceza yediyse başkasına ceza sebebi açıklanmaz.

hele ByNkoaLa bu üye bana sormuş neden ceza aldı diye

benim bir bilgim yok bir mesajından dolayı yemiş olabilir.

demişim

Hangi msj olabilir ki sadece geyik topiginde takiliyoruz birden ban yemesi çok ilginc

arkasına bunu yazmış...

haberim dahi yok, ayrıca X kişisi ceza yediyse başkasına ceza sebebi açıklanmaz.
Ben belirttim zaten haberin olmadığını, kimseye yalan borcumuz yok, haberin yoktu rapora ben baktım ve evet şikayet gerekçesi çok haklıydı ve kurallara göre hareket edip banladım, ki senin adın geçince senden bildikleri için açıklama yapma gereği duydum.
Başka topiklerde aynı mesaj varsa da rapor etmemişlerse savunmaları bu yönde zira, o zaman bunun sorumlusu biz değiliz, bassınlar şikayet et butonuna.
Ben kendi açtığım geyik topiklerinde dahi kurallara uymayanlara ban veriyorum, veririm vereceğim herkes üslubunu bilecek.

Demin bir tanesi ile telefonda görüştüm ne sebeple üyeliğim kapandı dedi !

yazdıklarını hiç okumadı sanırım sebep soruyor, keyfi olarak kapadım dedim anlamadı bir daha keyfi olarak kapadım dedim yine anlamadı 3. kez söylüyorum umarım anlarsınız keyfi olarak hesaplarınızı kapadım dedim.

böyle bir yetkim olup olmadığını sorguladı üye olurken yönetim dilediği üyelikleri kapatır diye bir madde var na dayanarak kapadım dedim ve telefonu kapadım.

Şimdi benim dünden hırslı olduğumu snaıyorlar ama madem hırs yapacağız gelelim busra denen üyeye....

burada mesajları beğenmiş kankası buna 190 kişiden oy istemiş biz bu ablayı kibarca yarıştan çekildi diye lanse etmişiz sanırım bunu adaletsiz buldu ama kankası 190 kişiden oy isterken çok adildi....

Onu da attım sitede .....

bakın çok açık yazıyorum dileyen üyeliğini iptal edip gider asla ikiletmem...

Hormon dengesi ise bizimde hormonlarımız zıpladı yeter artık bu kadar şımarıklık.

Yahu siz kimsiniz de ben başlığı takip edip size nereden ceza vereyim diye bakayım ! Bu kadar önemsemeyin kendinizi hadsize bak yersenmiş....

Yazıklar olsun içinizden bir kişide çıkıp bu nasıl uslup demiyor.

yazıklar olsun

Ben suan burda yaşananlar için çok üzgünüm ya... suan şaşkınlıklar içinde okudum hepsini... hepsi sevdiğim insanlar ve yaşananlar üzücü.. böyle bişeye bence hiç gerek yoktu... burdan kime kızsakta bagırsakta ne faydası var ki sonuçta sanal... ben bilerek ban verme görüşüne katılmıyorum bişeyin doğrusu neyse onu savunmak zorundayım ki maalesef çok üzüldüm... ne diyeyim bilmiyorum

Ben suan burda yaşananlar için çok üzgünüm ya... suan şaşkınlıklar içinde okudum hepsini... hepsi sevdiğim insanlar ve yaşananlar üzücü.. böyle bişeye bence hiç gerek yoktu... burdan kime kızsakta bagırsakta ne faydası var ki sonuçta sanal... ben bilerek ban verme görüşüne katılmıyorum bişeyin doğrusu neyse onu savunmak zorundayım ki maalesef çok üzüldüm... ne diyeyim bilmiyorum

abla bilerek ban diye bir şey mi olur ?

yahu ben birini siteden atmak istesem sebep mi ararım ? ceza mı veririm ?

direk atarım yahu sebep asla aramam....

bu kadar mı sığ düşünceye sahipler ? yoksa kendilerini çok matah bir halt mı sanıyorlar ?

