- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Seni çok iyi anlayabiliyorum canmmmTatil bitti beni şimdiden üzüntü bastıanamın evi pek rahattı kardeşim,çocuklar dolu dolu geçmişti günler.. azcık yakın otursaydım aileme iyiydi gurbet zor..
Ya neden ki ? Bizim aramızda 3saat var. Kışın çocukların okulu yüzünden gidemiyorum anca yazın. Annemde çalışıyor gelemiyor. Temmuz başı tatilde buluşcaz artık. Sonra birazda ben giderim.. ama aileme yakın şöyle yarım saatlik mesafede olmayı çok isterdim. Bizim gurbet işi bitmez 9senedir eşim aynı yerde çalışıyor anca emekli olursaSeni çok iyi anlayabiliyorum canmmm
İns gurbet olayyiniz hemen biter
Bizim bitti ama keşke bitmeseydi mi diyorum bazen
Bazen uzaklık daha iyi gbi geliyor banaYa neden ki ? Bizim aramızda 3saat var. Kışın çocukların okulu yüzünden gidemiyorum anca yazın. Annemde çalışıyor gelemiyor. Yemmuz başı tatilde buluşcaz artık. Sonra birazda ben giderim.. ama aileme yakın şöyle yarıö saatlik mesafede olmayı çok isterdim. Bizim gurbet işi bitmez 9senedir eşim aynı yerde çalışıyor anca emekli olursa
Ah bem şuanda da aynıyım kiBazen uzaklık daha iyi gbi geliyor bana
Uç sene ailelerden uzkaya oturduk daha mutluydukuç senedir de ailelerin yanındayız adamda bi kendini salmislik bi bosvermislik oluştu
Annem herseyime koşturduğu için annen alsın annenle git annenle yap gbi cumleleer duyuyorum :)
Her zaman ne zaman isterlerse :)Eski üyeler sahiplensin he mi
Ahahahah araba isine hic girmiuorm bile canmmm şuraya gidicem derm arabayla isi olur sunj yapiver derm al arabayı der keyfine gore kendisi keyfine gore bana yollarAh bem şuanda da aynıyım kiehliyet almadan her işime koşan adam artık kendin git,kendin yap diyor. Benide bunlar bunalttı sanırım. Her yere,özelliklede hastaneye el kadar bebekle tek gitmek zorunda kalıyorum. Azcık yorulduğumda şu çocuğa bak diyeceğim ananne babanne istiyor insan ama malesef.. sağlık olsun artık alışmaya çalışıyorum 9senedir ama pek beceremedim
Hahahahahahahahaha coooook guldummmmm
Ahahahahah git başbaşa kahvaltı yap sonra gez dolaşKertenkelelerim günaydınnnn
Yeni gelen kertenkelelerElhan Bonus hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz Etiket beklemeden hep gelin
Pembeemzik Silent Scream kuzular siz nerelerdesiniz ya, yüzünüzü gören cennetlik ne var ne yok?
Youlost16 kuzum torpilliler var ama inan torpilsiz de oluyor. Bize 2.girişte nasip oldu ama oldu. O yüzden modunu düşürmesin hiç.
TÜM KERTENKELELERİME: Bugün kocam evde adamla ne yapacağımı şaşırdım, ne yapsam acaba hazır izni yanmamış çok heyecanlandım en iyisi kavga çıkarıp trip atayım
Koca evdeyse ne yapacağını da bize sorma kızKertenkelelerim günaydınnnn
Yeni gelen kertenkelelerElhan Bonus hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz Etiket beklemeden hep gelin
Pembeemzik Silent Scream kuzular siz nerelerdesiniz ya, yüzünüzü gören cennetlik ne var ne yok?
Youlost16 kuzum torpilliler var ama inan torpilsiz de oluyor. Bize 2.girişte nasip oldu ama oldu. O yüzden modunu düşürmesin hiç.
TÜM KERTENKELELERİME: Bugün kocam evde adamla ne yapacağımı şaşırdım, ne yapsam acaba hazır izni yanmamış çok heyecanlandım en iyisi kavga çıkarıp trip atayım
İyi yaptın abla her zaman bekleriz kertenkele ailesi olarak seni görmekten mutluluk duyarızYakından tanımıyorum hepinizi ama ismen biliyorum görüyorum.
Arizonaya teee istanbuldan yazıyorum 34 yaşındayım çoluk çocukluyum.
Diyet topiğimizde yeteri kadar geyik yaptığım için bu bölüme gelmeye hacet olmuyor normalde.
Başlığı görünce bi daldım işte.
Koca evdeyse ne yapacağını da bize sorma kız
İyi yaptın abla her zaman bekleriz kertenkele ailesi olarak seni görmekten mutluluk duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?