- 9 Eylül 2018
- 5.473
- 24.409
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #84.981
Bende severim ekmegin arasina ketcap mayones sikp yemeyiTost makinem yohhhtava da bu saate uğraşamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende severim ekmegin arasina ketcap mayones sikp yemeyiTost makinem yohhhtava da bu saate uğraşamam
Vaaay arkadaş bir kişi daha bana bunu dediPoncik bize esini tercih etti
Harikasjn rosss gece gece formdasin senin sinirli laf sokar hallerin cok hosuma gidiy
Mayonezimmm yohuduu cici gibi bende başladımBende severim ekmegin arasina ketcap mayones sikp yemeyi
Ahahaha
Yok daha beklemiyom kestim umidi
Sen daha bekle
Bende severim ekmegin arasina ketcap mayones sikp yemeyi
Gece gece nasıl mideniz var laaa ketçap ekmek neeeMayonezimmm yohuduu cici gibi bende başladım
Olmayinca yapcak bisi yok sadece ketcapda is goruyoMayonezimmm yohuduu cici gibi bende başladım
Sen sana lahmacun yapacak kişi kızımla uyuyor ona saaaapYok daha beklemiyom kestim umidi
Oda biseymiii ben bal ve zeytinde koyuyorum ekmeeen arasinaGece gece nasıl mideniz var laaa ketçap ekmek neee
Beceremezki o gulom keske becerse anca gider hazir alir ben el acmasi istiyomSen sana lahmacun yapacak kişi kızımla uyuyor ona saaaap
Bal ve zeytin miOda biseymiii ben bal ve zeytinde koyuyorum ekmeeen arasina
Gece gece aklıma.kotu şeyler getiriyorsunBeceremezki o gulom keske becerse anca gider hazir alir ben el acmasi istiyom
Insallah alismaz kizin canim bizimkine 1 kere biseyi yap tamam artik geri dondurmek meseleDimi normalde pek gelmem bu saatte alisik degilim gozlerim kapaniyo da ben zorla aciyorum bildigin gibi degil
Benim kiz kac aksamdir korkuyorum diyo aramiza geliyo bu gecede dedim rahat yatamiyoruz enniyisi baba kiz yatsinlar ben kizimin yataginda yatiyim dedim.. yanliz kalinca bi kk ya gireyim giremedim bugun dedim bi girdim kaldim askilopum
Aabooovv saat 1 olmus ya laa
Bal ve sucukmuu bak buda bana tuhaf geldiiBal ve zeytin mi
Yaaaa ben bal ve peynir yerim de zeytini ilk defa duydum
Gerçi kaynım bal ve sucuk yiyor
Neden sasirdiysam jajahahahshaja
Iciniz fesat icinizGece gece aklıma.kotu şeyler getiriyorsun
Taaaaam ozaaannn afiyet olsn gece yemek yemek neden bukdr tatli yaTost makinem yohhhtava da bu saate uğraşamam
Ayyyy demeseydin yumurta demeseydin ayyy imzosum gerçekten degisikmisBal ve sucukmuu bak buda bana tuhaf geldii
Bal zeytin uyumu cok iyi valla ben cok severim cocukkende haslanmis yumurtayi toz sekere banar oyle yerdim millet tuza banardi ben sekere
Cok degisik damak zevkim vardir
Valla alistiysada yapcak bisi yok cayim bi esim yatar kizimla bi ben sira sende sira bende yapariz bizdeInsallah alismaz kizin canim bizimkine 1 kere biseyi yap tamam artik geri dondurmek mesele
Çeneye vuruyor napalimIciniz fesat iciniz
Akrosa sokardn genelde ama genel bu sinirli laf sokar hallerin gercekten beni de gulduruyor kizma amaVaaay arkadaş bir kişi daha bana bunu dedi
Akros da bı halimi hiç ciddiye almıyor
Ben cinnet geçirirken habire gülüyor karşımda
Kime laf soktum bilmeden ben