- 4 Eylül 2018
- 18.738
- 72.068
-
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.621
Ben de ben de.Ben de nedense başka şeyler hissediyorum bu olayda ama bilemedim. Benim de canm sıkıldı rosum. Neyse daha bişey yazmayacağım şimdi burdan. Başkalarının okuduğunu düşünüyorum.
Valla sonradan fark ettim rosum bi an şeyime denk geldiBen Ross
Hep beni karıştırıyorsun
Sakin ol lütfen zaten kaç gündür sinirin bozulacak şeyler oldu bebeğini düşün rosumDelirdim burda sinirden. Şuan nurum.
Ha ciciye yapılmış ha bana nihlim böyle şey olmazSakin ol lütfen zaten kaç gündür sinirin bozulacak şeyler oldu bebeğini düşün rosum
Bunu ben defalarca ban yerken ama karşı taraf yemediği zamanlarda sürekli söylüyordum hatırlıyor musun gulimm defalarca soylemistmİnsnlarin laflarini kaldiramayip kendi egonuzu tatmin etmediği de sadece haksız bana basvuriyorsunuz
Adaletsizsiniz!
Değil mi ya samdanım, kim bulup rapor ettiyse hakketen uğraşmış.bunu bulmak da mesai ister
bişey diyemiyorum artık.
inşallah bir gündür bani
Değil mi ya samdanım, kim bulup rapor ettiyse hakketen uğraşmış.
Çok değildir heralde.
Birinin mi bulup rapor ettiğini düşünüyorsunuz hala ?bunu bulmak da mesai ister
bişey diyemiyorum artık.
inşallah bir gündür bani
Bir sanirm cnmByNkoaLa bani kaç gün
İyi bari, o konu da insaflı davranmislar diyeceğim ama onlarla ilgili bir durum yok uzun süre yemeyince zaten 1 gün uzak kaliyorsun. Ay şaka gibi ya, saçma sapan hareketlerBir sanirm cnm
Değil mi ya samdanım, kim bulup rapor ettiyse hakketen uğraşmış.
Çok değildir heralde.
Bişey dicem samdanım cicinin profiline giriliyor ama pponçik gizlemiş heralde girilmiyor rosun profiline de girilmiyor. Bu ne demek kiigördün mü nur patiliyle ros da gitti
Birinin mi bulup rapor ettiğini düşünüyorsunuz hala ?
Bence hiç de raporluk durum yok
Kimelr neler neler yazdı kimse kimseyi rapor etmedi de
Dünden sorma ciciyi rapor ettiler ?
Bakseeen yeeerseeeennnnn
Aynen bu konuda hemen hamile kalanlar çok şanslı gerçekten bizim yaşadıklarımızı yaşamadılar ne güzelAh be cicim sen daha yeni adım atmıştın ki bu sürece Allah'tan ilkte tuttuda bizim durumlari yaşamadınvalla ilk zmnlar bende öyleydim eminim diğer arkadaşlarda oyleydiler
ama zaman gectikce, istisnasız her ay hüsran yaşayınca bı sure sonra istemsiz bı duyguyla o teste elin varmıyormeraktan çatır çatır çatlasan da negatif görmeye tahammül edemeyeceğin için,hayal kırıklığı duygusu,pozitifi göreceğinden emin olamadığın duygudan daha ağır basinca Cook uzun gecikmeler yaşamadan yapamiyosun testi
Youlost16 Zeprayi o kadaarrr iyi anlıyorum ki rabbim aratmasin daha fazla bizlere de insallah ❤