- 9 Nisan 2019
- 54
- 21
- 18
- 33
- Konu Sahibi Bir Garip Muallime
-
Öncelikle hayırlı olsun,panik yapmayı lütfen,ultrasona girmeden bilemezsiniz ne kadarlık olduğunu,adet tarihiyle hesaplıyoruz ama ultrasonda daha küçük çıkabiliyor,en iyisi doktora görünmeniz,sağlıkla ilerlesin inşallahMerhabalar hanımlar şubat ayında düşük yaptım bu sabah test yaptım pozitif ve hemen ardından kan testi verdim sonuç 337.57 şu an son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük hamileyim bhcg değerim düşük mü emin olamadım baktığımda 4. Hafta da 1000 lerde olması gerektiği yazıo ama son adet tarihine göre mi yoksa yumurtlamadan sonraki tarihe göre mi.. Çok tedirginim hanımlar nolur yorumlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinÖncelikle hayırlı olsun,panik yapmayı lütfen,ultrasona girmeden bilemezsiniz ne kadarlık olduğunu,adet tarihiyle hesaplıyoruz ama ultrasonda daha küçük çıkabiliyor,en iyisi doktora görünmeniz,sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah olmaz canım , güzel düşün güzel olsun annesiÇok teşekkür ederim desteğiniz içinşu an ailemin yanındayım pazar günü eşimin yanına döncem o yüzden ilk onunla ulatrasonda baktırmak istiyorum umarım bir sorun olmaz
Ay çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİnşallah olmaz canım , güzel düşün güzel olsun annesi
Arkadaşda yazmış canım 1 ,2 haftaya keseyi görürsün,şu an için erken gibiAy çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinpeki şu an ultrasonda yorum yapabilir mi doktor bu değerle
Sadece bir gün geçti dün adet günümdü bügün sabah test yaptım hemen koyu kırmızı oldu çift çizgi. Kalkıp hemen hastaneye gittim özelde bhcg yaptırdım 337 çıktı tedirgin oldum yorum alayım dedimCanım adetin kaç gün geçti??
Benim 1 hafta geçmişti 258di ve şuan 2 yaşında kızım var
Her değer bir olacak diye bişey yokki
Niye hemen evham yapıyosun
Bak 4 haftalık deger 9 ile 750 arası da Olablir diyo
Herkesin bebeği aynı zamanda döllenmez
Aynen cok normal bende tam olarak anlattiklarinizi yasadim yerimden kalkinca kasiklarim batiyordu adet olmam gereken zamanda. Stresten lutfen uzak durun. Acin kitap okuyun muzik dinleyin. Daha ilk rahme dustugu andan itibaren pozitifi verin bebeginizeBirde kasıklarımda ve rahmimde kasılmalar kramplar oluyor sanki adet olacakmışım gibi batmalar falan kanamam yok bunlar bu sancılar normal mi?
İyi düşün iyi olsun annesiSadece bir gün geçti dün adet günümdü bügün sabah test yaptım hemen koyu kırmızı oldu çift çizgi. Kalkıp hemen hastaneye gittim özelde bhcg yaptırdım 337 çıktı tedirgin oldum yorum alayım dedimşubat ayında düşük yaptım onunda 3 gün geçmişti 108 çıkmıştı sonra 2 kat arttı artmadı karmaşa oldu onu tekrar mı yaşıycam die korktum. Ama sizlerden duyduklarım içime su serpiyo çok teşekkür ederim ☺
Çok normalBirde kasıklarımda ve rahmimde kasılmalar kramplar oluyor sanki adet olacakmışım gibi batmalar falan kanamam yok bunlar bu sancılar normal mi?
Aminhayırlı olsun saglıkla dogsun bebegın
isteyen olmayan herkese nasip etsin
Yaa bu hamilelik günlüğü için çok teşekkür ederim çok umutluyum inşallah her şey hepimiz için güzel olurİyi düşün iyi olsun annesikorkma bişe olmaz inşaAllah
Çok normal
İnşaAllah canım bende bu gün test yaptım pozitifYaa bu hamilelik günlüğü için çok teşekkür ederim çok umutluyum inşallah her şey hepimiz için güzel olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?