yeter artık yahu ! evde bunalan, kocasından sıkılan bize sarıyor.....

hamile olan hormonlarım diyor !

evdeki kocana desene yersen diye ..... saygısız

Bencede diyecek hic bisey yok bende cok şasrdim ve cok üzüldüm 😔

Okadar uzgunum ki anlatamam.. hepside deger verdigim sevdigim insanlar.. bunun tek bi sorumlusu var oda 4 gunluk muhhabetin gerisine gidip gozune kestirdigi bir yorumu rapor etmek.. umarim o olmayan egon tatmin olmustur mutlusundur..!!!

yok abla şikayet eden üyenin eski üyeliğine de baktım buna da acaba bir beğendim beğenmedim butonu veya atışmamı diye alakası yok kadının tüm mesajlarına ve burası ile alakasına baktım hiç bir alakası yok.....

yemin ediyoru myok

kadın mesajdan rahatsız olmuş şikayet etmiş olay bu !

utanmadan bunu bizim uydurduğumuzu ima etmek, yersen gibi seviyesiz cümleler nedir ?

yok abla şikayet eden üyenin eski üyeliğine de baktım buna da acaba bir beğendim beğenmedim butonu veya atışmamı diye alakası yok kadının tüm mesajlarına ve burası ile alakasına baktım hiç bir alakası yok.....

yemin ediyoru myok
Kazen bey zaten mesaj görüntüsünü gösterdi mune abla. Ki ben de şikayet olduğunu dusundugumu yazdım. Arkadaşların üslupları kırıcı evet, ama siteden atmasaniz olmaz mı?

Kazen bey zaten mesaj görüntüsünü gösterdi mune abla. Ki ben de şikayet olduğunu dusundugumu yazdım. Arkadaşların üslupları kırıcı evet, ama siteden atmasaniz olmaz mı?
Bende aynisini düsundum tamam biraz sert davranmıslar yanlis tavır sergilemişler ama bianlık şeyle söylemislerdir gecici banlansalar döndüklerinde hatalarini anlarlar eminimki

Bende aynisini düsundum tamam biraz sert davranmıslar yanlis tavır sergilemişler ama bianlık şeyle söylemislerdir gecici banlansalar döndüklerinde hatalarini anlarlar eminimki

biriniz kırıcı, biriniz sert diyor ! beğenmedime basıp tepkinizi neden vermediniz ?

yapmayın lütfen yapmayın sizleri de kırmak istemiyorum

abla bilerek ban diye bir şey mi olur ?

yahu ben birini siteden atmak istesem sebep mi ararım ? ceza mı veririm ?

direk atarım yahu sebep asla aramam....

bu kadar mı sığ düşünceye sahipler ? yoksa kendilerini çok matah bir halt mı sanıyorlar ?

yeter artık yahu ! evde bunalan, kocasından sıkılan bize sarıyor.....

hamile olan hormonlarım diyor !

evdeki kocana desene yersen diye ..... saygısız
Yani niye olsun ki düşünüyorum da zaten sitenin sahibi sizsiniz ban verecek olsanız niye düşünesiniz. Ama gene de töhmet altında kalmamak için kanıtta sundunuz şikayet mjına kadar...

Söyle diyeyim ciciyi hepimiz tanıyoruz yani bu geyik topiği bu kadar ilerlediyse onun espiri anlayışı ve yaptığı komik espiriler sayesinde ilerledi o yüzden ben onun yazdığında da art niyet görmedim yani söyle ki şaka yaptığını bildiğim için ki burda kocasına bile neler diyo espri mahiyetinde..

Diğer arkadaşlarımız da bu sebeple biraz sert çıktılar sanırım çünkü burda herkes birbirine çok bağlıydı ve biz bugun oyun falan oynayacaktık bu sebeple cici de 4 gün önceki meseleden ban yiyince Onlar da sinirlerine hakim olamadılar diyelim..

Ama bence benim fikrim üyelik iptali değilde ban verseydiniz... üyelik iptali bi anlık sinirden olabilir mi ? Üsluptan dolayı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X